• Här kan ni se våra stugor i en stugby på Island

  Stugor i en stugby på Island

  Här kan ni se tre av våra stugor byggas på en unik och underbar plats på Island. Vår kund valde att bygga 18 m2 stugor för deras uthyrning. Gästerna kommer kunna njuta av naturen oavsett väder så stugorna kommer med överbyggd veranda på 9 m2.

  Timmerstugorna levereras med 70 mm tjocka timmer väggar. Detta för att hålla en bekväm inomhus miljö oavsett väder som detta fantastiska läge i Atlanten erbjuder.

  Vi kommer att följa detta projekt och publicera fler bilder och berätta hur denna fantastiska resa gått.

  Stugor på avstånd

  Fasaden på en av stugorna Nästan färdig byggd stuga

  Här kommer en uppdatering på stugbyn

  Vi är glada över att nyligen levererat och installerat tre av våra nya 20m2 “Hansa Holiday Camping Cabins”. Varje stuga har tre rum, ett 10m2 vardagsrum med ett litet sovrum och separat toalett / duschrum, samt en 3 x 3m veranda där du kan njuta av frukost och kvällsdrinkar. Alla tre hytterna installerades på knappt två veckor och hade sedan el och vatten anslutna innan de slutliga inredningarna och slutförande gjordes. Dessa stugor är idealiska för ett par och med en bäddsoffa i vardagsrummet får även gäster eller barnen plats.

  Se så mysigt det blev

  Denna stuga har ett område för matlagning och sittplatser samt ett stort duschrum och ett litet sovrum. Verandan är idealisk för att njuta av utsikten och kanske passa på att grilla.

  Vi har redan fått mycket positiv feedback från vår kund: “Stugorna ser mysiga utifrån men är som en tardis! Mycket rymlig känsla jämfört med deras storlek. Våra Gäster är mycket nöjda med både hus och omgivningar. Denna version av stuga är verkligen något, jag kunde inte tro att med både tvättrummet, sovrummet och vardagsrummet med kök att det skulle kännas så rymligt”.

  Perfekt planerad yta för ett par veckors semester

  Oavsett om du vill bygga en ny campingplats, expandera en befintlig eller till och med bygga ett pensionat i din trädgård för att tjäna extra inkomst hos Airbnb, är Hansa Holiday Camping Cabin ett idealiskt val. Denna stuga är prisvärd och snabb och enkel att installera. Standardkabinen innehåller extra tjocka 70 mm väggplankor för att säkerställa en mycket lång livslängd, hållfasthet och hållbarhet. Denna stuga har dubbelglasade dörrar och fönster för bättre isolering. För hela året, rekommenderar vi att du isolerar golvet och taket. Då kommer stugan att hålla det varmare på vintern och kallare på sommaren.

  Badrum med "hemma" standard Fasad bild på färdig stuga redo för uthyrning Riktigt mysigt med hemma känsla

  scroll to top