Betalnings info

För din bekvämlighet accepterar vi fakturabetalningar, fullständiga förskottsbetalningar via banköverföring, avbetalningsbetalningar med Santander och online kredit / betalkortbetalningar

 

Avbetalning. Finansierad av Santander. ( Kommer snart)

Betalning med 0 % ränta i upp till 6 månader kan Ni få med Santander Consumer Bank AG. Önskas längre avbetalningstid går det att ordna med en individuell ränta.
För att kunna använda finansieringen, välj alternativet ”Santander-avbetalningsköp” för betalningsmetoder. Innan beställningen slutligen skickas öppnas automatiskt ansökan om låneansökan. Du kommer då att få alla ytterligare instruktioner via e-post från Santander Consumer Bank AG.
Observera att vi inte kan påverka kreditbeslutet från Santander Consumer Bank AG.
Självklart, om du inte blir beviljad, kan du alltid ändra din betalningsmetod. Kontakta bara vårt team om detta skulle inträffa så hjälper vi dig men ett annat betalningsalternativ för dig.
Den angivna leveranstiden börjar från det slutliga godkännandet av Santander Consumer Bank AG.Faktura betalning

När vi har mottagit din order kontrollerar vi dina uppgifter och gör en kreditkontroll i samarbete med UC inom två arbetsdagar från order. Om ditt kreditbetyg inte garanteras, förbehåller vi oss rätten att vägra denna betalningsmetod. Välj i så fall en av de andra tillgängliga betalningsmetoderna. Personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med dataskyddslagen och kommer inte att vidarebefordras till tredje part för reklamändamål.

Inköp via faktura är endast tillgänglig för kunder i Sverige. Kunder från andra länder kan använda alla andra betalningsmetoder.
Faktura betalning består av två betalningar. 50% av det totala köpet måste överföras inom tre arbetsdagar från fakturadatumet och resterande 50% av det totala beloppet måste betalas inom 14 dagar från leveransdagen.

 

Full förskottsbetalning med banköverföring -2% rabatt

Genom att välja full förskottsbetalning drar vårt system automatiskt 2% av din orderkostnad. Gör din betalning direkt till vårt bankkonto. Din beställning behandlas inte förrän pengarna har registrerats på vårt konto. Din beställning kommer att behandlas omedelbart efter att betalningen har mottagits på vårt bankkonto. Vänligen gör din betalning inom 3 arbetsdagar efter beställning online. Använd beställnings-ID som betalningsreferens. Om din betalning inte har mottagits av oss inom den perioden kommer din beställning automatiskt att avbrytas.


Online kreditkortsbetalning

Våra kreditkortsbetalningar behandlas av PayEx, ett av de ledande företagen i betalningslösningar. Vi accepterar Visa, Mastercard och AMEX-kort. Efter att ha valt kredit/betalkortbetalning vid utcheckningen kommer du att omdirigeras till PayEx betalnings gateway där skriver du in din kortdata för att slutföra din betalning. PayEx är en säker betalningssida fullständigt PCI-kompatibel.

 

Våra kontouppgifter:

Vadstena Sparbank
IBAN: SE37 8000 0838 3200 3190 2547
BIC: SWEDSESSXXX
Bankgirot: 5185-4826

Attefallshuset 24 AB

Organisationsnummer: 5590997317
Momsregistreringsnummer: SE559099731701