• Montering av Sommarhus med Terrass och Förråd Super Lucas E

    Montering av en av våra mest populära modeller med en inneryta på 9 kvadratmeter och förrådsyta på 1.8 x 3 m samt en veranda på 3 x 3 meter är färdig. Det tog endast en dag att för vårt team att montera detta sommarhus.

    Vi lanserade vår stuga Super Lucas E I början av våren i år och den blev omedelbart populär I Tyskland, Storbritannien, Österrike och i andra länder. Med tre funktioner i en stuga så är det en prisvärd modell, du kan enkelt skapa en plats för al fresco middagar, skydd för badtunnan eller en trädgårdslounge på den 3 x 3 m stora verandan, använda det 9 kvadratmeter stora rummet för läsning, kontorsarbete, avslappnande eller till och med som en trädgårdsbar, slutligen finns det gott om plats I förrådet för bevaring av trädgårdsartiklar.

    Montering av Super Lucas E stugan kräver inte mer än ett utrymme på 8 x 3 I trädgården och den kan lätt monteras på 3-4 dagar om två personer hjälps åt. I en nära framtid kommer vi att lagerföra modellen vilket minskar leveranstiden från 7-9 veckor till endast 3-4 veckor.

    Som standard kommer stugan med 44mm tjocka spontade väggbrädor, 18 mm tjocka tak och golvbrädor, impregnerade 28 mm tjockt terrasstrall samt andra trä komponenter av nordisk senvuxen gran av högsta kvalitet, dubbelglasrutor i skjutdörrar och fönster, dörr av massivträ till förrådet, impregnerade grundbjälkar, fyra metallförstärkningar till hörnen samt alla fästelement som skruvar och spikar och standard takpapp.

    scroll to top