• Lusthus – sommaren tillskott i trädgården

  Lusthus, sommaren tillskott i trädgården.

  När mörkret blir mer och mer påtagligt är det mysigt att planera inför långa härliga sommardagar i trädgården. Och vad passar inte bättre än ens alldeles egna lusthus? Där man kan ha härliga middagar långt in på småtimmarna. Eller kanske ha tomatplaner och vackra blommor som pryder längst väggarna och ett litet kaffebord i mitten för fikastunden.

  Vilken stil passar in hos er?

  Går ert trädgård i den moderna stilen eller kanske lite mer åt det romantiska hållet? Vi erbjuder något för alla smaker. Kolla in denna romantiska och kanske rentav lite gammaldags, lusthuset.  Åttakantiga Katrin är på 9 m2. Måtten är 3.6 m x 3.3 m och med en rejäl totalhöjd på 3.5 m. I original utförande kommer den med 4 stycken öppningsbara fönster. Och dubbeldörr på 1,27 m x 1,75 m. Men det går hur bra som helst att lägga till fönster eller ta bort fönster om man vill det. När man beställer ifrån oss så är det inga problem med att göra ändringar i ens beställning. Vi är inga mellanhänder utan har en fabrik som göra våra timmerbyggnader så vi får det bästa priset så klart.

  Fönster runt hela lusthuset

  Paradise S 6 m2, är ett sexkantig lusthus med fönster runt hela byggnaden. Och vill man ha ett annat utseende med mindre antal fönster går det alldeles utmärkt här med. Paradise S kommer 5 fönster där 2 är öppningsbara. Och underbara franska glas dörrar på 1,25 m x 1,7 m. Gillar du utseendet på Paradise men tycker att 6 m2 inte täcker era behov så finner ni storebror på 9,5 m2 kanske passar er bättre. Paradise L är ett åttakantigt lusthus som ser ut som Paradise S fast helt enkelt i större storlek.

  Gillar ni mycket utrymme?

  Vill ni få plats med både odlingar och matbord i ert lusthus? Då är Albatross lusthuset för er. Här finner ni två olika alternative på storlekarna. Stor och större! Albatross 12 m2 och Albatross XL på 15 m2. Båda kommer med 8 öppningsbara fönster och vackra dubbeldörrar. Vill ni ha tjocksläkten över på ett kalas eller bjuda vännerna på härlig sommarmiddag så passar detta vackra lusthus perfekt.  Vill ni hellre ha väggar från golv till tak på ena sidan eller ni kommer på något annat som fattar ert tycke. Hör av er och vi hjälper er att få er dröm uppfylld.

   

  scroll to top