• Onlineshop för fritidshus – de 10 bäst säljande fritidshusen från Attefallshuset24

  Våra timmerstugesatser är det snabbaste och mest prisvärda sättet att bygga ett fritidshus (Fritidshus >25m² / Fritidshus >50m²), kontor, stor gäststuga eller skapa en tillbyggnad till ditt hem. Våra timmerstugor med en, två och tre sovrum har en inre yta från 30 och ända upp till 100 kvm. De flesta av de här stugorna har en väggtjocklek på 70 mm, men de kan även uppgraderas till 92 mm för att maximera stugans hållfasthet och värmeprestanda. För en markant ökning av värmeprestanda så rekommenderar vi ytterligare isoleringssatser för golv och tak vilka vi även tillhandahåller. Beroende på timmerstugans storlek så kan monteringstiden variera mellan tre och sex dagar.

  Det är vårt stora nöje att kunna presentera de tio mest populära fritidshusen bland våra kunder.

  Fritidshuset Oklahoma

  Timmerstugan Oklahoma är en fantastisk sommarstuga för mindre familjer. Med sitt sovloft på 10 m² så får du ut nästan 30 m² användbar yta. Standard timmerstugesatsen har en väggtjocklekpå 70 mm, dörrar och fönster med dubbelglas, stärkande metallstänger i väggarna, extra tjocka golvplankor på 28 mm samt extra tjocka grundbalkar på 94 mm. Fönsterna är utrustade med tysktillverkade tilt and turn-system i premiumkvalitet. Alla dörrar och fönster är i säkerhetsglas.

  Timmerstuga med loft Oklahoma 26m² / 6 x 5 m / 70mm

  Fritidshuset Dallas

  Timmerstugan Dallas har en generös inre yta på 42 kvm som består av två sovrum, ett stort badrum med dusch och ett rymligt sovloft på 5 x 3 m. Standard timmerstugesatsen kommer med flera bra funktioner: en väggtjocklek på 70 mm, dörrar och fönster med dubbelglas (säkerhetsglas), fönster med tysktillverkat tilt and turn-system, stärkande stormskydd i metall utmed hela väggen i alla fyra hörn, extra tjocka golvplankor på 28 mm och 94 mm tjocka tryckimpregnerade grundbalkar. För att få till en markant bättre värmeprestanda så rekommenderar vi att du väljer isoleringssatser för golv och tak vilka vi erbjuder som ett mycket prisvärt tillval.

  Fritidshuset Dune

  Timmerstugan Dune har två stora sovrum, dusch, separat köksvrå samt en generöst tilltagen umgängesyta. Solida väggar på 70 mm, stärkande metallstänger utmed hela väggen samt fönster och dörrar med dubbelglas ingår i standardsatsen. Ytterdörrarna i glas kan även ändras till dörrar med fönster eller trädörrar om så önskas. Med 70 kvm yta så kan de här prisvärda timmerstugorna användas som härliga sommarstugor, ge gott om extrautrymme till din befintliga bostad eller användas som ett stort kontor.

  Fritidshus Sweden B XL

  Timmerstugan Sweden B XL med sovloft ger dig massiva 35 kvm användbar yta, men har ett fotavtryck på bara 7 x 4 m. Timmerstugorna med sovloft i Sweden-serien är i premiumkvalitet och används ofta som sommarstugor, gästhus eller för uthyrning. Alternativt kan de fungera som extra boyta och annex till din befintliga bostad. En väggtjocklek på 70 mm samt dörrar och fönster med dubbelglas ger dem bra stabiliet och värmeprestanda samt ger dem en väldigt lång livslängd. Vi rekommenderar dessutom våra isoleringssatser för tak och golv för en markant bättre värmeprestanda. De här prisvärda satserna gör att den isolerade stugan kan nyttjas året runt med ett mindre element för de kallaste månaderna.

  Montering av ett Attefallshus med sovloft

  Fritidshus Holiday C

  Hansa Holiday C är en mycket prisvärd sommarstuga i perfekt familjestorlek. Timmerstugan Hansa Holiday C har två sovrum, dusch, en stor matsal på 6 x 4 m och en generöst tilltagen terass på 2 x 7 m. Tjocka väggar på 70 mm med stärkande metallstänger utmed hela väggen gör att den är stark, stabil och får en väldigt lång livslängd. Alla dörrar och fönster är med dubbelglas och har fantastiska tysktillverkade Roto-system.

