• Vårt 60m2 stora Timmerstuga som reception för  sport och fritid i Sunnaryd

    Som ett av de sista projekten 2020 levererade vi och monterade 12 x 5 m “Timmerstuga klassrum/konferencerum” med små ändringar till Sunnaryd. Förutom standard stugpaket levererade vi även tak- och golvisolering samt takshingel. Projektet genomfördes för en liten by som heter Sunnaryd som ligger på en vacker strand vid Bolmensjön. Lokalsamhället arbetar för att skapa ett fritids- och idrottscenter för sina boende. Sommaren 2021 kan dess folk njuta av padel, pool, utomhuskondition, petang och andra utomhussporter, medan vårt hus kommer att användas som en mottagning med ett litet kafé och toaletter.

    https://attefallshuset24.se/timmerstuga-konferens-och-klasshus-60m2-12-x-5-m-70mm/

    Det tog fyra dagar för oss att montera huset, installera golv- och takisolering och sedan montera takmaterialet. Grunden förbereddes av kunden på förhand. Efter att vi avslutat vår del av jobbet fortsatte lokala volontärer med att måla, så kommer slutligen lokala rörmokare och elektriker att bära sina jobb innan huset kan gå i bruk.

    Denna timmerstuga har tre toaletter och en mycket rymlig 45 m2 sal där du kan ta emot. En reception, en liten butik och ett kafé. Standard stuga med dubbla glas (härdat säkerhetsglas), högkvalitativa dörrar och fönster, tyska tillverkade tilt- och svängfönster, 70 mm tjocka väggar, 94 mm grundbjälkar, 28 mm golvbrädor, 18 mm takbräda, förstärkning av metallstänger i väggar samt metall stormstag i hela väggen och fixeras med muttrar. Alla träkomponenter är gjorda av långsamt odlad nordisk furu, levererad av Stora Enso för att säkerställa bästa kvalitet och hållbar skogsförvaltning.

    scroll to top