• Nya timmerstugor för säsong 2017

  Vintermånaderna är den tid då vi tar fram och lanserar nya modeller innan våren kommer och den nya säsongen drar igång. Vanligtvis tar vi fram 15-20 st nya trädgårdsbyggnader och timmerstugor varje vinter. Denna vinter har varit mycket produktiv och givande för oss.  Vi har tagit ett helt nytt utbud av trä garage, en helt ny 92 mm ”Holiday Serie” vilket är stora timmerstugor med Roto fönster och dörrar ifrån Tyskland. Ny serie 70 mm med bastustugor, moderna trädgårdsrum, stugor och skjul.

  Vår modiga övergång från traditionella byggnader (som många andra leverantörer gör) till denna moderna design var ett steg vi tog 2015 och kommer fortsätta att vara trenden för 2017.

  Det är ju ingen hemlighet att det som inspirerar, uppmuntrar och vägleder oss mest är ju vad våra kunder föredrar och efterfrågar. Fler och fler kunder blir medvetna om fördelarna med tjockare väggar, alternativ på fönster, golv samt andra viktiga funktioner och är därför villiga att betala ett högre pris för mer lyx, komfort, stabilitet och längre livslängd. Detta är en av anledningarna till varför den största ökningen under 2016 var på stora premium trädgådsrum.

  Nya Trädgårdsrum

  Våra nya trädgårdsrum kommer med extra komfort, rymlighet och livslängd. Hälften av våra nya trädgårdsbyggnader har en väggtjocklek på 70 mm, dessa byggnader kommer med en högre prislapp men har 2-3 ggr längre livslängd och är mer vädertåligt det är några av fördelarna du får. Du kan hitta ett 5×8 m biljardrum, stora 18-30 m2 trädgårdsrum, hörnstugor med skjutdörrar och stor veranda, mindre trädgårdsrum och skjul eller kombinerade byggnader. Eller varför inte dubbelskjul vårt senaste tillskott.

  Varje byggnad kommer med dubbelglas i fönstren, stänger i metall att fästa i hörnen för extra styrka samt med minst 44 mm tjocka väggar.

  Nya 70 mm Trädgårdsbastu

  Våra nyaste bastustugor har utformats för riktiga bastufans  som bara nöjer sig med det bästa. Alla våra nya bastustugor har 70 mm tjocka väggar, duschutrymme, omklädningsrum och en mycket generös veranda där man kan kyla ner sig, grilla eller placera ett utomhusbad. Du kan skapa en riktig relaxavdelning eller fitnessoas i din trädgård med våra nya stora och lyxigare baststugor.

  Nya Trä Garage

  Våra nya trä garage är i strikt överensstämmelse med Hansa 24 Standarder. Detta innebär att de alla har ett modernt ”Hansa” utseende, vilket skiljer sig från övriga leverantörer. De har också extra lång livslängd och bättre stabilitet tack vare 44 mm väggtjocklek, stärkta metallstavar och ”stormhängslen”. Alla våra garage, dubbelgarage, carportar och kombinerade stugorna  i ”Hansa Serien” har fönster med dubbelglas som standard.

  Ny a 92 mm Timmerstugor

  År 2016 märkte vi en ökning på stugorna med ett eller två sovrum. De användes som tillfälliga hem när man byggde nytt hus, när man renovera befintligt hus, som fritidshus eller för uthyrning.

  Vår nya ” Hansa Holiday 92 mm serie, har utformats för mer krävande kunder. I stället för vanliga tvåglasfönster och dörrar har dessa tyska Roto fönster och dörrar för att maximera komfort och bättre värmeisolering. Istället för 70 mm väggtjocklek har dessa 92 mm vilket ökar livslängd och det står emot vädrets makter bättre..

  De första tre timmerstugorna ”Hansa Holiday A” , ”Hansa Holiday B” och ”Hansa Holiday C” kommer att lanseras före våren 2017, och det kommer många fler den närmsta framtiden.

  scroll to top