• Stor timmerstuga som pingisrum i trädgården

  Vi har fått mycket positiv återkoppling och foton från en av våra kunder. Han köpte timmerstugan Garden Room D förra året och byggde ett pingisrum i trädgården åt sin son.  Hans 13-åriga son har spelat pingis sedan han var 5 och har vid det här laget blivit riktigt duktig. Han behövde öka upp sin träningstid för att ta steget till nästa nivå och kunna träna inför juniormästerskapen.

  Stor timmerstuga som pingisrum i trädgården

  Vi leverade vår standard timmerstugesats till kunden samt ytterligare isoleringssatser för golv och tak. Kunden köpte till ett metalltak, impregneringsmedel och ett vedeldat värmesystem och allt grundarbete samt montering utfördes av en lokal hantverkare.

  Garden Room D är en av våra största timmerstugor med ett rum och används ofta som pingisrum, men även som biljardrum, klubbhus för tennis- och golfklubbar samt som show room, yoga studio och gym.

  Standard timmerstugesatsen har en väggtjocklek på 70 mm, extra tjocka golvplankor på 28 mm som håller för tung gymutrustning eller ett biljardbord. Det har även dörrar och fönster med dubbelglas (härdat säkerhetsglas), tysktillverkade fönstersystem, stärkande metallstänger i väggarna och stormskydd i metall utmed hela väggen och i alla fyra hörn, extra tjocka fabriksimpregnerade grundbalkar på 94 mm samt alla andra träkomponenter i nordisk gran av premiumkvalitet.

  Garden Room D är en lagerförd modell. Det innebär att vi kan leverera den här timmerstugan inom 2–4 veckor från din beställning.

  scroll to top