• Bygg din timmerstuga i höst

  Bygg din timmerstuga i höst

  I höst kan du bygga din egen timmerstuga och njuta av alla fördelar med extra utrymme. Timmerhus erbjuder enastående kvalitet och har blivit alltmer populära som fritidshus eller skräddarsydda byggnader för trädgården.

  Timmerstugor av hög kvalitet är tillverkade av högkvalitativt timmer som ger både hållbarhet och en vacker estetik till ditt hem. Du kan välja mellan olika stilar, inklusive moderna friggebodar eller mer traditionella trähus.

  Bygg ett timmerhus med veranda, terrass eller förråd

  Genom att bygga en timmerbyggnad kan du skapa din drömstuga med veranda, terrass eller till och med ett förråd för extra förvaringsutrymme. Möjligheterna är oändliga när det gäller att anpassa ditt timmerhus efter dina behov och önskemål.

  Timmerstugor och fritidshus för bättre livskvalitet

  Många som investerat och köpt en timmerstuga är helnöjda. De säger att stugan till och med bidrar till en bättre livskvalitet. En modern eller traditionell timmerstuga mitt i naturen kan bli er egen oas för mer njutning i trädgården.

  Timmerstugor enligt dina önskemål

  Att bygga en skräddarsydd stuga har blivit allt populärare. Så ta chansen att skapa din egna unika timmerstuga i höst och njut av de många fördelarna med att ha ett högkvalitativt timmerhus som blir en perfekt plats för avkoppling och rekreation.

  Måste man isolera timmerhus?

  Detta är en vanlig fråga som ofta ställs. Svaret är att det är bäst att isolera sitt timmerhus i Sverige med tanke på klimatet. Ett timmerhus med isolering blir mer energieffektivt och kan användas hela året. Vi har flera timmerhus med isolering att välja mellan.

  Vad kostar ett timmerhus?

  Timmerhus varierar i pris. Isolering, storlek och utformning påverkar vanligtvis vad huset kostar. Våra timmerhus är otroligt populära och prisvärda. Här finns olika storlekar och prisklasser. Lycka till med ditt val av timmerhus – vi har flera olika svenska timmerhus att välja mellan.

  scroll to top