• Förvandla ditt sommarhus till ett stilrent hemmakontor

  Många företagsägare har valt under pandemin att jobba hemifrån, och att förvandla sommarstugan till ett mysigt hemmakontor har varit en dröm att förverkliga för dem. I dagens samhälle har det varit ett populärt val att starta ett företag som låter en jobba hemifrån. Att jobba hemifrån har väldigt många fördelar: du sparar tid genom att inte behöva pendla, ingen kontors avgift behövs betala, och du är närmare dina nära och kära. Men att jobba hemifrån kan också vara svårt, speciellt om du har en stor familj. Som företagare behöver man ensam tid, i lugn och ro, där exempelvis telefonsamtal med kunder och kollegor bör tas. Därför är den bästa lösningen att förvandla sommarhuset till ett modernt hemmakontor, där man kan hitta sin ro i hemmet.

  Sommarstugor är enkla att bygga, väldigt ekonomiska, och självklart moderna. De är en utmärkt investering om du behöver flera rum, och dessutom är de väldigt versatila. Detta gör så att värdet av sommarstugan stiger betydligt mycket med tiden. Det är dessutom så att stugorna inte blir mindre användbara under vintern. Med rätt isolering och bra värmesystem, så är våra stugor användbara året om.

  Det kan vara så att du redan äger en utav våra timmerstugor eller har en sommarstuga, och att du inte använder den till dess fulla potential. Med bara några få ändringar kan sommarstugan bli till det man mest behöver, som till exempel ett kontor.

  Förvandla din Trästuga till ett hemmakontor

  Om det är så att du är i behov av ett hemmakontor och du redan har en trästuga, så har vi lösningen. Att byta ut stugorna är super enkelt. För att veta vilka steg du bör följa, måste du välja mellan att göra om stugan till ett hemmakontor helt och hållet, eller kunna använda stugan som både uterum och kontor. Om du skulle välja att ha båda, så behöver du investera i möbler som är tänkbara att använda i båda situationerna, är enkla att flytta och ta hand om. Att ta in mycket möbler och utrustning kan vara utmanande och onödigt. En lösning kan vara att man väljer ett kontorsbord som dessutom kan vara ett matbord. Eller om du enbart använder en bärbar dator så kan du hellre fokusera på att ha en bekväm sittplats.

  Men, om det är så att du hellre väljer att renovera din stuga till ett modernt hemmakontor, så kanske det bästa är att bli av med gamla möbler och få in nya och mer passande möbler. Exempelvis en ergonomisk kontorsstol. Det kan också vara bra att förvandla kontoret till en plats där det finns mycket ro, så dekorera och ordna med det i åtanke. Detta kommer göra ditt jobb enklare och dina dagar mer produktiva.

  Förvandla din Gaming Stuga till en Stilig Hemmakontor

  Om du är en entusiastisk gamer och har förvandlat din stuga till en “gaming-lya”, så vet du också att du enkelt kan byta till “business-mode” när som helst. Oftast så behöver en gamer en hel del apparatur och utrustning, så all material du behöver borde finnas i stugan. All hemmajobb brukar endast kräva att man har en bra sittplats, ett bord, och en laptop eller PC. De goda nyheterna är att gaming utrustning, som exempelvis stolar, är väldigt ergonomiska och bekväma att sitta länge, och oftast bättre än vanliga kontorsmöbler.

  Är det så att din gaming-lya är utrustad med saccosäckar, tv eller PS3, och är ett ställe ni hänger på ofta, borde du nog göra lite små fix. Köp ett bord och några skåp där du kan förvara exempelvis dina trädgårdsverktyg, och glöm inte att ha en hyfsat professionell vägg eller bakgrund så du kan svara på telefonsamtal eller ha möten utan några problem.

  Förvandla ditt Gästrum till ett modernt Hemmakontor

  Gästrum är extremt populära och väldigt många svenskar har gäststugor i trädgården. Det bästa med dessa gäststugor är att du enkelt kan förvandla de till kontor. Du har redan ett mysigt uterum där du kan koppla av, så du behöver bara några få tips för att få det optimala kontoret. En annan fördel är att ditt kontor kommer antagligen vara utrustad med en toalett, som kan vara väldigt passande om du har något möte med en kund.

  För att garantera att ditt hemmakontor är så proffsigt som möjligt kommer du antagligen behöva möblera om stugan. Alla sängmöbler bör bytas ut för att uppnå en professionell omgivning. Att ha en säng i ditt kontor är så dåligt som det låter, speciellt om du älskar att sova middag eller ta en tupplur. Om du inte har tillräcklig med plats för att möblera om, försök att bli av med sådant som inte ser professionellt ut. Om du inte vill spendera allt för mycket, så kan man enkelt fräscha upp gamla möbler med lite målarfärg. Du kan också addera lite växter eller blommor så att ditt kontor får ett nytt lyster.

  scroll to top