• Hyra förråd eller Bygga förråd?

  Hyra förråd eller bygga förråd?

  förråd

  Hösten kommer med stormsteg och man har en massa nya saker som behöver förvaring.
  Var ska allt ställas undan nu när det inte används i vardagen längre?

  Då har man möjlighet att hyra ett förråd. Men då måste man betala hyra varje månad och varje gång barnen eller ni behöver något måste man till förrådet för att hämta det. Kanske inte finns något bra förvaringsalternativ i närheten utan man måste leta lite längre bort än ens direkta närhet? Inte det lättaste eller bekvämaste alternativet.

  Eller så bygger man ett eget förråd. Då kanske man tänker att bygga ett förråd kostar mycket pengar. Men om man räknar in hyra, körandet och även tar in bekvämligheten i beräkningen så kommer de flesta fram till att det blir billigare och bättre i det stora hela att bygga ett förråd. Vardagslivet blir ju trots allt lättare när man kan ta ut verktygslådan eller gräsklipparen när man känner för det utan att behöva planera och åka till ett hyrt förråd.

  Mer än bara lagerförvaring

  Förrådet kan trots allt användas för så mycket mer än bara lagerförvaring. Man kan ha det som en verkstad och som en gäststuga med mera. Det är möjligheter du inte har i ett förråd som man hyr. I hyrda förråd finns oftast restriktioner med vad du får förvara och använda utrymmet till. Även öppettider man kanske måste anpassa sig efter.

  Tanken på att bygga ett förråd kanske känns lite jobbigt först. Men sanningen är den att de flesta av våra förråd är enkla att installera för 2 personer utan att anställa någon hantverkare. Men känner du att tiden inte räcker till eller helt enkelt inte känner dig bekväm med att bygga förrådet själv. Så kan du använda dig av vår installationsservice. Vi tillhanda håller ett professionellt team som kommer hem till dig och bygger upp ditt förråd på ett säkert sätt och till hög standard. Vår service är tillgänglig för hela Sverige.

  Om du är ute efter en rymlig verkstad eller ett förråd som är hållbart i många kommande år så passar Nora A som handen i handsken. Det har robusta 40mm tjocka väggar av senvuxit nordisk gran, 18mm takbrädor och golv, samt takpapp ingår som standard. Kostnader och bekvämlighet är jämförbar med hyrda förråd.

  scroll to top