• Betalnings info

  För din bekvämlighet accepterar vi fakturabetalningar, fullständiga förskottsbetalningar via banköverföring och online kredit / betalkortbetalningar


  Faktura betalning

  När vi har mottagit din order kontrollerar vi dina uppgifter och gör en kreditkontroll i samarbete med UC inom två arbetsdagar från order. Om ditt kreditbetyg inte garanteras, förbehåller vi oss rätten att vägra denna betalningsmetod. Välj i så fall en av de andra tillgängliga betalningsmetoderna. Personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med dataskyddslagen och kommer inte att vidarebefordras till tredje part för reklamändamål.

  Inköp via faktura är endast tillgänglig för kunder i Sverige. Kunder från andra länder kan använda alla andra betalningsmetoder.
  Faktura betalning består av två betalningar. 40% av det totala köpet måste överföras inom tre arbetsdagar från fakturadatumet och resterande 60% av det totala beloppet vid leverans.

  Full förskottsbetalning med banköverföring -2% rabatt

  Genom att välja full förskottsbetalning drar vårt system automatiskt 2% av din orderkostnad. Gör din betalning direkt till vårt bankkonto. Din beställning behandlas inte förrän pengarna har registrerats på vårt konto. Din beställning kommer att behandlas omedelbart efter att betalningen har mottagits på vårt bankkonto. Vänligen gör din betalning inom 3 arbetsdagar efter beställning online. Använd beställnings-ID som betalningsreferens. Om din betalning inte har mottagits av oss inom den perioden kommer din beställning automatiskt att avbrytas.


  Online kreditkortsbetalning

  Våra kreditkortsbetalningar behandlas av PayEx, ett av de ledande företagen i betalningslösningar. Vi accepterar Visa, Mastercard och AMEX-kort. Efter att ha valt kredit/betalkortbetalning vid utcheckningen kommer du att omdirigeras till PayEx betalnings gateway där skriver du in din kortdata för att slutföra din betalning. PayEx är en säker betalningssida fullständigt PCI-kompatibel.

  Lån via MyMoney

  MyMoney är specialister inom finansiering och service. Som tror stenhårt på att man skall kunna välja själv hur och när man skall betala när man gör en av de stora investeringar som dyker upp under livets gång. Snabb, smidig, säker hantering och en personlig service på en nivå högt över vad du är van vid är vad MyMoney brinner för. MyMoney erbjuder lån med en ränta från 4,95%.

  MyMoney

  Kontaktperson på MyMoney

  Philip Serger

  Mobil: 0709 29 66 25
  Kontor:0770 17 60 70

  Våra kontouppgifter:

  Clearing Nr: 8383-2
  Konto Nr: 31902547

  IBAN: SE37 8000 0838 3200 3190 2547
  BIC: SWEDSESSXXX

  Bankgiro: 5185-4826

  Attefallshuset 24 AB

  Organisationsnummer: 5590997317
  Momsregistreringsnummer: SE559099731701

  scroll to top