• Timmerstugan Linda som ett gästhus i trädgården

    Tidigare under året producerade och levererade vi timmerstugan Linda på 3 x 6 m med svarta takshinglar och en pinje/lärkträdsimpregnering på exteriören till vår kund Laura. Grundarbetet samt monteringen av stugan slutfördes av kunden med lite hjälp från en lokal snickare. Därefter behandlades stugan från insidan och inreddes.

    Den här timmerstugan på 16kvm monterades på bakgården vid familjens sommarstuga för att få mer sovplatser när vänner kommer på besök och ge dem lite avskildhet. Som du ser i fotona så har stugan delats upp i två zoner, ena halvan har två sovplatser och den andra är ett vardagsrum

    Timmerstugan Linda 44 mm är ett populärt trädgårdshus bland våra kunder. Det kan enkelt installeras på två dagar av två vuxna om någon av dem har tidigare erfarenhet av att montera träbyggnader, eller så kan du använda dig av våra installationstjänster och få stugan monterad på en dag. Linda är sadeltaksversionen av timmerstugan Liam som är en av våra bästsäljande modeller med pulpettak. Bägge stugorna har en väggtjocklek på 44 mm, samma inneryta på 16 kvm samt yttermåtten 6 x 3 m. Bägge modellerna har uppgraderade fönster med dubbelglas i standarduppsättningen, tysktillverkade turn and tilt-system samt uppgraderade dörrhandtag.

    Bägge modellerna har sett användning som kontor, gym, yogarum, spelrum, studio samt vardagsrum i trädgården för en avkopplande trädgårdsmiljö.

    scroll to top