• Se hit, det finns bara fördelar med våra timmerstugor

  Vi är tacksamma över att våra kunder tycker om våra produkter. Vi har precis fått några foton från en kund som beställde vårt Hansa Garden Room  förra året och vi är mycket glada att dela dem med dig. Kunden valde standard timmerstuga och tillvalssats för tak- och golvisolering.  De var värdar för flera födelsedagsfester, middagar med vänner och familj samt jul- och nyårsfirande. De kunde inte vara nöjdare med sin investering och de ser fram emot att göra det bästa av det under de kommande åren. Är det inte underbart?

  Nu när du har sett hur snyggt våra kunder har dekorerat sitt nya utrymme kanske du vill lära dig mer om det här mångsidiga trädgårdsrummet. Den här produkten är mycket populär eftersom den är rymlig, cirka 40 m², den är utrustad med tjocka 70 mm väggplankor och dubbelglasade fönster. Det betyder att den lätt kan användas året runt, även i hårda vintrar, tack vare vårt valfria tak- och golvisoleringssats som vår kund klokt köpte. Det rymmer ett biljardbord i full storlek, ett bordtennisbord eller någon annan hobby eller aktivitet som kräver mycket utrymme.

  Se hit, det finns bara fördelar med våra timmerstugor

  Men det är inte allt, som de flesta av våra timmerstugor, är Hansa Garden Room D extremt mångsidig och det kan enkelt förvandlas till ett trädgårdskontor, ett hobbyrum, ett extra sovrum,  ett pensionat, en hyresenhet och allt du kan tänka dig. Dessutom är trädgårdsrum stora investeringar, särskilt i det nuvarande socioekonomiska klimatet.

  Timmerstugorna är miljövänliga och gjorda av naturligt långsamt odlad nordisk furu. Om du planerar att sälja din fastighet inom en snar framtid och inte är angelägen om att göra en investering, kom ihåg att trädgårdsstugor kommer att öka din fastighets tillträde och göra den mer tilltalande för potentiella köpare. Om du ändrar dig om att sälja kan du använda din trädgårdstuga som en alternativ inkomstkälla genom att hyra den. Möjligheterna är oändliga!

  Många ändringar kan göras i standardhytten. Till exempel bestämde våra kunder att bygga ett toalettrum, ett kök och att installera parkettgolv som ger rummet en hemtrevlig atmosfär. Hela stuga byggprocessen involverade också basarbeten, elarbeten och VVS och utfördes av ett lokalt hemförbättringsföretag.

  scroll to top