• Smart skogslösning

   

  Eko-Vänligt Pop Upp Container Hus 13.2m²

  Hösten är nära, träden och bladen skiftar färg. Mörkret smyger sig på tidigare och tidigare, men vacker är allt hösten. Vad är det som är så härligt med hösten då? Skogen såklart, färgerna, luften, bären och svampen. Äntligen är svampsäsongen här! Efter en ganska kall och regnig sommar med lite solglimtar så är 2021 verkligen ett svampår för alla skog- och svampfantaster.

  Tänk man vaknar på morgonen tar på sina friluftskläder, kokar kaffe, värmer oboy, brer mackor och packar sin väska. I andra handen håller man sin korg med sin svampkniv i och några burkar eller påsar för eventuella bär man hittar.

  Även om det regnar är det ändå något vacker och fridfullt över skogen, ett lugn sveper över en när man äntrar mossan och de höga träden.

  Litet Eko-Vänligt Attefallshus Bliss13.2m² / 6 x 2,5 m

  Visst är det mysigt att sitta på en stubbe och äta sin matsäck, men hur mysigt hade det inte varit att ha ett litet kryp in i skogen med litet kök, badrum och en säng eller soffa som man kan värma sig i när det blåser till lite. Och givetvis så hittar man ju så mycket svamp och bär att man måste tömma sin korg ganska ofta. När mörkret infaller så tänder man lite ljus rensar sin svamp, sina bär och bara njuter av tystnaden och självklart en god svamptoast till det.

  Vad kan man då tänka sig för kryp in? Nästan alla är idag väldigt miljömedvetna och vad passar inte bättre med en stuga i återvunnet material. Våra ombyggda havscontainrar är perfekt för detta syfte. De är helt färdiga och fullt utrustade, bara att plugga in (väljer man en plats utan el går det fint att använda sig av en generator, då lever man lite of grind) när den lyfts på plats och det bästa är att den går att flytta lätt om man skulle vilja.

  scroll to top