  Fritidshus Holiday F

  Hansa Holiday F är designad för att bli den perfekta sommarstugan, ett stort gästhus eller varför inte ett kontor? På den stora verandan på 4 x 7 m så har du gott om utrymme att umgås, äta och grilla, ta ett bad, dansa eller spela pingis. Inuti finns 2 stora sovrum, badrum och ett generöst vardagsrum på 35 kvm för att laga mat, äta och umgås. Stabila väggplankor på 70 mm, fönster och dörrar med dubbelglas från Roto, golvbrädor på 28 mm, stormskydd i metall och ytterligare stärkande stänger utmed hela väggen för extra styrka ingår i standardpriset för den här utmärkta timmerstugan.

  Fitidshus

  Fritidshus Holiday A

  ”Sjöstugan” är en perfekt sommarstuga med två sovrum för en familj med ett eller två barn. Den passar utmärkt för 3–5 personer. I det stora vardagsrummet på 35 kvm finns det plats för en kokvrå, en matplats och gott om yta kvar för att umgås. Den totala innerytan är 58 kvm och därefter en veranda på 3 x 5 m till för att maxxa sommarnöjet. ”Sjöstugan” har utmärkt värmeisolerande fönster och dörrar från Roto med tilt and turn-system. Vi rekommenderar starkt våra ytterligare isoleringssatser för tak och golv för att kunna använda den här timmerstugan året om. Den här stora sommarstugan kan monteras på bara 3–5 dagar.

  Timmerstuga Holiday A 58m2

  Fritidshus Holiday L

  Timmerstugan Holiday L med tre sovrum, har alla våra bästa funktioner, som den maximala väggtjockleken på 92 mm, dörrar och fönster i premiumserien ”living” som är i kvistfritt pinjeträ. De ger en utomordentlig isolering från väder och vind. Stugan har stormskydd i metall och stärkande metallstänger utmed väggarna. En väldigt rymligt vardags- och matrum på 50 kvm med öppen planlösning och heltäckande fönster som gör att du kan njuta av utsikten och få gott om ljusinsläpp i stugan. De öppnar ut mot en veranda på 20 kvm med terassdäck för att maximera umgängesytan och ge dig en härlig plats att vara på. Holiday L har ett fotavtryck på nära på 100 kvm och är ett bra alternativ att överväga om du funderar på att bygga en sommarstuga, en stuga för uthyrning eller till och med en timmerstuga för permanent boende. För användning året runt kräver den här stugan ytterligare värmeisolering och uppvärmning. Vi rekommenderar att du tar en titt på våra isoleringssatser för tak och golv som är prisvärda, effektiva och enkla att montera.

  Fritidshus Holiday H

  Hansa Holiday H är en av våra mest inbjudande timmerstugor med ett sovrum. Den kan användas som fritidshus, exta boendeyta för ditt befintliga hem, kontor eller som ett härligt gästhus när du får vänner på besök. Den har ett sovrum på 4 x 3 m där du förutom dubbelsäng även enkelt får plats med en stor garderob och ett skrivbord, ett generöst tilltaget badrum med plats för badkar, toalett, handfat och tvättmaskin! Den här stugen har även ett stort rum på 4 x 4 m för matlagning, matsal och vardagsrum. Massiva väggar med en tjocklek på 70 mm, 28 mm golvplankor, dörrar och fönster med dubbelglas, samt metallstänger isatta utmed hela väggen i fyra hörn ingår alla i timmerstugesatsen. Vårt monteringsteam kan bygga stugan åt dig inom tre dagar.

  Fritidshus Devon-2

  Devon-2 är designat att fungera som gästhus i trädgården, extra boendeyta i din trädgård eller som en semesterstuga. Timmerstugan har två sovrum, ett vardagsrum på 22 kvm samt ett separat duschrum. Standard timmerstugesatsen inkluderar fönster i dubbelglas med tysktillverkade tilt and turn-system, dörrar i dubbelglas, väggbrädor med en tjocklek på 70 mm, golvplankor på 28 mm samt stormskydd i metall och stärkande metallstänger i väggarna för bättre stabilitet och hållbarhet. Alla träkomponenter är tillverkade i nordisk gran. För bättre värmeprestanda så rekommenderar vi våra isoleringssatser för tak och golv som är väldigt prisvärda. Isolerade timmerstugor på 70 mm med lätt uppvärmning kan mycket väl användas året runt.

  Det här var bara de 10 populäraste modellerna från vårt breda sortiment med timmerstugor i premiumkvalitet, alla tillverkade i nordisk gran. Du hittar många andra storlekar och designer i våra fritidshus-kategorier på Attefallshuset24. Om du ändå inte skulle hitta ett hus som uppfyller alla dina krav och önskemål bland våra standardhus så ta gärna kontakt med oss så kan vi utan problem antingen ändra våra befintliga modeller eller bygga och leverera en timmerstuga helt enligt ritningar från kund.

   

  scroll to top