Timmerstugor

En timmerstuga förskönar din trädgård och kan användas till många ändamål. Som följd kommer du att njuta mer av att tillbringa tid i trädgården. Attefallshuset24 har det bästa urvalet av timmerstugor och trähus i Sverige. När du beställer från oss så får du utmärkt kvalitet till ett oslagbart pris och inte minst en smidig leverans. Våra stugor är tillverkade av senvuxen nordisk gran. Ta gärna kontakt med oss och en av våra konsulenter hjälper dig med val av sommarhus eller timmerstuga.

Visar 1–24 av 117 resultat

Vi har ett stort urval av timmerstugar i olika storlekar och väggtjocklekar till många olika behov. För enkel navigering har vi delat upp våra timmerstugor i 5 kategorier som du finner på vänster sida:

Friggebodar i storlek 5-15m2
Attefallshus i storlek 15-25m2
Fritidshus större än 25m
Timmerstugor med veranda/terrass
Timmerstugor med förråd

En friggebod är en liten lätt-monterade trädgårdsbyggnad med upptill 15m2 byggnadsarea som inte kräver bygglov.

Ett attefallshus är en byggnad med byggnadsarea på 15-25m2 och kan byggas utan bygglov. Våra rymliga modeller passar till många ändamål, som biljard- eller pingisrum, trädgårdskök eller mycket annat.

Våra multifunktionella fritidshus har en byggnadsarea större än 25m2. Dessa kräver dock bygglov och ordentlig grund (t ex plintgrund eller betongplatta).

Vi har flera hus med veranda och förråd. Se dessa kategories för en översikt av val i nämnda kategorier.