-13%

Timmerstuga med sovloft – Stefan 1

Price: Det ursprungliga priset var: 216 000,00 kr.Det nuvarande priset är: 187 000,00 kr.

Timmerstugan Stefan 1 är en av våra mest populära tillskott i vår timmerstugor med sovloft kategori för 2022. Alla trädelar är tillverkade i från noga utvald nordisk furu. Denna stuga har 70mm tjocka väggar vilket garanterar mycket bra stabilitet samt mycket lång livslängd. Denna stuga har också dubbelglass i sina dörrar och fönster, europeiskt tillverkat luta och vrid fönster system och även hög kvalitativt gångjärn och lås mekanism i dörrarna, extra tjocka 28 mm golvbrädor, 18 mm tak brädor, stege, impregnerade grundbjälkar, innerdörrar, förstärkta metallstänger i väggarna! Vårt bygg team kan bygga hela stugan på under två dagar, men en händing person med lite tidigare erfarenhet kan göra det själv inom en vecka. Om du tänker använda stugan under de kallare månaderna så remommenderar vi att lägga till vårt valfria tak och golv isoleringspaket. Tillsammans med installationen av en liten värmekälla kommer stugan att hålla dig varm och mysing.

Leveranstid: 4 - 8 veckor

Yttermått: 7,4 x 3,9 m
Vägghöjd: 3,1 m
Totalhöjd: 3,9 m
Väggtjocklek: 70mm
Invändig area: 27 m² +  7,5 m² (sovloft)
Takläggning: Ca 39 m², 18 mm
Golv: 28 mm
Dörrar: 1 x Dubbeldörr 1,43 x 1,96 m (två glas);  2 x innerdörr 0,80 x 1,98 m;
Fönster: 2 x  fönster 0,5 x 1,8 m, 1 x  fönster 2,3 x 1,1 m, 1 x  fönster 0,5 x 0,5 m, 1 x  fönster 0,8 x 0,8 m, 1 x  fönster 1,8 x 0,5 m, 1 x  fönster 0,8 x 0,7 m; två glas
Material: Senvuxen nordisk gran
Ytterliggare information: Impregnerade grundbalkar, vindskivor, monteringssats,  glas i fönster och dörrar,  stege, cylinderlås, produktmanual, 5 års Garanti.

 

Introduktion

Detta innehåller information om leveransmetoder, leveranstider och fraktavgifter för order som görs via vår hemsida, telefon eller e-post.

Leveranstid

Vi strävar efter att leverera våra timmerstugor inom sex till nio veckor efter en beställning har gjorts och betalats. Den exakta leveranstiden visas på varje produktsida.

Fri leverans

Vi levererar till hela Sverige. Dock måste en extra kostnad tas ut för vissa områden. (Se vår leverans karta.)

Vi levererar våra timmerstugor gratis till "Zon ett", postnummer som börjar med: 10-61, 63-78, 80-81

Vi levererar våra timmerstugor för en extra kostnad på 5500 kr till ”Zon två”, postnummer som börjar med: 79, 82-89

Vi levererar våra timmerstugor för en extra kostnad på 11 000 kr till ”Zon tre”, postnummer som börjar med: 62, 90-98.

Vi levererar inte till öar som kräver att lastbilen måste färdas med färja. Då lämnas er beställning på hamnen som är närmast ön på fastlandet.

Leverans

Som regel, levererar vi din timmerstuga med en lastbil med kran, så att vi kan lasta av din timmerstuga eller annan produkt så snart den når önskad plats. För att detta skall ske, måste vi ha tillräckligt med utrymme för en minst 11 meter lång lastbil att manövrera. Vägen bör vara minst 3- 3.5 meter bred.

leverans-information

Det är viktigt att vi vet att det finns tillräckligt med utrymme för lastbilen att köra och använda. Om så inte är fallet, kan vi behöva ta ut en expeditionsavgift.

Var specifik med den lämpligaste platsen för oss att lasta av din timmerstuga på. Vi gör allt för att uppfylla kraven. Var medveten om, att vi inte alltid kan placera din stuga precis där du vill ha den.

Du eller din utsedda representant måste vara på plats när leveransen kommer så att du kan hjälpa till med lossning.

Det telefonnummer som du placerar i kontaktinformationen vid beställning av timmerstuga måste vara ett telefonnr där vi kan nå dig under arbetstid före och på dagen för leverans. Vår personal kommer att kontakta dig 1-2 veckor före leveransdatum. De kommer att kontakta dig igen ungefär fem-två dagar före leverans, vilket ger dig en så korrekt leveransplanen som möjligt. Du kommer alltid kontaktas innan leverans av din timmerstuga.

timmerstuga-leverans-information

Våra timmerstugor kommer förpackade i en väderbeständig förpackning. Delarna kan stå ute flera veckor eller ännu längre innan du bygger upp din timmerstuga. Om du tycker att leverans med ett mindre fordon vore lämpligare, tveka inte att kontakta oss. Men eftersom mindre fordon inte har med en gaffeltruck, måste detta finnas tillhands vid lossning.

Annan information

Vi kan leverera till följande länder: Sverige, Norge och Danmark. Leverans till andra länder kan ske efter överenskommelse.

Leveranskostnader kommer att beräknas på vår hemsida och automatiskt på din beställning under kassaprocessen.

Alla leveranser måste tas emot personligen på leveransadressen eller av en utsedd person, och en signatur måste tillhandahållas.

Om din produkt ej kan levereras, gör vi åtminstone ett försök till att leverera dom. Efter det så skickar vi en avi om var du kan hämta upp din produkt, och hur lång tid den finns kvar för upphämtning. Skulle ni vilja att vi kör ut produkten ytterligare en gång förbehåller vi oss rätten att ta betalt för de faktiska kostnaderna, även om den första leveransen var gratis. En förteckning över de situationer där det skulle kunna vara erat fel att leveransen inte kunde ske anges nedan:

  1. Du angav fel adress för leverans.
  2. Det finns ett fel i adressen du angav.
  3. Adressen är inte tillgänglig.
  4. Adressen kan inte nås säkert.
  5. Det finns ingen person tillgänglig på leveransadressen för att ta emot leverans och signera.

You may also like…