Lusthus & Paviljonger

För försköning av din trädgård finns det ingenting som kan slå ett väldekorerat lusthus tillverkat av trä.

Våra lusthus och paviljonger är multifunktionella och perfekta för badtunnor, som matsal i trädgården, till grillning och många andra utomhusaktiviteter.

Visar alla 20 resultat

Lusthus kit

 

Våra lusthus och paviljonger är bland de bästa du kan hitta i Sverige. Tillverkade av senvuxen nordisk gran kommer de med starka 120×120 mm stolpar, bjälkar, prefabricerade tak- och golvelement, räcken samt takpapp.

I vårt sortiment kan du finna både mindre sexkantiga samt större hus upp till 15 m2. För att skydda din älskade trädgårdsbyggnad och förlänga dess livslängd, rekommenderar vi Remmers träskyddsmedel. Du kan måla ditt lusthus med din favoritfärg samtidigt som du behåller träets naturliga utseende. Glöm inte att ta en titt på vårt val av premium tak. Du kan välja mellan flera olika färger och stilar. Välj den perfekta takstilen. Färger, takläggning och dekorationer är extremt viktiga detaljer för att uppnå det bästa slutresultatet. Gör i ordning din trädgård med det ultimata lusthuset.

Alla våra trädgårdshus är snabba och enkla att montera. Byggtid för två personer är för det mesta 1-2 dagar för två personer.