• Dubbelgarage i trä som kontor/arbetsrum

  Vi har fått några foton och feedback från en av våra kunder, Martin. Han köpte vårt Dubbelgarage F, slutförde monteringen och har nu använt det i några månader. Garaget levererades till deras spanska semesterhus i närheten av Valencia.

  Han var ute efter en multifunktionell stuga med gott om utrymme för lagring, verkstad, parkering, kontor och ett mysigt ställe att koppla av i. Valet föll på det stora 6 x 6 m dubbelgaraget med en inre yta på 31kvm. Garaget beställdes med tysktillverkade vippdörrar från Hörmann för en modern look och praktisk funktion.

  Dubbelgarage F med Vipport 31m² / 5,7 x 5,5 m / 44mm

  Innan garaget levererades hade fundamentet redan byggts. Monteringen av garaget, elarbeten och måleriet tog nästan en vecka. Han utförde allt arbete själv med lite hjälp från sin fru. Från fotona kan ni se att allting har byggts enligt ursprungsplanen. I byggnaden har kunden därefter installerat ett hemmakontor, parkeringsutrymme för sin motorcykel, en liten verkstad samt en mysig TV-hörna. Med andra ord en perfekt man cave för att jobba eller syssla med sina hobbies i.

  Om du funderat på att skapa ett säkert utrymme för ditt älskade fordon, saknar förvaringsutrymme eller känner för att bygga dig ett gym, en verkstad eller en spelhörna så är våra prefabricerade garagesatser definitivt något att fundera på. De går alla snabbt och enkelt att bygga och priserna är mer än överkomliga. Mindre garagesatser kostar från så lite som 40 000 SEK inklusive leverans till de flesta platser i Sverige. Våra installationstjänster för timmerstugor finns även tillgängliga över hela Tyskland samt i Österrike och Schweiz. Våra byggteam kan montera våra garage inom en till två dagar beroende på storlek. Fabriksgarantin för alla garage är fem år.

  För tillfället kan vi erbjuda nästan tjugo olika trägarage och carports. Garagen är från 16 och ända upp till 31kvm stora Du kan välja mellan traditionella dubbeldörrar och tysktillverkade vippdörrar från Hörmann.

  scroll to top