• Om oss

  Vem vi är och vad vi gör

  Köp Attefallshus, Timmerstuga, Fritidshus, Bastustuga, Garage, Förråd, Grillstuga, Lusthus eller alla andra typer av träbyggnader från Attefallshuset24

  Välkommen till Attefallshuset24, en av Sveriges ledande experter på timmerbyggnader. Vi designar, producerar, levererar och monterar timmerstugor, fritidshus, kontor, förråd, garage och carport, lusthus, bastustugor och grillstugor i hög kvalitet.

  Vår produktionskedja har över 20 års erfarenhet och är utrustad med de senaste träbearbetningsteknikerna. Alla våra stugor är gjorda i noggrant utvald nordisk furu av högsta kvalitet.  Det gör att vi kan producera och leverera träbyggnader som håller måttet och är byggda för hållbarhet, samtidigt som de är väldigt miljövänliga och prisvärda.

  Timmerhus, Attefallshus, Fritidshus - Attefallshuset24

  Innan de lämnar fabriken så förpackar vi alla stugkomponenterna i vädersäker plast för att vara säkra på att de anländer i toppskick. Våra stugleveranser sker med HIAB-kranbil så att vi kan lasta av alla stugpaketen så snart de når kunden.

  Våra stugor har designats så att de ska vara relativt enkla att montera, vi skickar även med detaljerade ritningar och instruktioner. För de som i stället föredrar att låta oss stå för monteringen så kan vi erbjuda professionella monteringstjänster på Sveriges fastland och öar med bro/färje access.

  Vi tillhandahåller våra högkvalitativa timmerstugor på ett bekvämt och behändigt sätt till väldigt konkurrenskraftiga priser. Våra kunder har möjlighet att uppgradera sina timmerstugor med finsktillverkat takmaterial i premiumkvalitet  och välja till våra isoleringssatser för tak och golv som ökar värmeprestandan markant samt är enkla att installera. Vi har även tysktillverkad färg och impregneringsmedel från Remmers för intern och extern behandling samt holländska stuprännor.

  I vår onlinebutik hittar ni mer än 200 olika byggnader, flera fritidshus, friggebodar, bastubyggnader, garage, grillstugor och mycket mer. Det går smidigt och tryggt att lägga en beställning och tar inte mer än några minuter. Som kund väljer du själv det bekvämaste betalningsalternativet, antingen faktura, betalkort, PayPal eller betalning via banköverföring mot en extra rabatt på 2 %.

  Våra timmerstugor

  Vi har över 100 olika timmerstugemodeller att välja bland. Det finns storlekar och designer som borde passa alla. Även om du inte hittar din drömstuga så kan vi utan problem justera och anpassa våra standardstugor utefter dina behov och leverera en skräddarsydd lösning som är exakt som du tänkt dig. Alla våra timmerstugor i 44 mm, 58 mm och 70 mm har dörrar och fönster med härdat dubbelglas och tysktillverkade tilt and turn-system i högsta kvalitet. Väggarna har stärkande metallstänger och stormskydd utmed hela väggen i alla fyra hörn. Grundbalkarna är fabriksimpregnerade och precis som alla medföljande komponenter är dessa i premiumkvalitet för att garantera en lång livslängd och bekväm användning av stugan. Alla träkomponenter är tillverkade i noggrant utvald och hållbar nordisk furu av högsta kvalitet.

  Våra timmerstugesatser för att bygga ett fritidshus

  Våra timmerstugesatser är det snabbaste och mest prisvärda sättet att bygga ett fritidshus, kontor, stor gäststuga eller skapa en tillbyggnad till ditt hem. Våra timmerstugor med en, två och tre sovrum har en inre yta från 30 och ända upp till 100 kvm. De flesta av de här stugorna har en väggtjocklek på 70 mm, men de kan även uppgraderas till 92 mm för att maximera stugans hållfasthet och värmeprestanda. För en markant ökning av värmeprestanda så rekommenderar vi ytterligare isoleringssatser för golv och tak vilka vi även tillhandahåller. Beroende på timmerstugans storlek så kan monteringstiden variera mellan tre och sex dagar.

  Våra friggebodar och trägarage

  Bland vårt breda utbud av träbyggnader finner du även flera typer av trägarage, dubbelgarage, carports och friggebodar. Våra garage kan fås med klassiska dubbla garagedörrar samt tysktillverkade vippdörrar från Hörmann. Även här är alla byggnader gjorda i hållbar och tålig nordisk furu och har en fem års fabriksgaranti på träkomponenterna.

  Våra bastustugor och grillstugor

  Vi kan erbjuda ett av de bästa utbuden av bastustugor med flera olika storlekar och designer. Alla bastustugorna är fullständigt utrustade i standardsatsen: bänkar, takisolering i bastutaket, nackstöd, golvbrunn, spisvakt och en specialdörr i 8 mm härdat säkerhetsglas.

  Våra grillstugor är sexkantiga och åttakantiga och gjorda i nordiskt trä. Alla grillstugor har även träbänkar och kommer med en finsktillverkad premiumgrill med skorsten samt ett väldigt tåligt och vackert granitbord inpassat runt eldstaden.

  Timmerhus, Attefallshus, Fritidshus - Attefallshuset24

  Våra partners

  • Hansagarten24 GmbH
   Hochwertige Gartenhäuser, Gartenschuppen, Holzgaragen und Holzpavillons günstig kaufen! – Tyskland
  • Summerhouse24
   Log cabins, garden summer houses, wooden storage sheds, BBQ huts, sauna cabins and gazebos in the UK – England
  • Vierasmaja FI
   Vierasmajat, Kesämökit, Pihamökit, Piharakennukset, Pihavarastot, Pihasaunat, Autotallit – Finland
  • Hansa Gartenhaus Österreich
   Gartenhäuser, Gartenschuppen, Holzgaragen und Holzpavillons – Österrike
  • Casetas de Jardin 24
   ¡compre su caseta de jardín a los expertos! – Spanien
  • Aiamaja24
   Aiamajad, Aiakuurid, Saunamajad, Puidust Garaažid – Estland
  • Zahradny Domcek
   Zrubové záhradné domčeky, chaty, drevené dielne a kôlne, grilovacie altánky, saunovacie domčeky a celoročné altánky na Slovensku
  • Traehytter 24
   Tømmerhytte, attefallhus, opbevaring, grillhus, saunahus – Danmark
  • Chalet en Bois
   chalets en bois, chalets de jardin, abris de jardin, maisons en bois en kit
  scroll to top