Eko-Vänligt Pop Upp Container Hus 13.2m² / 6 x 2,5 m

259 000 kr

Våra pop upp container hus är eko-vänliga trädgårdshus, gjorda av återvunnet material från lastcontainers. I stället för att smälta ner dom använder man virket till återbruk. Containrarna är starka och hållbara och håller en hel livstid, så tillsammans med naturliga material gör dom fantastiska hus.

Pop upp container hus är det absoluta sättet att relaxa i din egen trädgård. Samma hus, olika användningsområden. Oavsett om du använder den till yogastudio, kontor, konstskapande, man Cave, gästhus, hemmagym eller biosalong valet är helt och hållet ditt. Huset kommer isolerat vilket betyder att du kan använda det åter om.

Pop upp huset kan följa med dig var som helst. Våra pop upp hus är standard containerstorlek vilket gör att dom är lätta att transportera. Detta gör att du alltid kan ta det med dig om du säljer eller flyttar.

Leveranstid: 3 - 8 veckor

Tekniska detaljer:

Yttermått: 14.6m² Höjd: 2.59m
Innermått: 13.2m² Yta i: 32.12m³
Längd: 6.03m Vikt: 4.1 tons
Djup: 2.48m Levereras: färdig monterad

Ytterligare info

Varje år skrotas tusentals ton av lastcontainrar som bara är använda en gång. Vi har hittat ett sätt att återanvända dom genom att förvandla dom till fantastiska små trädgårdshus, detta ger containrarna nytt liv och minskar avfall. Varje hål som vi skär ut för att sätta in fönster eller dörrar skickas till återvinning. Varje container har haft ett berest liv, och precis som vi människor får dom sina unika skråmor och repor vilket ger dom sitt vackra utseende.

Gratis leverans av våra containerhus inom zon 1 som uppfyller våra leveranskrav. Vänligen bekräfta att platsen för leverans möter dessa krav.  Vi kan behöva debitera extra kostnad om dessa ej uppfylls, men vi för alltid en dialog med kund innan extra debiteringar.

Yttre beklädnad:
Termo gran Valmöjlighet 1: THERMO-SPRUCE utomhus
Högst hållbar panel som är naturligt vacker. Thermo-spruce panel är gjord av nordisk furu som ger ett mycket bra skydd för mögel, Vackra knastar och en naturligt ljus färg. Eko certifierat trä kommer ifrån högt kontrollerade skogar och växer upp utan bekämpningsmedel detta gör att träet blir väldigt hållbart.
Siberian lärk Valmöjlighet 2: Sibirisk lärkträd utomhus panel 20 x 95 mm
Sibiriskt lärkvirke är extremt slitstarkt, vilket gör det till ett av de tuffaste och mest hållbara virket i världen. Siberian Larch drar nytta av imponerande dimensionell stabilitet, låga installationskostnader, lågt underhåll och höga tillverkningsstandarder.
Fönster:
Svarta PVC inramade fönster och dörrar. Dubbla lager (6+6mm/argonfyld) härdat glas. Färgen på ramen kan ändras.
Isolering:
Sprutbar PUR skum har använts som isoleringsmaterial. PUR skum eliminerar huvudsakligen alla luftfickor och gör det tätt. Detta gör ditt Pop upp hus svalt på sommaren och varmt om vintern samtidigt som den är snäll mot plånboken. Taket är isolerat med 150 mm lager på insidan, väggarna är isolerade på insidan med ett lager som är 50 mm och golvisoleringen är 100 mm.
Inne panel:
Skandinavisk gran Innerväggarna och takets panel är gjort av skandinavisk furu. Furupanelen är impregnerad med OSMO trävax som gör ytan vatten och smutsavvisande.
Golv:
Containerns origalgolv byts ut till nytt isolerat golv. Ekträ har använts som golv, som gör det, bekvämt, snyggt och slitstarkt vilket gör att det kommer hålla i generationer.
Belysning och uttag:
  • LED taklampor i hela huset
  • En utomhus lampa
  • Tre uttag utomhus
  • Sex uttag inomhus
Hur lång tid tar det att bygga upp?
Containerhuset kommer färdigt så ni kan njuta av det direkt utan att behöva montera något.
Behöver jag bygglov för min containerstuga?
Nej, men kolla alltid med ditt lokala byggnadskontor.
Vad behöver jag för grund till min stuga?
Stugan kan ställas direkt på marken, men vi rekommenderar att ställa den på platta, plintar eller lecablock.
Var leverar ni till?
Vi levererar till hela Sverige
Vad är leveranstiden på contanerhuset?
Standard är 8-10 veckor, men om vi har i lager kan den levereras mellan 2-5 veckor.

You may also like…

Go Top