• Därför är det bättre att ha ett trädgårdskontor än att hyra kontorsutrymme

  Priserna för kontorsutrymmen stiger ständigt och det märks inga tecken på att de skulle sakta ned. Det faktumet och coronaviruset har tillsammans gjort att fler och fler arbetar hemifrån. Men för många kan det vara ansträngande att jobba hemifrån eftersom de nästan alltid är omgivna av familj och husdjur. Det går inte att fokusera på jobbet när barnen leker kurragömma eller konstant frågar frågor och försöker få din uppmärksamhet. Det är viktigt att man tar sig tid med barnen och med familjen, men tyvärr är även arbetet viktigt.

  Om du är en förälder som försöker få livspusslet att gå ihop medan du arbetar hemifrån så har timmerstugeexperterna på Attefallshuset24 en lösning åt dig – trädgårdskontoret. Vi kan erbjuda över 100 olika timmerstugesatser i alla olika former och storlekar.

  I den här artikeln kommer vi att ta en titt på några av de främsta fördelarna med att ha ett trädgårdskontor till skillnad från att hyra kontorsutrymme i det nuvarande socioekonomiska läget.

  Ett trädgårdskontor är en bekväm arbetsmiljö

  När du arbetar från ett hyrt kontor så kan du tvingas anpassa dig efter angränsande verksamheter. Det finns alltid en risk att du hyr ett kontor med underhållsproblem, dåliga rör, för få eluttag, långsamt Internet och så vidare. Med ett trädgårdskontor så kan du njuta av komforten i ditt eget hem och veta vad du har att handskas med när det gäller underhåll. När du beställer en timmerstuga för snabbleverans från Attefallshuset24 så får du hjälp av vårt dedikerade team med experter att välja en lösning som är perfekt anpassad efter dina personliga krav och verksamhetsbehov. Vi garanterar att du får ett personligt utrymme där du kommer att kunna vara produktiv och bekväm ur alla perspektiv och du kommer att kunna jobba effektivt.

  Dessutom är belysningen i ett trädgårdskontor väldigt mysig och varm och utrymmet är enkelt att dekorera. Det gör att du enkelt kan hålla möten i en miljö där dina kollegor känner sig bekväma. Om dina chefer, affärspartners eller potentiella kunder ser att du arbetar i en trevlig och professionell miljö så gör det automatiskt att du blir mer framgångsrik. Ett trädgårdskontor i hög kvalitet är en investering såväl som en möjlighet att förbättra dina arbetsrelationer och vinna lojala kunder.

  Du kan arbeta utan distraktioner

  Fler och fler människor tvingas arbeta hemifrån på grund av coronavirusutbrottet. Tyvärr har dock inte alla tillgång till en lugn vrå i huset som kan förvandlas till ett kontor. Om vi ska vara ärliga så är det stört omöjligt att koncentrera sig på Excel-ark när barnen leker högljudda lekar och springer runt i huset. Så den bästa lösningen är att helt enkelt beställa en timmerstugesats från vår onlinebutik, bygga ihop den över helgen och börja arbeta effektivt. Med ett trädgårdskontor kan du behålla fokus och hålla dina jobbmöten i en arbetsmiljö utan pinsamma avbrott.

  Du sparar pengar

  En väldigt viktig fördel med att använda en timmerstuga som ditt personliga trädgårdskontor är att du kan spara mycket pengar. Precis som tidigare nämnt så är det vanligtvis dyrt att hyra ett kontorsutrymme, särskilt om du jobbar som frilansare, småföretagare eller om du driver en startup. Våra trädgårdskontor kostar från 33 900 kr Vår Timmerstuga Minikontor-1, vilket är mindre än 6 månaders hyra. Det är även värt att tänka på att med lite kreativitet så är det lätt att hyra ut din timmerstuga till turister. Du kommer även att spara en massa pengar på att inte använda bilen lika mycket och du kommer att kunna undvika en lunch ute eller att lägga en förmögenhet på en kaffe varje dag.

  Du kan vakna senare

  Om du bor och arbetar i en storstad så är du nog medveten om hur jobbigt det kan vara att pendla till jobbet dagligen. Du måste vakna tidigt varje morgon bara för att se till att du kommer till jobbet i tid. Kollektivtrafiken är fullsmockad med folk och om du kör din egen bil till jobbet så är du nog väl bekant med långa bilköer i rusningstrafiken. Även om du kanske tagit en kaffe hemma så kommer du nog behöva minst en till när du kommer fram bara för att komma på arbetshumör. Tänk dig nu hur härligt det kommer vara att gå till jobbet i din trädgård. Du får mer tid med familjen varje morgon, du sliper irriteras av köer och trängsel, och du kan ta dig tid att njuta av frukosten. Din familj kommer uppskatta det, barnen kommer få mer tid med dig och du kommer känna dig bättre både fysiskt och mentalt.

  Du kommer öka din egendoms attraktion och värde

  Enligt fastighetsmäklare så kan en timmerstuga i hög kvalitet öka värdet på fastigheten med upp till 150 000 kr och gör även att det blir lättare att sälja. Allteftersom fler människor börjar arbeta hemifrån på grund av teknisk utveckling och generella trender i samhället, så kommer en fastighet med tillhörande trädgårdskontor att bli mycket attraktivt. Även om köpare inte direkt är ute efter ett trädgårdskontor så är en timmerstuga en väldigt flexibel byggnad och kan användas på många olika sätt: som ett fritidshus med förråd, grillstuga, gästhus, Airbnb, verktygsförråd, ett annex till mor- eller farföräldrarna, ett trägarage, en man cave, den enda gränsen är din egen fantasi.

  Du kommer förbättra din balans mellan arbetsliv och fritid

  Vi ställs inför många frustrerande situationer dagligen, inte minst med ett 9 till 5-jobb som gör att vi är borta från hemmet hela dagen. Tänk bara på hur irriterande vissa leveransfirmor kan vara. Du beställer något online och tänker att det ska komma över helgen men får istället något mycket luddigt leveransbesked. Garanterat kommer leveransen när du är på jobbet och även om du försöker boka om så upprepas situationen igen. Det bra med att arbeta hemifrån är att du aldrig behöver oroa dig över att inte vara där. Andra oförutsedda situationer som ett sjukt barn som måste vara hemma eller att bilen inte startar blir även det mindre av ett problem. Dessutom kommer du kunna ta hand om tvätten eller lasta in i diskmaskinen när du tar en paus i arbetet.

  Allt som allt kommer det kännas otroligt härligt att arbeta hemifrån när du har en bra arbetsmiljö. Våra timmerstugor blir perfekta trädgårdskontor och de är mycket mer prisvärd än att hyra ett kontorsutrymme. Vilken expert som helst skulle hålla med om att en timmerstuga i hög kvalitet från Attefallshuset24 är en bra investering eftersom de är extremt flexibla och kan användas på många olika sätt. Om du skulle ändra dig om din timmerstuga och inte längre behöver ett kontorsutrymme så kan du helt enkelt förvandla den till något annat eller till och med tjäna lite extra pengar på att hyra ut den.

   

  scroll to top