Garage & Carportar

Här finner du Garage och Carportar till oslagbara priser

Letar du efter ett slitstarkt timmer garage eller en carport av högsta kvalitet så har du kommit rätt. För att skydda era bilar, cyklar med mera är ett garage den pefekt lösningen. Det är det bästa skyddade från väder och vind era dyrbara fordon kan ha. Klimatet i ett trägarage är dessutom bättre än till exempel ett garage i cement eller liknade då träet andas och det inte bildas kondens i trägarage. Alla våra garage, dubbelgarage och carportar är tillverkade av nordiskt trä av högsta kvalitet med en väggtjocklek på 44mm. Vi ger en 5-års garanti på träkomponenterna till samtliga våra garage och carportar. Monteringstid för två personer är mellan 2-4 dagar beroende på modell.
Vi kan hjälpa er med grunden till Garage och Carport. Kontakta oss för pris.

Visar alla 22 resultat

Garage, dubbelgarage och Carportar

Våra själv monterbara garage är ett billigt och snabbt alternativ för dem som vill ha ett eget timmer-garage med ett modernt utseende och utmärkt kvalitet. Våra garage levereras i platta paket och är enkla att montera själv. Monteringstid för två personer är mellan 2-4 dagar beroende på modell.

Du kan välja mellan slagport och vipport. Klassisk slagport är billigare och enklare att installera om du monterar garaget själv, medan vipporten är mera användarvänlig och har ett mera modernt utseende. I tillägg kan vipporten utrustas med en motor för öppning med fjärrkontroll (ingår ej).

För extra flexibilitet så kan fönster och dörr installeras på motsatt vägg vid behov. Dessa ändringar kan du själv göra under installation.

Våra minsta modeller (A och C) är 3 meter breda och 5,5m långa. Rymmer både bil och annat, som verktyg och redskap. Modell A kommer med sadeltak, C med vår bästsäljande Hansa plantak.

B och D modellerna är 4,5m breda vilket betyder att du får mycket extra utrymme för förvaring eller verkstad. Modell B kommer med klassiskt sadeltak, C med modernt plan-tak.

E och F modellerna är dubbelgarage med gott om plats till två bilar. Alternativt kan du använda det andra garaget som verkstad eller varför inte en mansgrotta. E kommer med sadeltak, F med plan-tak.

G och H modellerna är kombinerar ett garage med en carport. Som standard kommer garaget på höger sida, men vid behov kan den installeras tvärtom. Alternativt kan carporten inredas som ett utomhus-myshörn.

Följande ingår i standard-kit: 44mm väggar, impregnerade balkar, dubbelglasade fönster, garageport, metallstänger för förstärkning av väggarna, takbrädor, skruvar, spikar, infästningar och en mycket detaljerad monteringsanvisning. Starkare takpapp och träskyddsmedel är möjliga tillval. Obs på att betonggrund krävs innan montering.