Seattle S BBQ-stuga färdig monterade och målade

Seattle S BBQ-stuga färdig monterade och målade
Idag fick vi bilder ifrån en av våra kunder. Lars har valt att bygga sig en grillstuga ifrån oss på Attefallshusest24. Han gjorde monteringen själv och den gick smidigt med hjälp av en vän. När stugan var färdig monterad målade han grillstugans ytterväggar med antracitgrå färg som han köpt i sin lokala färghandel. Denna sexkantiga BBQ-stuga har fem bänkar och rymmer sex-sju personer bekvämt runt bordet för att sitta och äta. Alla våra standard .

Attefallshus Babrados

Attefallshus Babrados
Barbados är en av våra bästsäljande medelstora 44mm stugor. Den finns alltid i lager och kan därför levereras väldigt snabbt efter en beställning. Fyra höga fönster och helglas dubbeldörrar släpper in massor av naturligt ljus och öppnar upp för den härliga utsikt från insidan. Fönster och dörrar är dubbelglasade (med härdat säkerhetsglas) för att maximera värmebeständigheten och tyskgjorda sväng- och lutningsfönstersystem garanterar bekväm användning och lång livslängd. Stugsatsen inkluderar också metallstänger som är insatta .

Två nya trä carportar

Trä Carport Henley XL 5 x 6 m
Vi utökar hela tiden vårt sortiment och lägger till nya produkter. Den här månaden är vi glada att kunna presentera våra nya trä carportar: Carport Henley i standardstorlek och en extra stor carport Henley XL. Båda modellerna är högkvalitativa trä carportar tillverkade av mycket slitstark limträvirke för att maximera styrka, stabilitet och livslängd. Alla stående stolpar och hela bärkonstruktionen är tillverkad av 120×120 mm tjocka stolpar och alla träkomponenter har förborrade hål för enkel .

Prisvärd trädgårdsstugor och timmerstugor med rum för badrum

Timmerstuga med badrum Martin I / 6 x 3,3 m / 15 m2 / 70mm
För den nya säsongen 2020 har vi designat många medelstora timmerstugor med ett litet rum som till största del är tänkt som badrum men även skulle kunna användas som ett förråd mm. Större delen är på 15-25m2 stora timmerstugor används ofta som campingstugor, trädgårdsgästhus och uthyrningsstugor med privata faciliteter samt trädgårdskontor, skönhetssalonger, studior, yogarum och gym med duschrum/badrum. Till stor del har våra nya stugor den mest populära väggtjockleken 44mm vilket gör att vi .

Attefallshuset24 Premium vikbara dörrar

Attefallshuset24 Premium vikbara dörrar
Vi är glada över att kunna presentera våra nya vikbarara dörrsystem. Vi utvecklade och testade dessa nya dörrar under 2019 och de är nu tillgängliga för Attefallshuset24 kunder. Dessa premium vikbara dörrar ingår i ett antal stugor med 70mm väggtjocklek och de kan beställas som en uppgradering till våra 44mm timmerstugor för att ersätta standard skjutdörrar. De kan också beställas till alla skräddarsydda stugor. Dessa stora glaspaneldörrar släpper in dagsljuset i er stuga och .

En kunds egna bilder på vår Garden House Hansa Lounge XXL med förråd och terrass

En kunds egna bilder på vår Garden House Hansa Lounge XXL med förråd och terrass
Här är några foton av ett nybyggdt Hansa Lounge XXL, som nu används som trädgårdsrum och har en lyxig badtunna. Detta är en väldigt moderna trädgårdsbyggnad som också har en stor 4 x 2 m förvaringsbod. Denna multifunktionella trädgårdsbyggnad kräver endast 6 x 8 m av din trädgård och är därför också ett utmärkt val för trädgårdar med begränsat utrymme. Du får ett rymligt 15 m2 stort trädgårdsrum, gott om utrymme för förvaring samt .

Sverige B

Sverige B
Vi har levererat Sverige B med 70 mm tjocka väggar till mellan Sverige. Detta kommer att fungera som ett permanent boende. De valde att isolerar golv och tak och lägga till en luft/luft pump för att varma upp stugan. När man köper Sverige B ifrån oss så har man olika valmöjligheter.Man kan välja att isolera väggarna ytterligare genom att välja 92 mm tjocka timmerväggar. Köpa till isolering till golv och tak vilket rekommenderar vi .

Holiday A

Holiday A
Vi har nyligen levererat Holiday A till en nöjd kund i Sverige. Kunden var ute efter ett nytt året runt boende på sin drömtomt efter han gått i pension.Vi monterade, isolerade och la takshingel till stugan och det tog mindre än 1 vecka från första arbetsdag till sista. När man köper Holiday A har man lite olika val möjligheter. Som fem olika färger på tak-shingel om man väljer tak ifrån oss. Även isolering till .

Trädgårdsstugan Linda den perfekta gäststugan

Trädgårdsstugan Linda den perfekta gäststugan. Tidigare i år producerade och levererade vi timmerstugan Linda tillsammans med svart takshingel och sten furu / lärk som yttre träkonserveringsmedel till vår kund Laura. Basarbetet och stug monteringen slutfördes av vår kund tillsammans med lite hjälp från en lokal snickare. Därefter målades stugan både på innsidan och utsidan. Denna timmerstuga som är på 16 m2 installerades i trädgården brevid familjens sommarstuga för att skapa fler sovplatser för besöka .

Måla – För bästa resultatet

Vädret spelar stor roll i utomhusfärgens täckförmåga och hållbarhet. Sommaren är bästa tiden på året på många sätt. Även när det kommer till måla era utomhus snickerier. Man kan börja måla redan i slutet av April ända fram till slutet av September. Helst ska det inte vara för fuktigt eller varmt. Bäst är om det varit uppehåll med regn i en vecka innan du målar. Träets fuktighetshalt ska helst inte vara mer än 15%. .