Om oss

Vem vi är och vad vi gör

about-us

Attefallshuset24.se är en stolt medlem av Hansa24 gruppen. Vi är ett internationellt företag som designar, tillverkar, säljer och levererar timmerhus till flera länder, däribland Sverige, Finland, Norge, Tyskland, Storbritannien, Österrike och Schweiz. Våra timmerhus känns igen genom sin unika design och sitt moderna utseende. Vi strävar för att utforma vackra men praktiska timmerstugor som är prisvärda.

Våra attefallshus, friggebodar och andra timmerhus är tillverkade av senvuxen nordisk gran. Våra kvalitetsprodukter skapas genom användning av senaste träförädlingsteknik.

Alla våra produkter kommer i vattentäta förpackningar redo för montering. Om du önskar hjälp vid montering kan vi bidra med vårt professionella team. Leverans är gratis till delar av landet. Se https://attefallshuset24.se/leveransinformation/ för mera information om möjliga extra leveranskostnader.

Varför välja oss?

Hansa24 är en väl etablerad organisation i Europa. Hårt arbete, engagemang, ärlighet, integritet och innovation är nyckelfaktorer som har lett till den framgång vi ser idag. Dessa värden fortsätter att vägleda oss in i framtiden. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, säker online-beställning och oklanderlig kundservice varför du kan känna dig trygg till att köpa från oss. Vi har inga dolda kostnader. Våra högkvalitativa produkter levereras monteringsfärdiga och med fem års fabriksgaranti.

Attefallshuset24.se är en av Sveriges bästa plattformar för inköp av trädgårdsbyggnader av hög kvalitet till mycket förnuftiga priser.

Våra partners

 

 • Hansa Gartenhaus Österreich
  Gartenhäuser, Gartenschuppen, Holzgaragen und Holzpavillons
 • Summerhouse24
  Log cabins, garden summer houses, wooden storage sheds, BBQ huts, sauna cabins and gazebos in the UK.
 • Aiamaja24
  Aiamajad, Aiakuurid, Saunamajad, Puidust Garaažid
 • Zahradny Domcek
  Zrubové záhradné domčeky, chaty, drevené dielne a kôlne, grilovacie altánky, saunovacie domčeky a celoročné altánky na Slovensku
 • Vierasmaja FI
  Vierasmajat, Kesämökit, Pihamökit, Piharakennukset, Pihavarastot, Pihasaunat, Autotallit
 • Hansagarten24 GmbH
  Hochwertige Gartenhäuser, Gartenschuppen, Holzgaragen und Holzpavillons günstig kaufen!
 • Casetas De Jardin24  ¡compre su caseta de jardín a los expertos!