• Attefallshus Sverige C och D

  Attefallshus Sverige C och D

  Här kommer fortsättningen på våra Attefallshus Sverige C och D. Det blev fyra stycken arkitektritade attefalllshus i serien. Tidigare har vi presenterat Attefallshuset Sverige A och Attefallshuset Sverige B. Nu är det C och D som vi kommer berätta lite snabbt om.

  Sverige C är ett attefallshus i högkvalitets timmer som har ett separat sovrum. Det är toppen för de som inte vill ha helt öppna ytor utan vill dela upp timmerstugan i olika rum. Sovrummet är på 4,5 m2. Där får plats med en dubbelsäng och någon sort förvaring som t.ex en garderob eller byrå. Även ett rymligt badrum fick plats i de 23 m2 som utgör detta attefallshus. Stugan har 70 mm tjocka timmerväggar som är tillverkade av senväxande nordisk furu som är väldigt hållbar och tålig. I väggarna finner man också metal stänger för att ytterligare förstärka byggnaden för att denna ska hålla samma höga kvalitet som alla våra byggnader.

  Sverige D

  Sverige D kommer med två stycken utsedda sovplatser. Ett sovloft där man får plats med en dubbelsäng och förvaring. Och ett sovrum på 4,5 m2 som också rymmer en dubbelsäng samt även här förvaring för kläder osv. Badrummet rymmer en dusch, wc och en vask med förvaring under. I köket är där mer plats än man kan tro. Hela attefallshuset är väldigt rymlig och bra planerat för sina 23 m2. Det är otroligt vad en bra arkitekt kan få till dessa attefallshus och hålla sig inom den bestämda 25 m2 som reglerna säger.
  Alla våra byggnader håller en väldigt hög kvalitet och det märker man igenom hela stugan. Timmerväggarna är av den bästa timmer, väggarna är extra förstärkta för att ha en lång livslängd. Fönster och dörrar är från ett tysk välkänt märke och är väl isolerade med dubbelglas i fönster och dörrar. Låsen och handtagen är också av hög kvalitet. Vi är stolta att kunna ha bra priser men inte kompromissa på kvalitén.

  Våra byggnader är alla lätta att montera så även någon med lite erfarenhet kan montera upp våra stugor för att spara pengar. Alla byggnader kommer som packet med en lastbil för leverans. Hittar ni en timmerstuga men vill ändra på ett fönster eller något annat som ni vill ha på ett annat sätt. Så går det alltid att fixa. Vi har inga mellanhänder mellan oss och vår fabrik som så många andra har. Vi är alltså inga återsäljare.

  Läs mer om Attefallshus Sverige A och B här!

  scroll to top