• Skräddarsytt gästhus med två sovrum

    Vår byggare avslutade installationen av detta 12×6 m stora timmerstuga för vår kund Paul. Grunden blev gjutet på en dag av ett lokalt företag. Det tog fem dagar för betongen att hårdna samt 3 dagar för montering. Elarbete och träskyddsmedel ska fortfarande appliceras och beräknas ta ytterligare ett par dagar.

    Denna skräddarsydda timmerstuga med 70mm tjocka väggar kommer att användas som en förlängning av ett existerande sommarhus. Stugan har en inneryta på 37 kvm vilket inkluderar två sovrum på 11 kvm vardera samt ett 15 kvm stort vardags- och middagsrum. Största värdet ger kanske ändå verandan som har gott om plats för att organisera utomhusmiddagar, för avslappning, att njuta av drycker och gott sällskap, allt detta med en miljon dollar utsikt av den nära liggande sjön.

    Detta skräddarsydda hus som alla våra andra hus levererades som en komplett monteringssats. Robusta 70mm väggar, impregnerade grundbjälkar, 28mm tjocka golvbrädor, 18mm tjocka takbrädor. Alla trädelar är av nordisk gran av högsta kvalitet. I tillägg förstärks alla väggar av stålrör, fönster och dörrar har tvåglasrutor, och alla fästelementer ingår också.

    scroll to top