Attefallshus 30m² - Bolundare

Nu får man äntligen bygga en Bolundare som komplementbyggnad på 30 m2. Låt oss presentera våra Bolundare/Attefallshus. Vi har flera olika Bolundare att erbjuda i alla möjliga utseende och funktioner. Har ni en egen vision om hur er Bolundare ska se ut? Skissa upp er önskan och skicka till oss så återkommer vi med ett kostnadsförslag. Attefallshuset24 har det bästa urvalet av timmerhus och trähus i Sverige. När du beställer från oss så får du utmärkt kvalitet till ett oslagbart pris och inte minst en smidig leverans. Våra timmerhus är tillverkade av senvuxen nordisk furu. Ta gärna kontakt med oss och en av våra konsulenter hjälper dig med val av sommarhus eller timmerhus.

Visar alla 20 resultat

Från och med den 1 Mars 2020 får man bygga en Bolundare/Attefallshus på 30 m2 utan bygglov. Det man ska tänka på innan man bygger en Bolundare på villatomten är att friggeboden på tomten får max vara 10 m2 om man ska bygga ett komplementhus på 30 m2.

”Med större boyta är det lättare att bygga attraktiva bostäder som bättre täcker hushållets behov. Ändringen ger därför förutsättningar för fler nya bostäder i Sverige”, sa bostadsminister Per Bolund i ett pressmeddelande när förslaget lades fram.