Attefallshus

Hos oss hittar ni attefallshus för de bästa tänkbara priserna.

Idag kan du bygga ett attefallshus på 25 kvm utan byggnadslov. Allt du behöver göra är att tänka ut vad just ni behöver ert extra utrymme till för. Kontor, hemma gym, atalje eller kanske era barn kommit in i tonåren och vill ha något som de kan kalla för sitt eget? Variablerna är oändliga och bara fantasin kan sätta stop för vad ni ska använda ett attefallshus till. Vad ändamålet än ska vara så hittar ni alla möjliga utseende och funktioner hos oss.
Attefallshuset24 har det bästa urvalet av timmerhus och trähus i Sverige. När du beställer från oss så får du utmärkt kvalitet till ett oslagbart pris och inte minst en smidig leverans. Våra timmerhus är tillverkade av senvuxen nordisk gran. Ta gärna kontakt med oss och en av våra konsulenter hjälper dig med val av sommarhus eller timmerhus

Visar alla 22 resultat

Attefallshus i storlek 15-25m2

Ett attefallshus är en byggnad med byggnadsarea på 15-25m2 och kan byggas utan bygglov. Våra rymliga modeller passar till många ändamål, som biljard- eller pingis-rum, trädgårdskök eller mycket annat. Attefallshuset24 har det bästa urvalet av timmerhus och trähus i Sverige. När du beställer från oss så får du utmärkt kvalitet till ett oslagbart pris och inte minst en smidig leverans. Våra timmerhus är tillverkade av senvuxen nordisk gran. Ta gärna kontakt med oss och en av våra konsulenter hjälper dig med val av sommarhus eller timmerhus. Attefallshuset24 har det bästa urvalet av timmerhus och trähus i Sverige. När du beställer från oss så får du utmärkt kvalitet till ett oslagbart pris och inte minst en smidig leverans. Våra timmerhus är tillverkade av senvuxen nordisk gran. Ta gärna kontakt med oss och en av våra konsulenter hjälper dig med val av sommarhus eller timmerhus. Attefallshuset24 har det bästa urvalet av timmerhus och trähus i Sverige. När du beställer från oss så får du utmärkt kvalitet till ett oslagbart pris och inte minst en smidig leverans. Våra timmerhus är tillverkade av senvuxen nordisk gran. Ta gärna kontakt med oss och en av våra konsulenter hjälper dig med val av sommarhus eller timmerhus. Attefallshuset24 har det bästa urvalet av timmerhus och trähus i Sverige. När du beställer från oss så får du utmärkt kvalitet till ett oslagbart pris och inte minst en smidig leverans. Våra timmerhus är tillverkade av senvuxen nordisk gran. Ta gärna kontakt med oss och en av våra konsulenter hjälper dig med val av sommarhus eller timmerhus.