• Nya uppgraderade fönster och dörrar för 2019

  Nya uppgraderade fönster och dörrar för 2019

  Vi har nu gjort stora uppgraderingar på våra fönster och dörrar. Uppgraderingarna har nu lanserats och kommer att följa med alla order som beställs från December 2018. Nu när denna uppdatering genomförts kan vi med stolthet säga att våra bästsäljande mindre timmerstugor och friggebodar med 44 mm tjocka väggar. Och samtliga 58-70 mm timmerstugor kommer att ha den senaste och om inte bästa fönster och dörr system som kommer från Tyskland.

  Våra nya fönster

  Vi har gjort uppgraderingar på alla våra 58-70 mm stora timmerstugor och våra bästsäljande mindre timmerstugor, friggebodar och förråd. De kommer nu med tysk tillverkade ”Roto” fönster som har ett så kallat ”turn and tilt” system som standard.
  Dessa hög kvalitets fönster har handtag och ett öppnings system som gör att du kan öppna en bit högst upp för ventilation eller öppna upp helt som vanligt. Den höga kvaliteten märks också vid öppningen av fönsterna. De öppnas upp lätt och mjukt. Alla våra timmerstugor som har 44 mm tjocka väggar eller tjockare kommer med dubbelglasade fönster som standard. Och alla våra timmerstugor och timmerhus som har Roto systemet. Har Premium Tilt & Turn fönster på sin produkt sida.

  Våra Nya dörrar

  Alla våra nya dubbelglasade dörrar kommer att vara med i beställningar som görs i December och framåt i våra populära friggebodar och större timmerstugor. Låsen kommer att vara det omtyckta märket Hobes, cylinder och lås tillsammans med väldigt fina och tåliga handtag i stainless steel. Detta kommer gör att era dörrar och lås kommer att fungera utan problem i många år.

  scroll to top