Garage & Carportar

Här finner du Garage och Carportar till oslagbara priser

Letar du efter ett slitstarkt timmer garage eller en carport av högsta kvalitet så har du kommit rätt. För att skydda era bilar, cyklar med mera är ett garage den pefekt lösningen. Det är det bästa skyddade från väder och vind era dyrbara fordon kan ha. Klimatet i ett trägarage är dessutom bättre än till exempel ett garage i cement eller liknade då träet andas och det inte bildas kondens i trägarage. Alla våra garage, dubbelgarage och carportar är tillverkade av nordiskt trä av högsta kvalitet med en väggtjocklek på 44mm. Vi ger en 5-års garanti på träkomponenterna till samtliga våra garage och carportar. Monteringstid för två personer är mellan 2-4 dagar beroende på modell.
Vi kan hjälpa er med grunden till Garage och Carport. Kontakta oss för pris.

Visar alla 22 resultat

Garage och Carportar

Ett garage till bilen är en bra investering. Kanske har ni ett befintligt garage men behöver köpa ett nytt garage? Ett nyare garage med modern inredning är ett lyft och en uppgradering som märks. Förbered er på en märkbart stor och förbättrad skillnad när ni väl bestämmer er för att skaffa nytt garage.

Garage och carportar av hög kvalitet

Om du letar efter ett slitstarkt timmer garage eller en carport av högsta kvalitet så har du hamnat rätt.

Ett garage är den perfekta lösningen för att skydda era bilar, cyklar och andra saker. Det är det bästa väder och vindskydd era dyrbara fordon kan ha. Klimatet inne i ett trägarage är dessutom bättre än till exempel i ett garage av cement eller liknade. Träet andas och det bildas inte kondens i trägarage.

Alla våra garage, dubbelgarage och carportar är tillverkade av nordiskt trä av högsta kvalitet med en väggtjocklek på 44mm.

Vi ger en 5-års garanti på träkomponenterna till samtliga våra garage och carportar.

Garage med carport

Ett garage med carport ger er dels ett öppet utrymme med tak att parkera bilen i. Samt ett stängt rum att förvara fordon i. Om ni ska resa bort så kan det vara bra att ställa bilen i ett stängt utrymme. Har ni två fordon så kan det ena stå i garaget och den andra utomhus i carporten.

Carport med förråd

Om man vill köpa carport med förråd så finns självklart den möjligheten. Man kanske kommer fram till att den bästa lösningen är en öppen plats med ett tak att ställa fordonet under. Samt ett extra utrymme till saker som trädgårdsredskap och extra förvaring.

Bygga carport

Att bygga carport är en relativt snabbt process. Monteringstid för två personer är mellan 2-4 dagar beroende på modell. Vi kan hjälpa er med grunden till Garage och Carport. Kontakta oss så får ni ett pris.

Garage, dubbelgarage och Carportar

Våra självmonterbara garage är ett billigt och snabbt alternativ för dig som vill ha ett eget timmer-garage med ett modernt utseende och utmärkt kvalitet. Våra garage levereras i platta paket och är enkla att montera själv. Monteringstid för två personer är mellan 2-4 dagar beroende på modell.

Du kan välja mellan slagport och vipport. Klassisk slagport är billigare och enklare att installera om du monterar garaget själv. Medan vipporten är mera användarvänlig och har ett modernare utseende. I tillägg kan vipporten utrustas med en motor för öppning med fjärrkontroll (ingår ej).

För extra flexibilitet så kan fönster och dörr installeras på motsatt vägg vid behov. Dessa ändringar kan du själv göra under installation.

En carport byggsats kan ni montera lika enkelt. Läs mer om carport och få tips på olika lösningar innan ni köper carport här på sidan.

Våra carportar och garage modeller

Våra minsta modeller (A och C) är 3 meter breda och 5,5m långa. Rymmer både bil och annat, som verktyg och redskap. Modell A är med sadeltak, C med vår bästsäljande Hansa plantak.

B och D modellerna är 4,5m breda vilket betyder att du får mycket extra utrymme för förvaring eller verkstad. Modell B kommer med klassiskt sadeltak, C med modernt plan-tak.

E och F modellerna är dubbelgarage med gott om plats till två bilar. Alternativt kan du använda det andra garaget som verkstad eller varför inte en mansgrotta. E kommer med sadeltak, F med plan-tak.

G och H modellerna är kombinerar ett garage med en carport. Som standard kommer garaget på höger sida, men vid behov kan den installeras tvärtom. Alternativt kan carporten inredas som ett utomhus-myshörn.

Följande ingår i standard-kit:

44mm väggar, impregnerade balkar, dubbelglasade fönster, garageport, metallstänger för förstärkning av väggarna, takbrädor, skruvar, spikar, infästningar och en mycket detaljerad monteringsanvisning.

Starkare takpapp och träskyddsmedel är möjliga tillval. Observera att på betonggrund krävs innan montering.

Hur stort garage får man bygga?

Man får bygga ett garage som är 25 kvm utan bygglov om garaget inte står närmare än 4,5 meter från ditt hus eller tomtgräns.

Hur nära tomtgräns får man bygga garage?

Tänk på att det ska vara minst 4,5 meter till granntomten om du ska bygga garage utan bygglov.

Vad kostar det att bygga garage?

När det kommer till priser så beror det på vilken typ av garage som ska byggas.

Vad kostar en carport?

En carport varierar i pris och finns i olika prisklasser. Titta gärna, läs mer och jämför olika modeller.