Timmerstugor

Inget slår en vacker timmerstuga

Ett timmerstuga är ett vackert tillslag oavsett läge. Vid den mysiga sjön i skogen eller i ett villaområde. Behöver du ett extra utrymme i trädgården eller en semesterstuga att åka till när ni är lediga. En timmerstuga fungerar alltid oavsett omgivningen. Kolla runt på vårt omfattande sortiment. Där finns något för alla smaker och tycken. Och i varierande storlekar. Vi på Attefallshuset24 har det bästa urvalet av trästugor i Sverige. När du beställer från oss så får du utmärkt kvalitet till ett oslagbart pris och inte minst en smidig leverans. Våra timmerhus är tillverkade av senvuxen nordisk furu. Ta gärna kontakt med oss och en av våra konsulenter hjälper dig med val av sommarhus eller timmerhus.

Visar 1–36 av 174 resultat

Vi har ett stort urval av timmerhus i olika storlekar och väggtjocklekar till många olika behov. För enkel navigering har vi delat upp våra timmerstugor i 5 kategorier som du finner på vänster sida:

Friggebodar i storlek 5-15m2

Attefallshus i storlek 15-25m2

Fritidshus större än 25m

Timmerstugor med veranda/terrass

Timmerstugor med förråd

En friggebod är en liten lätt-monterade trädgårdsbyggnad med upptill 15m2 byggnadsarea som inte kräver bygglov.

Ett attefallshus är en byggnad med byggnadsarea på 15-25m2 och kan byggas utan bygglov. Våra rymliga modeller passar till många ändamål, som biljard- eller pingis-rum, trädgårdskök eller mycket annat.

Våra multifunktionella fritidshus har en byggnadsarea större än 25m2. Dessa kräver dock bygglov och ordentlig grund (t ex plintgrund eller betongplatta).

Vi har flera hus med veranda och förråd. Se dessa kategorier för en översikt av val i nämnda kategorier.