• Vad är då en Prefabricerad byggsats?

  Vad är då en Prefabricerad byggsats?

  Många pratar idag om Attefallshus hit och Attefallshus dit, i den pandemitid vi nu är i så har människan varit tvungen att prioritera om. Vad gör man när man inte kan resa till solen/snön?

  Vikten av att värdera familj, vänner, kollegor har aldrig varit större. Det man kanske har tagit lite för givet förr är viktigare än någonsin.

  Så vad gör man med all sin fritid? Hur vill man spendera den? Vad tänker man lägga sin semester på?

  Många renoverar sina befintliga bostäder, då tiden plötsligt kanske finns medans andra bygger en bastu, ett förråd, ett hemmakontor, ett poolhus eller en gäststuga på tomten.

  Och det är just här den prefabricerade byggsatsen kommer in.

  Aldrig har det varit så lätt att vara din egen handy man/kvinna. Det finns en stolthet i att ha byggt något för egen hand, verkligen en speciell och härlig känsla.

  Skulle man inte vilja, kunna eller ha möjlighet så kan man såklart få hjälp att montera sin byggsats av professionella montörer, oftast har företagen man köper ifrån dessa tjänster att erbjuda.

  Många vågar idag sig på DIY-projekt som kanske inte kände att tiden fanns eller kanske inte heller kunskapen i det gamla mer stressade samhället. Tänk vad lite extra tid kan göra!

  Har man hus, villa, lägenhet ja en bostad så har man oftast en hammare, en stege, en såg.

  Detta är nästan alla verktyg du behöver för att bygga ihop ditt prefabricerade trähus det du även behöver är ett vattenpass och en gummiklubba sen är du good to go.

  Ditt trähus kommer i rätt sågade bitar så det bara är för dig att bygga upp ditt trähus, lite som ett Lego. I paketen skickas utförliga beskrivningar lätta att läsa, där det steg för steg står hur du ska montera din prefabricerade byggsats till ett trähus.

  Hur fungerar det då när man tillverkar byggsatserna?

  I nästan alla fall så har företagen och fabrikerna färdiga modeller att sälja, där med också färdiga ritningar att gå efter.

  Ritningarna matas in och läses av i maskinerna och sen börjar maskinerna tillverka byggsatsen utifrån ritningarna.

  När byggsatsen är färdig så packas den i slitstarkt och vattentätt emballage så att det skyddas på vägen till kunden under transporten.

  scroll to top