Hyra förråd eller bygga förråd?

förråd

Den nyaste trend har kommit att vara att hyra ett förråd. Det finns många alternativ i marknaden och man måste uppmärksamma många saker när man hyrar förråd. Då måste beaktas att hyrda förråd kan vara långt borta. Det står inte i egen trädgård eller bakgård och det behövs transport att gå dit och en viss tid av dag när det är öppen. Det går inte att magasinera vad som helst, t.ex. gräsklippare om man inte vill köra många gånger i veckan till förråd på sommaren.

När det gäller att bygga ett eget förråd kommer kostnader kanske först i minnen. Först kan det känna dyrt men om man beaktas alla kostnader som kommer när man hyrar förråd, blir det billigare- och bekvämare! – i tid att ha sitt eget förråd. Om man behöver förråd mer än några månader om året, lönar det sig att bygga ett eget förråd. Jämföring kostnader visar att byggning betalar sig tillbaka även på ett år och efter kostnader har du ett förråd nära dig i många kommande år.

Ditt eget förråd kan du också använda på många olika sätt. Det kan användas som ett förråd förstås men också som en verkstad eller även som ett gästhus. Sådana möjlighter finns inte i hyrda förråd. Du kan använda ditt eget förråd när du vill, även mitt på natten och hämta och lagra saker när du vill. Så funkar det inte i hyrda förråd – några av dom har även minimum tid man måste lagra saker där. I vissa platser kan man inte själv hämta saker därifrån – man måste beställa transport.

Visst känns det konstigt att bygga eget förråd först. Men sanningen är att de flesta av våra förråden är enkla att installera för två personer utan att anställa personal. Men om du kämpar för att hitta tid eller om du inte känner dig säker att bygga ditt förråd, kan du använda vår installationsservice. Vårt professionella team kommer att bygga upp byggnaden så den är byggd på ett säkert sätt och till högsta standard. Vår anläggning är tillgänglig för hela Sverige.

Om du är ute efter en rymlig verkstad eller ett förråd som är hållbart i många kommande år så passar Nora A som hand i handske. Det har robusta 40mm tjocka väggar av senvuxit nordisk gran, 18mm takbrädor och golv, samt takpapp ingår som standard. Kostnader och bekvämlighet är säkert jämförbar med hyrda förråd.

Kommentera