Fritidshus >25m²

Här finner ni våra större fritidshus >25m²

Här kan ni hitta det perfekta fritidshuset, timmerstugan, gästhuset för ert drömläge. Dessa  stugor kräver byggnadslov.  Men vi skickar gärna över de ritningarna ni behöver skicka in till byggnadsnämnden. Våra modeller varierar i storlekar och utseende så så ni kan välja och vraka för att hitta just er dröm stuga. Vill ni ha något ändrat så tveka inte med att höra av er till oss så kommer vi med ett kostnadsförslag på era ändringar. Eftersom vi har vår egen fabrik och inte använder oss av mellanhänder. Blir det lägre priser för dig som kund samt att det är inga problem med att göra ändringar så er timmerstuga blir precis så som ni vill ha det. När du beställer från oss så får du utmärkt kvalitet till ett oslagbart pris och inte minst en smidig leverans. Alla våra timmerbyggnader är tillverkade av senvuxen nordisk gran.

Visar 1–36 av 66 resultat

Om du har en större trädgård kan ett fritidshus vara ett bra val. Våra multifunktionella fritidshus passar som hobbyrum, sommarhus, gästhus, biljard-, pingis-rum och mycket mycket annat. Endast fantasin sätter gränser. Obs på att hus I denna kategori kräver ordentlig grund (t ex plintgrund eller betongplatta).

Väggtjocklek på hus i denna kategori är i antingen 58mm, 70mm eller 92mm. Dubbelglasade fönster och dörrar, samt 28mm golvbrädor kommer som standard.