• Vackra bastuhuset Hansa B

  Bastuhus Hansa Deluxe B med veranda

  Våra byggkillar har precis avslutat monteringen av Bastuhuset Hansa B. Det tog 2 dagar för killarna att installera bastustugan och lägga på tak shingels som kunden valt. 
  Nu är det elektrikern och rörmokarna tur att göra sitt jobb. Allt som allt tog jobbet 1 vecka från början till att kunden kunde börja njuta av sin nya bastu. 

   

  Kunden valde Plano Natur Brick Röd som tak. Att gå i samma färgskala om omgivning kan göra mycket för en byggnad. Så den smälter in naturlig ut i sin nya omgivning.

  Bastuhus Hansa Deluxe B med veranda

  Detta bastuhuset är en av våra större och exklusiva modeller. Detta är så mycket mer än en bastu, Du har badrum och en interiör på 15 M². Och det slutar inte där utan där finns också en överbyggd terrass på 3 x 4 meter. Där få man plats med en jacuzzi för att höja spa – känslan ytterligare. För att höja lyxkänslan ytterligare har vi vackra skjutdörrar som öppnar upp till verandan.
  Byggnaden kommer med 70 mm tjocka väggplattor för den ska hålla hög stabilitet och vara vädertålig. Taket över bastun är isolerad för bästa verkningsgrad. Och 28 mm tjocka golv och terrass plattor för ytterligare hålla det varmt och gott.

  Inredningen håller samma höga standard som resten av huset gör.

  Bänkar och spisvakt är gjorda av finaste utvalda gran, bastubänk, nackstöd, trägolv galler. Dörren som leder in i bastun är gjord i härdat säkerhets glas med en tjocklek på 8 mm och har en härlig ljus brons ton. Där finns två alternativ på uppvärmningen. El aggregat eller ved eldad aggregat. Det är upp till kunden vad de föredrar. Vad valet än blir så funkar det med samtliga av våra bastu.  

  Här kan ni läsa lite mer om bastu

   

  scroll to top