• Trädgårdslösningar under Covid-krisen

  Corona, lockdown, dramatiska och ovanliga tider som också kan kräva ovanliga åtgärder. Personlig närvaro på arbetsplatsen är mer och mer oönskad på grund av infektions- och överföringsrisken, och det finns faktiskt många professionella aktiviteter som – åtminstone delvis och i åtminstone några dagar i veckan – också kan utföras hemma. Trädgårdshus av trä kan täcka det utrymme som krävs för studier eller många andra typer av arbetsplatser hemma.

  Trädgårdshus är en beprövad lösning

  Vi känner redan till några exempel där trädgårdshus från vårt sortiment har använts framgångsrikt för kortvarig tillhandahållande av kontor. Klassrum har också beställts. Större företag litar vanligtvis på större trädgårdshus eftersom de vanligtvis rymmer flera arbetsplatser. Klassrummen måste naturligtvis vara större eftersom det finns många människor i dem samtidigt.

  Vad gör våra trädgårdshus till den perfekta lösningen för sådana platsproblem?

  Trädgårdshus kan beställas och ställas upp mycket snabbt, så de är också lämpliga för brådskande problem med begränsade tidsramar.

  Trädgårdshusen är beboeliga och till och med erbjuder ett särskilt balanserat och hälsosamt inomhusklimat Trädgårdshus av trä kan demonteras igen lika snabbt som de kan byggas om på grund av den i stort sett spik- och skruvfria blockkonstruktionen.

  Exempel: omklädningsrum för sportsanläggning. Men de är också lämpliga som en permanent anläggning.

  Trädgårdshus av trä är krävande när det gäller val av plats och passar bekvämt i omgivningen.

  Trädgårdshus är krävande när det gäller utrymmesbehov Det är därför de kallas “trädgårdshus” eftersom de teoretiskt sett kan byggas i vilken trädgård som helst. Detta gäller företagens trädgårdar, kontor, sjukhus eller skolor samt privata trädgårdar, där de kan vara en snabb och billig lösning idag i koronatider för människor som vill fortsätta tjäna pengar trots låsning. Detta är en möjlig lösning för många yrken. Vanligtvis är det dock inte så lätt att skapa utrymme i huset för en studie eller till och med två, för i många familjer arbetar båda partner.  Större trädgårdshus erbjuder också tillräckligt med utrymme för två arbetsstationer eller eventuellt nödvändiga kombinationslösningar från kontor plus lager, verkstad, postkontor, förpackningsrum eller liknande. En vanlig trädgård erbjuder tillräckligt med utrymme för detta och i tider av nöd kan man ofta komma överens om ovanliga lösningar, som att hyra ett utrymme hos en granne eller på en oanvänd mark i närheten, oavsett om det är privatägt eller i samhället.

  Vår sympati och våra bästa hälsningar går till alla som går igenom svåra tider: Där det finns en vilja finns det ett sätt är ett gammalt ordspråk som inte alltid är som du föreställde dig, men flexibilitet är också en viktig egenskap hjälp idag.

  Trädgårdshus är snabbt tillgängliga

  För en ny byggnad i konventionell stenkonstruktion planerar du normalt i årliga termer, medan du kan använda ett trädgårdshus i trä som en snabb lösning på aktuella utrymme problem inom några veckor. Detta möjliggör inte bara snabba justeringar av begränsningar av den fria rörligheten på grund av avstängningar i så kallade icke-väsentliga yrken, utan kan i vissa fall också innebära ett första steg mot egenföretagande.

  Träbyggnader är billiga

  Detta gäller inte bara den korta byggtiden – eller i vårt fall snarare ”byggtid, eftersom du får ett färdigt kit som du bara behöver montera – utan även följande arbete. Trä är traditionellt lätt att arbeta med, armaturer, förlängningar, modifieringar kan enkelt utföras, plåster eller tapeter är inte nödvändiga. Naturligt trä kan ses både på utsidan och insidan och kräver ingen ytterligare bearbetning, vilket är vanligt med stenbyggnader. Detsamma gäller frågan om värmeisolering:

  Byggnadsmaterialet trä – särskilt i trädgårdshus av trä med tjockare väggar från 40 mm – ger redan avsevärd värmeisolering genom den naturliga goda värmeisoleringen av trä. Trä från barrträd presterar särskilt bra här när man jämför olika träslag.

  Vi producerar våra trädgårdshus av trä, liksom alla andra produkter, inklusive timmerhusen, från massivt och finkornigt trä från nordisk gran, ett trä som har en mycket bra isolerande effekt. Väderbeständighet och hållbarhet läggs till så att du kan använda din trädgårdshus i många decennier.

  Skapa utrymme för nya möjligheter

  Trädgårdshus är ett alternativ för att skapa användbart utrymme för alla ändamål, inklusive professionellt eller företag, som inte kan skapas på något annat sätt till denna låga kostnad. Även minnesutvidgningar kan inte hänga med. Ju färre tillägg eller till och med nya byggnader i konventionell stenkonstruktion.

  På grund av sin mångsidighet används trädgårdshus mestadels på olika sätt. Det betyder: Trädgårdshuset, som du kan placera i trädgården som hemmakontor, kommer i de flesta fall att användas för flera ändamål i praktiken. Ett sådant torrt och säkert låsbart rum i trädgården är helt enkelt för praktiskt. Så om du inte redan använder ett annat trädgårdshus i din trädgård vill vi fästa din uppmärksamhet på våra kombinerade trädgårdshus, som kombinerar ett professionellt användbart trädgårdshus med ett verktygshus under ett tak. På detta sätt kan du hålla din professionella arbetsmiljö fri från utrustning, material, leksaker och allt annat som behöver en bra plats i trädgården.

  Ställ in trädgårdsträdgårdshus som arbetsplats Med undantag för gips- och inredningsarbeten som är onödiga för träbyggnader kan du expandera ett träskal som ett stenskal. De olika branscherna installeras konventionellt, du behöver mindre isolering, eftersom trä redan är välisolerat och allt annat fungerar som i stenhus.

  Om du dessutom vill värmeisolera ditt trähus, överväga då vårt alternativ att beställa värmeisolering för de viktigaste områdena, nämligen golv och tak, när du köper. Väggar kan också isoleras på insidan eller utsidan vid behov. Den nödvändiga logistiken är individuell beroende på dina behov. Observera att vi också erbjuder hus inom timmerhus som har rumslayouter från början. Om du upptäcker din favorit kan du diskutera vissa skräddarsydda produkter med oss ​​innan du köper.

  scroll to top