Timmerstugor

Ett timmerhus förskönar din trädgård och kan användas till många ändamål. Som följd kommer du att njuta mer av att tillbringa din tid i trädgården. Attefallshuset24 har det bästa urvalet av timmerhus och trähus i Sverige. När du beställer från oss så får du utmärkt kvalitet till ett oslagbart pris och inte minst en smidig leverans. Våra timmerhus är tillverkade av senvuxen nordisk gran. Ta gärna kontakt med oss och en av våra konsulenter hjälper dig med val av sommarhus eller timmerhus.

Visar 1–24 av 119 resultat

Vi har ett stort urval av timmerhus i olika storlekar och väggtjocklekar till många olika behov. För enkel navigering har vi delat upp våra timmerstugor i 5 kategorier som du finner på vänster sida:

Friggebodar i storlek 5-15m2

Attefallshus i storlek 15-25m2

Fritidshus större än 25m

Timmerstugor med veranda/terrass

Timmerstugor med förråd

En friggebod är en liten lätt-monterade trädgårdsbyggnad med upptill 15m2 byggnadsarea som inte kräver bygglov.

Ett attefallshus är en byggnad med byggnadsarea på 15-25m2 och kan byggas utan bygglov. Våra rymliga modeller passar till många ändamål, som biljard- eller pingis-rum, trädgårdskök eller mycket annat.

Våra multifunktionella fritidshus har en byggnadsarea större än 25m2. Dessa kräver dock bygglov och ordentlig grund (t ex plintgrund eller betongplatta).

Vi har flera hus med veranda och förråd. Se dessa kategorier för en översikt av val i nämnda kategorier.