• Attefallshuset24’s visningsstugor

  Ödåkra Uteplantor har tyvärr stängt ner. Vill ni se stugorna hör av er via email info@attefallshuset24.se eller ring oss på 010 888 55 98.

  Vi har ställt upp en  attefallare med 92 mm väggar samt en grillstuga och en carport.

  Bor ni inte nära Skåne? Ingen fara i Katrineholm har vi  ett samarbete med Beckerhofs Herrgård så våra kunder kan åka dit och se våra stugor.
  Beckershov 1, 641 91 Katrineholm. 10 stugor ligger på högersida när ni kommer kör in från vägen och har Beckerhofs Herrgård framför er.

  Sverige B med sov loft

  Attefallshus Sverige B med sov loft Denna uppgraderade version av Sverige B har 92 mm tjocka väggar vilket är det tjockaste vi erbjuder och våra bästa fönster och dörrar. Detta fina exemplar passar perfekt för de som vill ha ett lite större Fritidshus med ett eller flera sovrum.

  Grillstuga Seattle L

  Grillstuga Seattle L Grillstugan Seattle L är vår bäst sålda grillstuga. Förutom kvaliteten på stugan kan ni även se vår högkvalitativa kolgrill, bord som sitter anpassat runt grillen, en justerbar rökutsug, en skorsten och skorstenslock och träbänkar runt om som är fastsatta i väggen. Denna lyxiga grillstuga är försedd med attraktiv och praktiskt granitbord i stället för träbord, den ger stugan elegans, gör det lättare att städa av den och man slipper att byta träytan varje två år.

  Carport Henley XL

  Carport Henley XL Trä carporten Henley XL har plats för två bilar, den kan även användas som ett stort lusthus i din trädgård. Alla stolpar och balkar är gjorda av limträ för att maximera styrka, stabilitet och livslängd.
  scroll to top