Ombyggd havscontainer trädgårdrum V-4

Price: 430 000,00 kr

V-4 helt isolerat containerträdgårdsrum är 13 m2. Den levereras helt färdig, vilket innebär att du efter att ha ställt stugan på plats bara kopplar in, möblerar och börjar använda den. V-4 är idealisk för användning som ett yoga-rum i trädgården, ett gym, en studio, ett kontor eller att hyra ut eller glampingplats. Standard för detta containerträdgårdsrum har även yttre träpanel, vackert ekgolv, högkvalitativa dubbelglasade dörrar och fönster, eluttag, LED-lampor samt träbeklädnad. Alla våra trädgårdsrum och kontor kan ändras efter dina behov, inklusive dörr- och fönsterpositioner, panelnadsmaterial, färger och andra detaljer.

Leveranstid: 6 - 16 veckor
Artikelnr: CN007 Kategorier: , , Tagg:

Tekniska detaljer:

Yttermått: 14.6m² Höjd: 2.59m
Innermått: 13.2m² Yta i: 32.12m³
Längd: 6.03m Vikt: 3.1 tons
Djup: 2.48m Levereras: färdig monterad

Ytterligare info

Varje år skrotas tusentals ton av lastcontainrar som bara är använda en gång. Vi har hittat ett sätt att återanvända dom genom att förvandla dom till fantastiska små trädgårdshus, detta ger containrarna nytt liv och minskar avfall. Varje hål som vi skär ut för att sätta in fönster eller dörrar skickas till återvinning. Varje container har haft ett berest liv, och precis som vi människor får dom sina unika skråmor och repor vilket ger dom sitt vackra utseende.

Gratis leverans av våra containerhus inom zon 1 som uppfyller våra leveranskrav. Vänligen bekräfta att platsen för leverans möter dessa krav.  Vi kan behöva debitera extra kostnad om dessa ej uppfylls, men vi för alltid en dialog med kund innan extra debiteringar.

Introduktion

Detta innehåller information om leveransmetoder, leveranstider och fraktavgifter för order som görs via vår hemsida, telefon eller e-post.

Leveranstid

Vi strävar efter att leverera våra timmerstugor inom sex till nio veckor efter en beställning har gjorts och betalats. Den exakta leveranstiden visas på varje produktsida.

Fri leverans

Vi levererar till hela Sverige. Dock måste en extra kostnad tas ut för vissa områden. (Se vår leverans karta.)

Vi levererar våra timmerstugor gratis till “Zon ett”, postnummer som börjar med: 10-61, 63-78, 80-81

Vi levererar våra timmerstugor för en extra kostnad på 5500 kr till ”Zon två”, postnummer som börjar med: 79, 82-89

Vi levererar våra timmerstugor för en extra kostnad på 11 000 kr till ”Zon tre”, postnummer som börjar med: 62, 90-98.

Vi levererar inte till öar som kräver att lastbilen måste färdas med färja. Då lämnas er beställning på hamnen som är närmast ön på fastlandet.

Leverans

Som regel, levererar vi din timmerstuga med en lastbil med kran, så att vi kan lasta av din timmerstuga eller annan produkt så snart den når önskad plats. För att detta skall ske, måste vi ha tillräckligt med utrymme för en minst 11 meter lång lastbil att manövrera. Vägen bör vara minst 3- 3.5 meter bred.

leverans-information

Det är viktigt att vi vet att det finns tillräckligt med utrymme för lastbilen att köra och använda. Om så inte är fallet, kan vi behöva ta ut en expeditionsavgift.

Var specifik med den lämpligaste platsen för oss att lasta av din timmerstuga på. Vi gör allt för att uppfylla kraven. Var medveten om, att vi inte alltid kan placera din stuga precis där du vill ha den.

Du eller din utsedda representant måste vara på plats när leveransen kommer så att du kan hjälpa till med lossning.

Det telefonnummer som du placerar i kontaktinformationen vid beställning av timmerstuga måste vara ett telefonnr där vi kan nå dig under arbetstid före och på dagen för leverans. Vår personal kommer att kontakta dig 1-2 veckor före leveransdatum. De kommer att kontakta dig igen ungefär fem-två dagar före leverans, vilket ger dig en så korrekt leveransplanen som möjligt. Du kommer alltid kontaktas innan leverans av din timmerstuga.

timmerstuga-leverans-information

Våra timmerstugor kommer förpackade i en väderbeständig förpackning. Delarna kan stå ute flera veckor eller ännu längre innan du bygger upp din timmerstuga. Om du tycker att leverans med ett mindre fordon vore lämpligare, tveka inte att kontakta oss. Men eftersom mindre fordon inte har med en gaffeltruck, måste detta finnas tillhands vid lossning.

Annan information

Vi kan leverera till följande länder: Sverige, Norge och Danmark. Leverans till andra länder kan ske efter överenskommelse.

Leveranskostnader kommer att beräknas på vår hemsida och automatiskt på din beställning under kassaprocessen.

Alla leveranser måste tas emot personligen på leveransadressen eller av en utsedd person, och en signatur måste tillhandahållas.

Om din produkt ej kan levereras, gör vi åtminstone ett försök till att leverera dom. Efter det så skickar vi en avi om var du kan hämta upp din produkt, och hur lång tid den finns kvar för upphämtning. Skulle ni vilja att vi kör ut produkten ytterligare en gång förbehåller vi oss rätten att ta betalt för de faktiska kostnaderna, även om den första leveransen var gratis. En förteckning över de situationer där det skulle kunna vara erat fel att leveransen inte kunde ske anges nedan:

  1. Du angav fel adress för leverans.
  2. Det finns ett fel i adressen du angav.
  3. Adressen är inte tillgänglig.
  4. Adressen kan inte nås säkert.
  5. Det finns ingen person tillgänglig på leveransadressen för att ta emot leverans och signera.
Yttre beklädnad:
Siberian lärk Sibirisk lärkträd utomhus panel 20 x 95 mm
Sibiriskt lärkvirke är extremt slitstarkt, vilket gör det till ett av de tuffaste och mest hållbara virket i världen. Siberian Larch drar nytta av imponerande dimensionell stabilitet, låga installationskostnader, lågt underhåll och höga tillverkningsstandarder.
Fönster:
Svarta PVC inramade fönster och dörrar. Dubbla lager (6+6mm/argonfyld) härdat glas. Färgen på ramen kan ändras.
Isolering:
Sprutbar PUR skum har använts som isoleringsmaterial. PUR skum eliminerar huvudsakligen alla luftfickor och gör det tätt. Detta gör ditt Pop upp hus svalt på sommaren och varmt om vintern samtidigt som den är snäll mot plånboken. Taket är isolerat med 150 mm lager på insidan, väggarna är isolerade på insidan med ett lager som är 50 mm och golvisoleringen är 100 mm.
Inne panel:
Skandinavisk gran Innerväggarna och takets panel är gjort av skandinavisk furu. Furupanelen är impregnerad med OSMO trävax som gör ytan vatten och smutsavvisande.
Golv:
Containerns origalgolv byts ut till nytt isolerat golv. Ekträ har använts som golv, som gör det, bekvämt, snyggt och slitstarkt vilket gör att det kommer hålla i generationer.
Belysning och uttag:
  • LED taklampor i hela huset
  • En utomhus lampa
  • Tre uttag utomhus
  • Sex uttag inomhus

You may also like…