Litet Eko-Vänligt Attefallshus Bliss13.2m² / 6 x 2,5 m

304 000 kr

Våra små eko-vänliga trädgårdshus är gjorda av återvunna lastcontainrar. Dessa används till minihus i stället för att smältas ner och på så sätt hjälper vi miljön.

Det starka hållbara materialet som finns kvar av containrarna återanvänds tillsammans med naturliga material vilket inte bara är snyggt utan håller en hel livstid.

Minihusen är förbyggda och mobila, för er bekvämlighet levereras våra minihus fullt monterade så allt du behöver göra är koppla på el och sen njuta av alla fördelar med ditt minihus. Detta sparar dig allt med renoveringar, byggföretag, planering mm, bara att luta dig tillbaka och njuta av ditt helt nya eko-vänliga minihus. Minihusen kommer isolerade vilket gör att du kan använda det direkt året om.

Våra minihus kan följa med dig vart du vill, dom kommer i standard containerstorlek vilket gör dom lätta att transportera. Detta betyder att du kan ta med ditt minihus om du skulle sälja eller flytta.

Leveranstid: 3 - 8 veckor

Tekniska detaljer:

Yttermått: 14.6m² Höjd: 2.59m
Innermått: 13.2m² Yta i: 32.12m³
Längd: 6.03m Vikt: 3.3 tons
Djup: 2.48m Levereras: färdig monterad

Ytterligare info

Varje år skrotas tusentals ton av lastcontainrar som bara är använda en gång. Vi har hittat ett sätt att återanvända dom genom att förvandla dom till fantastiska små trädgårdshus, detta ger containrarna nytt liv och minskar avfall. Varje hål som vi skär ut för att sätta in fönster eller dörrar skickas till återvinning. Varje container har haft ett berest liv, och precis som vi människor får dom sina unika skråmor och repor vilket ger dom sitt vackra utseende.

Medlemmar av Tiny House rörelsen är passionerade ägare till våra Tiny Houses. Dom älskar hur deras små hus hjälper dom att känna sig ett med sin trädgård och naturen, självklart också att hjälpa till att ta hand om vår planet.

Detta har hjälpt våra Tiny Houses att bli mer än bara trädgårdshus.

Gratis leverans av våra containerhus inom zon 1 som uppfyller våra leveranskrav. Vänligen bekräfta att platsen för leverans möter dessa krav.  Vi kan behöva debitera extra kostnad om dessa ej uppfylls, men vi för alltid en dialog med kund innan extra debiteringar.

Yttre beklädnad:
Termo gran Valmöjlighet 1: THERMO-SPRUCE utomhus
Högst hållbar panel som är naturligt vacker. Thermo-spruce panel är gjord av nordisk furu som ger ett mycket bra skydd för mögel, Vackra knastar och en naturligt ljus färg. Eko certifierat trä kommer ifrån högt kontrollerade skogar och växer upp utan bekämpningsmedel detta gör att träet blir väldigt hållbart.
Siberian lärk Valmöjlighet 2: Sibirisk lärkträd utomhus panel 20 x 95 mm
Sibiriskt lärkvirke är extremt slitstarkt, vilket gör det till ett av de tuffaste och mest hållbara virket i världen. Siberian Larch drar nytta av imponerande dimensionell stabilitet, låga installationskostnader, lågt underhåll och höga tillverkningsstandarder.
Fönster:
Svarta PVC inramade fönster och dörrar. Dubbla lager (6+6mm/argonfyld) härdat glas. Färgen på ramen kan ändras.
Isolering:
Sprutbar PUR skum har använts som isoleringsmaterial. PUR skum eliminerar huvudsakligen alla luftfickor och gör det tätt. Detta gör ditt Pop upp hus svalt på sommaren och varmt om vintern samtidigt som den är snäll mot plånboken. Taket är isolerat med 150 mm lager på insidan, väggarna är isolerade på insidan med ett lager som är 50 mm och golvisoleringen är 100 mm.
Inne panel:
Skandinavisk gran Innerväggarna och takets panel är gjort av skandinavisk furu. Furupanelen är impregnerad med OSMO trävax som gör ytan vatten och smutsavvisande.
Golv:
Containerns origalgolv byts ut till nytt isolerat golv. Ekträ har använts som golv, som gör det, bekvämt, snyggt och slitstarkt vilket gör att det kommer hålla i generationer.
Belysning och uttag:
  • LED taklampor i hela huset
  • En utomhus lampa
  • Tre uttag utomhus
  • Sex uttag inomhus
Badrum:
Adora duschslang i borstat guld. Adora duschslang i borstat guld.
Grohe vägghängd WC. Grohe vägghängd WC.
Vask Gustavsberg Nautic 40 x 27.5 cm Vask Gustavsberg Nautic 40 x 27.5 cm.
Teakholzboden Golv: Teakträdets hållbarhet gör det perfekt på platser där man går mycket. Det långsamt växande trädet håller i många år och behöver inte underhållas mer än minimalt, det får också ett vackert åldrat utseende.
Design profile Design Venice Duschväggen är i rostfritt, Design profile Design Venice 10.
Hur lång tid tar det att bygga upp?
Containerhuset kommer färdigt så ni kan njuta av det direkt utan att behöva montera något.
Behöver jag bygglov för min containerstuga?
Nej, men kolla alltid med ditt lokala byggnadskontor.
Vad behöver jag för grund till min stuga?
Stugan kan ställas direkt på marken, men vi rekommenderar att ställa den på platta, plintar eller lecablock.
Var leverar ni till?
Vi levererar till hela Sverige
Vad är leveranstiden på contanerhuset?
Standard är 8-10 veckor, men om vi har i lager kan den levereras mellan 2-5 veckor.
Go Top