Fritidshus – en återkommande dröm

fritidshus
Drömmer du om ett fritidshus? Du är inte ensam. Drömmen om ett fritidshus förekommer hos många. Statistik visar att försäljningen av fritidshus har sjunkit p.g.a av de låga räntorna. Varav de låga räntor gör att folk inte har behov av att sälja och väljer hellre att hyra ut sina fritidshus. Att hitta drömfritidshuset kan ta tid. Mycket ska klaffa som läge, yta, utseende mm. Vilket leder tid att mycket tid och resurser går till .

Hyra förråd eller Bygga förråd?

förråd
Hösten kommer med stormsteg och man har en massa nya saker som behöver förvaring. Var ska allt ställas undan nu när det inte används i vardagen längre? Då har man möjlighet att hyra ett förråd. Men då måste man betala hyra varje månad och varje gång barnen eller ni behöver något måste man till förrådet för att hämta det. Kanske inte finns något bra förvaringsalternativ i närheten utan man måste leta lite längre bort .

Montering av Sommarhus med Terrass och Förråd Super Lucas E

Building a Garden Room with Storage Room and Veranda Super Lucas E 2
Montering av en av våra mest populära modeller med en inneryta på 9 kvadratmeter och förrådsyta på 1.8 x 3 m samt en veranda på 3 x 3 meter är färdig. Det tog endast en dag att för vårt team att montera detta sommarhus. Vi lanserade vår stuga Super Lucas E I början av våren i år och den blev omedelbart populär I Tyskland, Storbritannien, Österrike och i andra länder. Med tre funktioner i .

Timmerhus – eldning och isolering

Timmerhus
Timmerhus är en hälsosamt val som en bostad, stuga eller ett attefallshus. Senvuxit nordisk gran är högkvalitativ material för byggning och naturlig luftväxling förhindrar problemen. Man kan också förhindra problemen med fuktighet med lämplig isolering och eldning. Det finns många möjligheter för eldning för ett timmerhus och många är lämpliga för hus som inte använts varje dag och man kan också installera dom senare. Till exempel luftvärmepump, spis, elektriska radiatorer eller oljefyllda elementer passar .

Skräddarsytt gästhus med två sovrum

Skräddarsytt gästhus med två sovrum
Vårt monteringsteam avslutade installation av detta 12×6 m stora timmerstuga för vår kund Paul. Platta på mark blev gjutet på en dag av ett lokalt företag. Det tog fem dagar för betongen att hårdna samt 3 dagar för montering. Elarbete och träskyddsmedel ska fortfarande appliceras och beräknas ta ytterligare ett par dagar. Denna skräddarsydda timmerstuga med 70mm tjocka väggar kommer att användas som en utvidgning av ett existerande sommarhus. Stugan har en inneryta på .

Enkel och förmånlig lösning till bostadsbristen – Attefallshus

Attefallshus
Attefallshuset har varit i nyheterna i senaste tider. Först kom nyheter om bygglovsbefriade attefallshusen och nu påväntar man regeringens beslut om ökande storlek för dessa bygglovsbefria attefallshusen. Bostadsminister har förhoppningar att ökningen ska resultera i 10 000-tals nya attefallshus runt om i landet, som ska kunna husera exempelvis studenter och unga vuxna i behov av enkla bostäder. Vad det betyder för vanlig husägare? Nya regler tillåter en- eller tvåbostadshusägare att uppföra ett attefallshus på .

Den enklaste väg till ett eget fritidshus

fritidshus
Trädgårdsmässorna märkar början på våren. Efter vårmässorna och trädgårdsmässorna börjar planering på kommande trädgård- och sommarsäsong och många börjar också att drömma om ett eget fritidshus. Tankerna löpar mellan att köpa fritidshuset och att bygga ett och varifrån att köpa eller vart att bygga. Sådant beslut krävs att ta många saker i hänsyn. En nyligen studie visade att svenskarna varierar i deras sätt att använda fritidshus. Några har ett fritidshus som ligger långt från .

Trädgårdshus Nora D som gästrum med grill

Nora D 2
Nora D med terrasstak är en av våra mest prisvärda modeller och det behövs endast en markyta på 6×3 m för att upprätta den i trädgården. Dem flesta trädgårdsvänner klarar själva av att montera ihop den och det tar inte heller längre tid en ett veckoslut. På kundens foton nedanför så är modellen använd som en kombination av gästrum och grillhus. Under det 3x3m stora taket så har vår kund en grill och en .

Monteringsanvisningar för paviljong Paradise 6K och Paradise 8K

Monteringsanvisningar för paviljong Paradise 6K och Paradise 8K
Monteringsanvisningar för paviljong Paradise 6K och Paradise 8K Nödvändiga verktyg vid montering: Vattenpass, hammare, kniv, måttband, skruvdragare, borrar. Observera att trädelarna inte är impregnerade eller på annat sätt behandlade. Det är bäst att skyddsbehandla dem nödvändiga delarna innan montering. Grund Vi rekommenderar terrassfötter som grund (ingår ej). Du behöver 7st terrasfötter för 6K och 12 st för 8K. Dem ska sitta under alla hörn samt 1 st (6K) eller 4 st (6K) under mitten .

Sommarhus Eva E med terrass

Sommarhus Eva E med terrass
Det är med glädje vi delar med oss av bilder från våra kunder av vårt sommarhus Eva E, en av våra bästsäljare. Detta fantastiska trädgårdshus har en väggtjocklek på 44mm, fönster och dörrar med dubbelglas, väggar förstärkta med metallstänger, 28mm tjockt terrassgolv och mycket annat. Rummet och verandan är anslutna med varandra genom en LU3 skjutdörr som är lätt att hålla öppen under en varm sommar eftersom en plötslig vindpust inte kan smälla igen .