Lusthus & Paviljonger

När vi talar om skönhet i din trädgård, det finns ingenting som kan slå en väl dekorerad trä trädgårds lusthus. Denna sak av skönhet kan användas på många olika sätt. Lusthus och pergola är perfekt för badtunnor, för trädgårdsmatsal och BBQ och för många andra utomhusaktiviteter.

Visar alla 18 resultat

Lusthuskit

Våra lusthus och pergola är bland det bästa du kan hitta i Sverige. De är gjord av den finaste nordiska trä och kommer med starka 120 x 120 mm stolpar (inlägg), grundbalkar, prefabricerade tak och golvelement, räcken samt med en takpapp.

I vårt sortiment av lusthus, kan du hitta små sexkantiga lusthus och pergola samt stora åttkantiga lusthus upp till 15 m². För att skydda din älskade trädgårdsbyggnad och göra att det håller länge, rekommenderar vi Remmers träskyddsmedel. En av de bästa sätten är att måla ditt lusthus eller trädgårdsbyggnad i din favoritfärg, och hålla den naturliga trä utseende. Glöm inte att ta en titt på vårt val av premium tak. Du kan välja mellan flera färger och stilar. Välj det perfekta takstilen för ditt lusthus. Färger, takläggning och dekorationer är extremt viktiga detaljer för att uppnå det bästa slutresultatet. Gör iordning din trädgård med den ultimata lusthuset.

Alla dessa lusthus är snabba och enkela att montera. De flesta av dem är en eller två dagars projekt för två personer att bygga din egen trä lusthus.