Om oss

Vilka vi är och vad vi gör

about-us

Attefallshuset 24 webbutik är en stolt medlem av Hansa24 gruppen och LJ Tunnan Poolen AB (Motala). Vi är ett internationellt företag som utvecklar, producerar, säljer och levererar timmerstugor till länder, däribland Sverige, Finland, Norge, Storbritannien, Tyskland, Österrike, Schweiz och andra länder. De flesta av våra timmerstugor kan kännas igen genom sin unika Hansa design och modernt utseende. Vi strävar hårt för att utforma vackra men praktiska timmerstugor samtidigt hålla dem enkelt och prisvärt. Vi finns till hands fem dagar i veckan, med en vänlig Sverige baserad kundtjänst för att besvara eventuella frågor du kan ha.

Att erbjuda bästa möjliga kvalitet och bra priser till våra kunder, vi kör vår produktionsenhet i Estland. Våra Attefalls hus, friggebodar och andra timmerstugor är gjorda av hållbart producerad sen vuxen nordiska gran. Vi använder sedan den senaste träförädlings teknik för att skapa din kvalitetsprodukt. Det är inte konstigt att Estland, ett litet land, är den största timmerstuga exportör i Europa. De flesta av våra stugor kan monteras av en hemma fixare. Däremot kan de som föredrar att spendera sin lediga tid att göra något annat, hyra vårt professionella team för att montera sitt hus inom en dag eller två, beroende på storlek.

Alla våra produkter är säkert och vattentät förpackat och så kan förbli packade för en viss tid tills du är redo för att monteras. Leveranserna till de flesta delar av fastlandet är gratis.

Varför välja oss?

Hansa24 har vuxit till att bli en erkänd organisation i Europa, byggd på en grund av hårt arbete och engagemang. Vår ärlighet, integritet, och tillvägagångssätt har tillåtit oss att bli som vi är idag. Dessa värden kommer att fortsätta att vägleda oss in i framtiden. Vi erbjuder kunder med oslagbar prissättning och säker online-beställning, och oklanderlig kundservice.

Det finns inga dolda kostnader. Alla våra standardprodukter kommer med starka väggar, golvbrädor, takpapp, installationsanvisningar. Allt du behöver för att installera din timmerstuga.

På grund av vår långa tradition och otrolig upplevelse, vi är stolta att kunna erbjuda 100% av högsta kvalitet sommarstugor och härbren. Alla våra trädgård byggnader kommer med en fem års garanti. Våra villkor är strikt i enlighet med e-handel lag. Detta innebär att vår plattform är 100% säker och tillförlitlig för köpet av din sommar trädgård byggnad. Vi är stolta över att säga att vårt rykte är oöverträffad och hoppas att du ger oss möjlighet att tillfredsställa dig också!

Attefallshuset24.se är en av de bästa plattformarna för inköp av trädgård byggnader av hög kvalitet till mycket konkurrenskraftiga priser.