Snabbguide för att köpa ett trägarage – fördelar, kostnader och mer

Snabbguide för att köpa ett trägarage - fördelar, kostnader och mer
Att investera i ett helt nytt trägarage är ett stort beslut, men våren är nästan här och nu är det den perfekta tiden att bestämma vad som kommer att bli årets investeringar. Att göra lite forskning är avgörande, särskilt när det gäller att lägga till en ny byggnad i din trädgård eller bakgård. Så varför inte dra nytta av de senaste två månaderna av dåligt väder för att investera lite tid i att läsa .

Lite bra att veta om timmerstugor

Vårt 60m2 stora Timmerstuga som reception för sport och fritid i Sunnaryd
Stora timmerstugor har ett subtilt sätt att hjälpa dig att återupptäcka hur charmig natur och enkla träkonstruktioner kan vara. Lukten och stockarnas struktur leder dig närmare skogen precis i din bakgård på ett enkelt men obestridligt sätt. Detta är en av de främsta anledningarna till att stora timmerstugor har blivit så populära de senaste åren.  Behöver jag tillstånd för stora timmerstugor? Låt oss börja med en bit information du borde ha eller åtminstone undersöka .

Snabbguide till isolering och vintersäkring av din timmerstuga

Snabbguide till isolering och vintersäkring av din timmerstuga
Timmerstugor marknadsförs generellt sett som sommarhus, men det innebär inte att du inte kan använda dem året runt. Om du funderar på att investera i en timmerstuga men oroar dig för de kalla vintermånaderna så har vi goda nyheter! De här flexibla strukturerna kan vintersäkras och förvandlas till mysiga utrymmen för arbete, fritid, kreativitet och i princip allt annat du kan tänka dig. Att jobba i ett utrymme som inte är korrekt isolerat kommer sannolikt .

Trädgårdslösningar under Covid-krisen

Trädgårdslösningar under Covid-krisen
Corona, lockdown, dramatiska och ovanliga tider som också kan kräva ovanliga åtgärder. Personlig närvaro på arbetsplatsen är mer och mer oönskad på grund av infektions- och överföringsrisken, och det finns faktiskt många professionella aktiviteter som – åtminstone delvis och i åtminstone några dagar i veckan – också kan utföras hemma. Trädgårdshus av trä kan täcka det utrymme som krävs för studier eller många andra typer av arbetsplatser hemma. Trädgårdshus är en beprövad lösning Vi .

6 inredningstips för mysiga timmerstugor

https://attefallshuset24.se/attefallshus-barbados-21m2-6-x-4-m-44mm/
Om du gillar att vara nära naturen så kommer du att älska våra timmerstugor. Det finns inget som slår att tillbringa lite lugn och ro i en mysig timmerstuga omgiven av naturen. Oavsett om du gillar en rustik stil eller föredrar det lite mer modernt och minimalistiskt så har vi något för dig. Vi har förberett en lista med 10 inredningstips som kan förvandla din timmerstuga till ett verkligt unikt utrymme. Så om du vill få .

Kundfoton av vårt trädgårdshus Barbados

Kundfoton av vårt trädgårdshus Barbados
Vi delar gärna några kundfoton av ett 21 m2 stort trädgårdshus “Barabados” som vi just fått från vår kund. Vi levererade en standardstuga med ytterligare Icopal Firesmart takpapp och vårt golv- och takisoleringssats. Stiftelsen byggdes av ett lokalt företag, sedan installerade vårt monteringsteam stugan, monterade golv och takisolering och täckte slutligen taket med takpapp. Därefter gjordes alla målningar av vår kund själv. Barbados är ett av våra bästsäljande trädgårdshus, vilket innebär att vi under .

6 inredningstips för mysiga trädgårdsstugor

6 inredningstips för mysiga trädgårdsstugor
Om du älskar naturen, älskar du säkert timmerstugor också. Det finns inget bättre än att spendera lite lugn och avkopplande tid i ett mysigt trädgårdsrum omgivet av natur. Oavsett om du vill anamma den rustika stilen eller följa en mer modern och minimalistisk stil, har vi det som passar dig. Vi har utarbetat en lista med tio inredningstips som gör din trädstuga till ett unikt utrymme. Så om du vill få ut det mesta .

Våra timmerstugor och trädgårdsbyggnader finns nu tillgängliga i Danmark

Våra timmerstugor och trädgårdsbyggnader finns nu tillgängliga i Danmark
Det glädjer oss att kunna meddela att vi har utökat vår verksamhet till Danmark. Från och med idag finns alla våra timmerstugor, trädgårdsbyggnader, bastustugor, förråd, grillstugor och garage tillgängliga på Træhytter24. Vår dansktalande kundtjänst finns tillgänglig måndag till fredag från 09:00 till 16:00. Alla våra danska kunder är även välkomna att besöka vårt showroom som finns i närheten i Sverige. Vårt kontor i Viken ligger bara en timme bort från Helsingörområdet och mindre än .

Rofyllt fritidshus med en funktionell och mysig inredning

Rofyllt fritidshus med en funktionell och mysig inredning
Ett fritidshus eller ett attefallshus i trädgården fungerar ofta som en oas där du kan koppla bort vardagsstressen och bara vara. Husets inredning är en stor och tungt vägande faktor för harmonin och trivseln i huset. Fritidshusen har under många årtionden fått hålla till godo med de möbler som inte längre passar in i den permanenta bostaden. I takt med att inredningsprogrammen på tv har ökat har även fritidshusen fått den inredning som de .

Vårt 60m2 stora Timmerstuga som reception för  sport och fritid i Sunnaryd

Vårt 60m2 stora Timmerstuga som reception för sport och fritid i Sunnaryd
Som ett av de sista projekten 2020 levererade vi och monterade 12 x 5 m “Timmerstuga klassrum/konferencerum” med små ändringar till Sunnaryd. Förutom standard stugpaket levererade vi även tak- och golvisolering samt takshingel. Projektet genomfördes för en liten by som heter Sunnaryd som ligger på en vacker strand vid Bolmensjön. Lokalsamhället arbetar för att skapa ett fritids- och idrottscenter för sina boende. Sommaren 2021 kan dess folk njuta av padel, pool, utomhuskondition, petang och .