• Våra senaste monteringar av Timmerstugor (ett Fritidshus, två Attefallshus och en bastu).

  Innan välförtjänt julledighet har vi monterat färdigt nästan alla våra timmerhus för detta året och de sista stugorna monteras klart innan den 10 december.

  Under förra veckan monterades fyra stycken Timmerstugor. Vi delar glatt med oss av lite foton från dessa monteringar:

  Fritidshus med två sovrum i Hägersten

  I Hägersten har vi monterat timmerstugan Holiday C, som var uppgraderad från 70mm till 92mm väggtjocklek.  Vår kund uppgraderade också alla dörrar och fönster i stugan till  vår Q6 serie vilket är vår högsta kvalitetsserie. Q6-serien är gjord av knastfri furu och kommer med Tyskt högkvalitativt multilås till dörrarna och tilt and turn fönster. Holiday C stugan har  två sovrum, ett badrum och ett 26 m2 stort allrum för kök och vardagsrum, totalt ha stugan en area på 50 m2.

  Fritidshus Holiday C 50 m2 / 6 x 11 m / 70mm

  Attefallshuset Sverige C i Stockholm

  Attefallshuset Sverige C monterades på betongplintar och extra tjocka 145mm träbjälkar som kunden beställde till. Kunden beställde även golv- och takisolering, takshingel och takrännor som monterades av vårt team. Hela monteringen tog två dagar.Timmerstugan Sverige C 6 x 4 m har area på  22 m2  som är fördelat på ett sovrum, ett badrum och ett vardagsrum.

  Attefallshus Sverige C 22m2 / 7 x 4 m / 70mm

   

  Attefallshuset Barcelona i Stråvalla

  I Stråvalla monterade vi  den 21 m2 stora timmerstugan Barcelona med 70 mm tjocka väggar. Vanligtvis  så har Barcelona 44 mm tjocka väggar med då kunden ville använda stugan året runt så uppgraderade han till 70 mm, han beställde även golv – och takisolering, takshingel och takrännor. Attefallshuset Barcelona har dubbelglasade fönster och dörrar vilket ger ett bra innomhusklimat och tillsammans med isoleringen  men även solens värme går det bra att nyttja stugan åter runt.

  Attefallshus Barcelona 21m² / 6 x 4 m / 44mm

  Bastuhuset Paula i Skövde

  Vi monterade Bastuhuset Paula I Skövde, detta är vår bästsäljare bland våra basuhus. Tillsammans med golv – och takisolering och extra stark takpapp levererades bastun som rymmer ett stort basturum med plats för 6 personer och ett mindre omklädningsrum där man även kan installera en dusch. Slutligen har Paula en veranda på 2 x3 m som kan avnjutas innan, mellan eller efter bastubadet. Hela monteringen tog en hel dag.

  Bastuhus Paula

  scroll to top