• Attefallshuset24’s visningsstugor i Ödåkra

  Ödåkra Uteplantor har tyvärr stängt ner. Vill ni se stugorna hör av er via email info@attefallshuset24.se eller ring oss på 010 888 55 98.

  Välkommen till våra visningsstugor som står på Ödåkra uteplantor AB i Ödåkra.

  Plantskolan är smidigt placerad för alla som bor i södra Sverige och ligger bara ett stenkast ifrån ett av Sveriges största köpcentrum Väla. Dom som kör från Malmö har knappt 1 timmes körning och kunder från Göteborg eller Jönköping har lite drygt 2 timmars körväg.

  Du är välkommen att besöka våra visningsstugor när som under plantskolans öppettider.

  För att boka en visning med olåsta dörrar på visningsstugorna skicka en förfrågan på info@attefallshuset24.se så möter vi upp er på Ödåkra Uteplantor enligt avtalad tid. Eller ringa oss så besvarar vi era frågor.

  Vi har ställt upp två trägårdshus samt en grillstuga och en carport.

  Sverige B med sov loft

  Attefallshus Sverige B med sov loft Denna uppgraderade version av Sverige B har 92 mm tjocka väggar vilket är det tjockaste vi erbjuder och våra bästa fönster och dörrar. Detta fina exemplar passar perfekt för de som vill ha ett lite större Fritidshus med ett eller flera sovrum.

  Trädgårdshuset Ryan

  Trädgårdshuset Ryan Ryan har en väggtjocklek på 44 mm och alla våra standards för 44–70 mm stugor såsom fönster utrustade med Tysk tilt and turn system, standarddörrar för trädgårdshus och alla andra tillval.

  Grillstuga Seattle L

  Grillstuga Seattle L Grillstugan Seattle L är vår bäst sålda grillstuga. Förutom kvaliteten på stugan kan ni även se vår högkvalitativa kolgrill, bord som sitter anpassat runt grillen, en justerbar rökutsug, en skorsten och skorstenslock och träbänkar runt om som är fastsatta i väggen. Denna lyxiga grillstuga är försedd med attraktiv och praktiskt granitbord i stället för träbord, den ger stugan elegans, gör det lättare att städa av den och man slipper att byta träytan varje två år.

  Carport Henley XL

  Carport Henley XL Trä carporten Henley XL har plats för två bilar, den kan även användas som ett stort lusthus i din trädgård. Alla stolpar och balkar är gjorda av limträ för att maximera styrka, stabilitet och livslängd.
  scroll to top