• Leverans information

  Introduktion

  Information om leveransmetoder, -tider och fraktavgifter för order som görs via vår hemsida, telefon eller e-post.

  Leveranstid

  Vi strävar efter att leverera våra timmerhus inom sex till nio veckor efter beställning och betalatning. Den exakta leveranstiden visas på varje produktsida.

  Fri leverans

  Vi levererar till hela Sverige. Dock måste en extra kostnad tas ut för vissa områden. (Se vår leverans karta.)

  Vi levererar våra timmerstugor gratis till “Zon ett”, postnummer som börjar med: 10-61, 63-78, 80-81

  Vi levererar våra timmerstugor för en extra kostnad på 5500 kr till ”Zon två”, postnummer som börjar med: 79, 82-89

  Vi levererar våra timmerstugor för en extra kostnad på 11 000 kr till ”Zon tre”, postnummer som börjar med: 62, 90-98.

  Vi levererar inte till öar som kräver att lastbilen måste färdas med färja. Då lämnas er beställning på hamnen som är närmast ön på fastlandet.
  Tillkommer det några vägtullar vid leverans och installation ska kunden stå för dem. Detta kommer vi fakturera kunden efter leverans och installation även om vi inte fått den infon vid beställning.

  Leverans

  Som regel levererar vi din timmerstuga med en lastbil med kran, vilket tillåter avlastning av din timmerstuga så snart den når önskad plats. För att möjliggöra detta, krävs tillräckligt med utrymme för en minst 11 meter lång lastbil att manövrera. Vägen bör vara minst 3- 3.5 meter bred.

  leverans-information

  Det är viktigt att vi vet att det finns tillräckligt med utrymme för lastbilen. Om så inte är fallet, kan vi behöva ta ut en expeditionsavgift.

  Var specifik med den lämpligaste platsen för oss att lasta av din timmerstuga på. Vi gör allt för att uppfylla kraven. Var medveten om, att vi inte alltid kan placera din stuga exakt där du vill ha den.

  Du eller din utsedda representant måste vara på plats när leveransen ankommer.

  Det telefonnummer som du placerar i kontaktinformationen vid beställning måste vara ett telefonnummer vilket vi kan nå dig på under arbetstid före och på dagen för leverans. Vår personal kommer att kontakta dig ca 1 vecka före leveransdatum. Du kontaktas igen ungefär 2 dagar före leverans, vilket ger dig en så exakt leveransplan som möjligt. Du kommer alltid kontaktas innan leverans av ditt timmerhus.

  timmerstuga-leverans-information

  Våra timmerstugor kommer förpackade i en väderbeständig förpackning. Delarna kan stå ute flera veckor eller ännu längre innan du bygger upp din timmerstuga. Om du tycker att leverans med ett mindre fordon skulle vara lämpligare, tveka inte att kontakta oss. Men eftersom mindre fordon inte har med en gaffeltruck, måste detta finnas tillhands vid lossning.

  Annan information

  Vi kan leverera till följande länder: Sverige, Norge och Danmark. Leverans till andra länder kan ske efter överenskommelse.

  Leveranskostnader kommer att beräknas automatiskt på vår hemsida under beställning.

  Alla leveranser måste tas emot personligen och signeras på leveransadressen av dig eller av din utsedda person.

  Om din produkt ej kan levereras, gör vi åtminstone ett försök till att leverera. Efter det så skickar vi en avi om var du kan hämta upp din produkt, och hur lång tid den finns kvar för upphämtning. Skulle ni vilja att vi kör ut produkten ytterligare en gång förbehåller vi oss rätten att ta betalt för de faktiska kostnaderna, även om den första leveransen var gratis. En förteckning över de situationer där det skulle kunna hända att leverans icke kunde ske anges nedanför:

  1. Du angav fel adress för leverans.
  2. Angiven adress är felaktig.
  3. Adressen är inte tillgänglig.
  4. Adressen kan inte nås säkert.
  5. Det finns ingen person tillgänglig på leveransadressen för mottagning och signering av leverans.
  scroll to top