• Våra senaste tillskott i Attefallshuset24

  Våra senaste tillskott i Attefallshuset24

  Vår arkitekt fick uppdraget att designa 4 nya stugor som följer reglerna kring attefallshus reglerna på max 25 m2.

  Först ut har vi Sverige A.

  Attefallshuset Sverige A är en vacker timmerbyggnad på 23 m2. Inbjudande dubbeldörrar öppnar upp detta härliga attefallshus mot ett stort ljust vardagsrum. Dörrarna kommer i dubbelglas för bästa isolerande effekt. Arkitekten har fått till fyra stora dubbel isolerade fönster för att hjälpa till med det naturliga solljuset och öppna känslan som går igenom hela Attefallshuset Sverige A. I anknytning till vardagsrum ligger det öppna köket. Här väljer man ett kök efter sin egen smak och på så sätt sätter sin egen personliga prägel på detta fina timmerhus. I köket får man också plats med både ett bord och stolar. Ett av de stora underbara fönsterna är perfekt placerat i köket för att kunna må bra av naturen utanför när man njuter av sitt morgonkaffe. Här finns också ett badrum på 2 gånger 1.5 meter där en dusch, toalett och vask får plats. Även här väljer man efter sitt eget tycke och får en unik prägel på sitt attefallshus.

  Hög kvalitet rakt igenom

  Den genometsande höga kvalitén som går genom hela detta attefallshus går ända ut i timmerväggarna. Här är det 70 mm tjocka timmerväggar som håller samma isolerade verkan som fönsterna och dörrarna också har. Detta har vi gjort i åtanke för att  Attefallshus ska vara anpassat för åretrunt boende. Om man väljer att isolera tak och golv så sänks värmekostnaden ytterligare på vintermånaderna. Och man får behålla den fina timmerstugan känslan i stugan.

  Vill du läsa mer om Attefallshuset Sverige A, klicka Här.

  Attefallshus med badrum – Sverige A Attefallshus med badrum – Sverige A Attefallshus med badrum – Sverige A

  Attefallshuset Sverige B

  Sverige B är min personliga favoriter av alla våra timmerhus här på Attefallshuset24. Med en höjd på lite under fyra meter får detta attefallshus ett modernt utseende. I grund och botten är Attefallshusen A och B likadana när det gäller layouten i vardagsrum, kök och badrum. Men höjden på detta attefallshus gjorde att arkitekten kunde lägga till ett sovloft. En stege leder dig upp i det mysiga sovloftet. Varav ytan är på 2 gånger 4 meter och 1 meter på höjden. Med bra planering kan man göra detta till det perfekta sovrummet. Använder man sig av smart förvaring kan man verkligen optimera denna ytan. Läs mer om compact living här. Även på Sverige B får man stora dubbel isolerade fönster och dörrar som släpper in det varma solljuset. Arkitekten utökade med tre mindre fönster för att hålla det ljusa härliga flödet igång när han höjde upp taknivån.

  Vill du läsa mer om Attefallshuset Sverige B, klicka här

  Attefallshus med sovloft – Sverige B Attefallshus med sovloft – Sverige B Attefallshus med sovloft – Sverige B

  Läs mer om Attefallshus Sverige C och D här

  scroll to top