Garage & Carportar

Om du letar efter en stark, långvarig och hög kvalité timmergarage eller carport, då kom du till rätt ställe. Välkommen till vår värld av kvalité. Alla våra garage är dubbelgarage och carportar är gjorda av den finaste nordiskträ. Väggarna är 40-70 mm tjocka. Fem års garanti gäller för alla. De flesta av dem är oftast två eller tre dagar monteringstid för 2 personer.

Visar alla 16 resultat

Garage, dubbelgarage och Carportar

Timmervirke är den mest prisvärda och snabbaste sättet att montera ditt egna garage. Priserna för garage startar från 35 000 kr. Det är det minsta för att få alla nödvändiga detaljer och komponenter som levereras. Dessutom behöver du en bra och stabil bas och du kan överväga våran monteringsservice beroende på din kompetens och tid du har. Kostnaden för ett betongfundament, inklusive material och arbete är cirka 15.000-25.000 kr och använder ni yrkesverksamma för att få ditt garage installerad kommer att kosta cirka 120 000 till 200 000 kr. Att ta i beaktande samtliga ovanstående kostnader, vilket innebär att allt du gör är för ditt val av garage och lämna allt annat till proffs, kan du fortfarande har ditt garage byggas inom en 65.000-70.000 kr budget.

Våra timmer garage är prisvärda timmerstugor med ett modernt utseende och utmärkt kvalitet finish.

Det finns inget enklare sätt att bygga ditt egna garage eller ett dubbelgarage än att köpa en av våra högkvalitativa platt pack timmerstugor. Den bästa grunden för en timmergarage är en platt och stabil betongfundament. Betongfundament är bättre att en yrkesman gör. Allt annat är möjligt för oss.

Konstruerad av robust 44mm väggplankor, impregnerade grundbalkar, tvåglasfönster, metall storm hängslen, stärka metallstänger i väggarna, taket styrelser, takpapp, skruvar, spikar, metallfästen och mycket detaljerade monteringsanvisningar är alla includerade i standardsatsen . Dessa träkonstruktioner kan lätt samlats inom två till fyra dagar utan att anställa yrkesmän.

Du kan välja mellan dubbla garageportar eller ”upp & över” typ av garageportar. Klassiska standard dubbeldörrar är billigare och enklare att installera om du väljer att gå för självmontering, medan ”upp & över” dörrar å andra sidan är mer användarvänliga och matcha modernt utseende. Du kan lägga till en motor på dörrarna för att göra den självöppning och stängning med hjälp av en fjärrkontroll.

Alla garage har möjlighet att byta väggar och byta fönster och en dörr till den motsatta väggen om det är mer bekvämt för dig. Dessa förändringar kan göras under installationen utan att behöva göra anmärkningar eller förändringar vid beställning.

Våra minsta garage (typ A och C) är 3 meter bred och 5,5 m lång. Detta innebär att det finns tillräckligt med utrymme även om du kör en Audi Q7 och fortfarande har en del utrymme på sidorna och bak för att lagra dina trädgårdsredskap och andra tillhörigheter. Typ A kommer med spetstak och typ C med vår bästsäljande platt tak.

B och D-typ garage är 4,5m bred, så med hänsyn till, att den genomsnittliga bilen är 2m bred, kan du få en god uppfattning om hur mycket extra utrymme du kommer att få för lagringsändamål eller med en liten verkstad i hörnet av ditt garage. Timmergarage B har en klassisk spetstak och garage D kommer med en modernt platttak.

Dubbelgarage (typ E och F) används mest som en fristad för två bilar, men kan också göra en bra kombination av ett garage och stor verkstad eller till och med ett garage + mancave i en timmerstuga! E Typ av dubbelgarage kommer med en klassisk spetstak och F typ med ett platttak.

G och H modeller är ett garage och carport kombineras i en timmerstuga . Standardmodeller har garaget på höger sida och carport på vänsterkanten , men du kan byta platser och installera det tvärtom om det behövs. Oavsett om du använder carport område för en bil eller inrätta en mysig utomhusområde beror på dig.

De flesta av våra carportar är i kombination med en rymlig 5-7 m² skjul för att ta hand om din älskade bil, och har en plats att lagra din trädgårdsutrustning eller använda den som en verkstad. Carportar är en smart lösning för att spara värdefull plats i trädgården och dina pengar.