Lusthus och Paviljonger

Sommarens finaste lusthus och paviljonger

Här finner ni vackra lusthus och paviljonger som ni kan förlänga sommarmånaderna med. På sommaren kan ni öppna upp fönster och dörrar och släppa in den härliga sommarluften. När det börjar bli lite kallare och blåsigare ute kan ni fortsätta njuta av er trädgård genom att sitta i er härliga paviljong. Gillar ni att odla? Då kan ni ta in odlingarna i ert lusthus och kombinera lusthuset som växthus. Möjligheterna är många och roliga att tänka ut.
Varför inte köpa en paviljong som ni kan njuta av när ni bjuder över släkten eller vännerna på en god middag ni tillagat i ert utekök. Hos oss hittar ni de absolut vackraste trädgårdsrummen till just er trädgård.

Visar alla 19 resultat

Lusthus kit

Våra lusthus och paviljonger är bland de bästa du kan hitta i Sverige. Tillverkade av senvuxen nordisk gran kommer de med starka 120×120 mm stolpar, bjälkar, prefabricerade tak- och golvelement, räcken samt takpapp.

I vårt sortiment kan du finna både mindre sexkantiga samt större hus upp till 15 m2. För att skydda din älskade trädgårdsbyggnad och förlänga dess livslängd, rekommenderar vi Remmers träskyddsmedel. Du kan måla ditt lusthus med din favoritfärg samtidigt som du behåller träets naturliga utseende. Glöm inte att ta en titt på vårt val av premium tak. Du kan välja mellan flera olika färger och stilar. Välj den perfekta takstilen. Färger, takläggning och dekorationer är extremt viktiga detaljer för att uppnå det bästa slutresultatet. Gör i ordning din trädgård med det ultimata lusthuset.

Alla våra trädgårdshus är snabba och enkla att montera. Byggtid för två personer är för det mesta 1-2 dagar för två personer.