Timmerstuga med veranda

Timmerstuga med veranda

En timmerstuga med veranda är inte bara mysig i utseendet utan tillför så mycket mer till din stugupplevelse. Verandan är en förlängning av stugan som gör de mysiga sommardagarna än mer minnesvärd. Tänk er att sitta en ljummen morgon och äta frukost på er veranda och bara njuta av den öppna naturen. Ha över vänner på en mysigt grillkväll eller avrunda dagen med en god dricka och titta på solnedgången. De är de enkla sakerna som förgyller er lediga tid. Attefallshuset24 har det bästa urvalet av timmerhus och trähus i Sverige. När du beställer från oss så får du utmärkt kvalitet till ett oslagbart pris och inte minst en smidig leverans. Våra timmerhus är tillverkade av senvuxen nordisk gran. Ta gärna kontakt med oss och en av våra konsulenter hjälper dig med val av sommarhus eller timmerhus.

Nedanför finner du alla våra timmerstugor med veranda.

Visar 1–36 av 57 resultat

Om du vill köpa ett sommarhus eller ett timmerstuga med veranda, så har du kommit till rätt ställe!
Alla våra skjul och timmerstugor med veranda är gjorda av den finaste,  senvuxen nordisk gran, som är en av de bästa furu som finns. Dessa moderna trädgårdsbyggnader är lätta att montera på tre dagars för två personer. Efter att din skjul med veranda har installerats är det dags att låta dina fantasier springa vilda.

Om din favorit timmerstuga inte har någon terrass, är det ett enkelt DIY-projekt att lägga till det. För att göra det ännu enklare kan du köpa extra stift, balkar och träterrasser tillsammans med ditt sommarhus. Skicka oss bara mätningarna på din önskade terrass och vi kommer att ge dig ett attraktivt erbjudande. Det här är det smarta sättet att bygga ett sommarhus med terrass och spara tid och pengar.

Trädgårdar och sommarhus med stora verandor har varit våra högsta prioriteringar de senaste åren. De är utformade för att förbättra människors trädgårdsliv.