Attefallshus 15-25m²

Här kan ni se våra Attefallshus 15-25 kvm

Attefallshus är en byggnad på upp 25 kvm som man kan bygga utan byggnadslov. Och attefallshuset ska stå åtminstone 4.5 m från tomtgränsen om du inte vill be grannen om tillstånd. Ni kan välja och vraka på våra många olika modeller som har olika utseende och planeringar. Våra attefallshus passar till en massa olika användningsområden. Ungdoms lya, kontor, inkomstkälla(för ni hyr ut), gym ja till och med ett poolhus. Användnings områdena är oändliga. När du beställer från oss så får du utmärkt kvalitet till ett oslagbart pris och inte minst en smidig leverans. Våra timmerhus är tillverkade av senvuxen nordisk gran. Ta gärna kontakt med oss och en av våra konsulenter hjälper dig med val av sommarhus eller timmerhus

Visar 1–36 av 54 resultat

Attefallshus 25 kvm och Attefallshus 15 kvm

Här kan du läsa mer om Attefallshus 25 kvm och få information om olika husmodeller, utrustning och annan viktig information om du går i köpa-hus-tankar.

Vi har Attefallshus 15 kvm och Attefallshus 25 kvm. Hög kvalitet och fina alternativ om du vill köpa ett prisvärt eller billigt Attefallshus. Våra Attefallshus med toalett är bra när man

Attefallshus 25 kvadratmeter är ett kostnadseffektivt sätt att utöka ditt bostadsutrymme utan att behöva bygglov. Sortimentet erbjuder Attefallshus på upp till 25 kvadratmeter och finns i en mängd olika modeller och utseenden. Detta gör dem optimala för användning som bostad för ungdomar, kontor eller till och med poolhus.

Attefallshus 15 kvm och 25 kvm av hög kvalitet

Den överlägsna kvaliteten på vårt stora Attefallshus-sortiment garanterar att du får ut det mesta av din investering. Alla attefallshus är byggda av senvuxen nordisk gran, som är ett mycket hållbart material. Dessutom drar kunderna nytta av snabba leveranstider och billiga priser.

Unikt formade fönster tillsammans med andra designelement som terrasser och balkonger garanterar att ditt Attefallshus blir smakfullt och estetiskt tilltalande. Med denna utrustning är det lätt att anpassa byggnaden till din egen smak och dina egna behov. Det finns även möjlighet att bygga attefallshus med toalett. Dessutom ingår träskyddsprodukter i varje modell vid leveransen.

Bygga billigt Attefallshus på en dag

Tack vare sin unika utformning kan ett Attefallshus 25 kvadratmeter byggas på en dag och kräver inga tunga maskiner eller särskilda markarbeten för installationen. Det är viktigt att notera att om du bygger en Attefallshus mer än 4,5 meter från gränslinjen behövs inga ytterligare tillstånd – vilket gör det ännu mer kostnadseffektivt!

Vårt stora Attefallshus sortiment på 15 och 25 kvadratmeter har utformats med effektivitet i åtanke. Husen levereras med förskurna hörn, förborrade hål och förbehandlade väggar, vilket ger er som kunder trygghet när det gäller ert attefallshus. Så när du väljer ett Attefallshus 15 eller ett Attefallshus 25 kvadratmeter, behöver du inte oroa dig för mycket underhåll eller reparationer: Dessa byggnader är modeller utformade för att hålla i många år!