• 10 Geniala Anledningar till att investera i en Sommarstuga

  Sommarstugor har varit populära länge. Nu är dem inte bara gjorda för vänner och familj att komma över, utan också en bra investering. Våra sommarstugor, som är versatila trästrukturer som var till en början skapade för sommarens skull, är nu användbara året om. Deras moderna design och unika högkvalitativa funktioner, ger dem väldigt många fördelar.

  Läs för att lära dig mer om de högsta fördelarna av att investera i våra exceptionella trästugor och ifall din tid och pengar är värda en utav våra stugor.

  Anledning nr. 1 – En sommarstuga kommer att höja din bostads värde

  Om du vill höja din bostaden marknadsvärde, så vet du säkert redan hur effektiva additonella strukturer i ett hus kan vara. En sommarstuga kommer att låta dig ta beslutet om att be om ett högre värde av din bostad, och dessutom kommer göra den finare till potentiella köpare. I dagens samhälle ser vi mer och mer privata företag som jobbar hemifrån,vilket gör en sommarstuga till mer än bara en del av ditt hem. Som sagt, sommarstugor är extremt versatila, så ifall du väljer att sälja din bostad i en snar framtid, skulle den kunna förvandlas till ett hemmakontor, en gäststuga eller även ett gaming-rum. Möjligheterna är oändliga.

  Anledning nr.2- Sommarstugor har ett väldigt ekonomiskt pris

  Strukturer som är tillverkade av betong, tegelstenar och sten material, är oftast väldigt mycket dyrare än de som är gjorda av trä. För att vara på den säkra sidan kan du alltid anställa professionella som kan hjälpa dig att välja de mest ekonomiska valet för just dig och din bostad. Du kommer säkert bli chockad när du inser hur mycket pengar du kan spara genom att installera en timmerstuga, jämfört med andra stugor.

  Anledning nr.3.- Sommarstugor gjorda av trä är energieffektiva

  Kan det va så att din elräkning håller på att bränna ett hål i din ficka, borde du antagligen hitta sätt där du kan spara pengar på din vardag. Eftersom våra stugor är tillverkade utav helt naturlig trä, är det mycket mer energieffektiva än andra byggnader. Vad innebär det? Jo, de att deras isolering och struktur sparar värmen i dem, så din sommarstuga kommer alltid att vara varm och mysig på vintern, men sval och skön på sommaren. Dessutom är trä också en utmärkt ljuddämpare, så att det kan till och med bli ett kontor där du inte behöver bekymra dig utav utomstående ljud.

  Anledning nr. 4 – Trä är ett miljövänligt material

  Om du letar efter ett miljövänligt material, trä är det bästa valet. Timmer strukturer är så klart gjorda av trä, vilket betyder att det kan användas som förnybara källor. Träbearbetning har en väldigt låg avfalls procent, nästintill noll. Eftersom trä kan bli allt typ av förnybar material, kan de också bli energi, andra strukturer, mm. Dessutom så varar timmer strukturer väldigt länge, och kan bli återvunna på ett smidigt sätt när du inte vill ha dem längre. Om du vill sänka koldioxid avtrycken i världen, kan en sommarstuga vara ett smart sätt att starta på.

  Anledning nr. 5 – Sommarstugor kommer i massa olika modeller och storlekar

  Sommarstugor är väldigt snygga att ha, det finns alltid en modell eller storlek som passar din bostad eller mark. Om du är mer utav en minimalist och vill ha en modern struktur, eller om du föredrar en mer traditionell design, så har vi stugan för dig. Oroa dig inte över parametrar, granntomten, eller riktlinjer. Alla våra stugor kan anpassas till dig och kan göras på beställning så att de ser perfekta ut på just din tomt.

  Anledning nr. 6 – Stugorna kan vara en inkomstkälla

  Vi har redan tagit upp faktumet att en stuga kan höja marknadsvärdet av din bostad, men det är inte bara så du kan höja dina inkomster. Du kan förvandla din stuga till ett semesterhus som du enkelt kan hyra på sommaren. Plattformar så som Airbnb är väldigt populära i dagens samhälle, folk älskar att hyra små rustika stugor för en helg eller en vecka! Om du dessutom bor i ett ställe där det är mycket turister, så kan din sommarstuga vara en perfekt inkomstkälla.

  Anledning nr. 7 – Sommarstugor kan förvandlas till gäststugor

  Om du har en stor familj och älskar att ha gäster, så är en gäststuga perfekt för dig. Dina gäster kommer vara hänförda till att spendera en natt i din mysiga gäststuga, de kommer kunna spendera tid med dig, men även ha plats för deras egna saker och mycket ro. Dessutom kan det senare i livet vara ett ställe där dina tonårsbarn kan hänga, ibland behöver de också lite “space”. På ett enkelt sätt kan du också förvandla stugan till ett extra rum till dem.

  Anledning nr. 8 –  Du har mer förvaringrum

  Vi alla behöver mer förvaringsrum. Vinterkläder, skidutrustningen, fiskespön, cyklarna… Dessa saker är väldigt svåra att förvara hemma. Om du har en stor familj som har mycket hobbys, så vet du precis vad vi snackar om. En timmerstuga är ett suveränt sätt att utnyttja rummet både på sommaren och vintern, där du kan ha den som förvaringsrum. Inga cyklar kommer bli rostiga och inte heller stulna. Tänk hur mycker yta i hemmet du kan använda på andra sätt om all förvaring förflyttas till en timmerstuga. Använd din yta på bästa sätt!

  Anledning nr. 9 – Timmerstugor och trästugor tål extrema väderförhållanden

  Timmer strukturer som har hög kvalite har ett utav det mest tåliga förhållanden när det gäller resistens och vikt. Det är tillverkade för att tåla vilket väderförhållande som helst, såsom översvämningar, jordbävningar, och till och med bränder. Trä har ett naturligt elasticitet, så de varar också väldigt länge. Dessutom är trä som är omhändertaget och behandlat regelbundet, kommer att förvaras bättre än stugor gjorda av betong eller liknande.

  Anledning nr. 10 – ha din egna privata “fristad”

  Har du en fullspäckad schema, en stor familj, husdjur? Då behöver du en timmerstuga, där du under vardagarna kan få lugn och ro. Att investera i en timmerstuga innebär att få njuta av en sommarstuga, ha ett mysigt extrarum med trädgårds vyer, där man kan läsaren bok, fokusera på ens inre ro, göra lite yoga, eller bara koppla av. Många husägare förvandlar deras stugor till hemkontorer, förvaring, eller ett rum där du kan göra dina hobbys. Det är så enkelt som att använda din fantasi för att förvandla stugan till det som passar dig bäst, förvandla stugan till din egna favorit plats.

  scroll to top