• Därför är det så bra att köpa ett fritidshus

  Du har säkert hört att fritidshus har blivit en populär investering, särskilt de senaste åren. Om du någonsin undrat varför folk väljer att köpa ett fritidshus så har vi svaren. Det finns många skäl att köpa ett och vart och ett av dem kommer att göra ditt liv bättre.

  Om du har funderat på ett kostnadseffektivt och attraktivt sätt att lägga till lite extra boendeyta till din egendom så är ett fritidshus det absolut bästa alternativet. Tillbyggnader till huset kan bli väldigt dyra och processen kan vara både jobbig och tidsödande.

  Men låt oss ta en titt på några av de mest övertygande anledningarna att investera i ett fritidshus.

  Du kan få en extra inkomst 

  Visste du att fritidshus enkelt kan hyras ut med Airbnb? Stugor och småhus är mycket populära på semesterwebbplatser eftersom de är ett bekvämt och billigt alternativ till hotell. Om du planerat att använda din timmerstuga som gästhus så är det en toppenidé att hyra ut den när du inte har gäster på besök. Om du är någorlunda bevandrad i de senaste inredningstrenderna så blir det inga problem att inreda ditt fritidshus på ett läckert och modernt sätt så kommer gästerna att stå på kö för att boka ditt ställe.

  Du kan ta emot och ha plats för familj och vänner

  Fritidshus är perfekta ställen att ha en middagsbjudning, ta en drink och umgås med dina nära och kära. När du väl skaffat en modern timmerstuga så blir era sammankomster så mycket trevligare. Tänk dig hur familj och vänner alla samlas på en varm sommarkväll, och skrattar och grillar, tar några drinkar, spelar spel och har det härligt tillsammans. Låter bra, eller hur?

  Ovanstående scenario kan lätt bli verklighet om du väljer en timmerstuga med veranda som vår Timmerstuga Jacob E med veranda. Timmerstugan Jacob E är utrustad med premiumfunktioner som skjutdörrar, fönster med dubbelglas och en väggtjocklek på 44mm. Den är perfekt för trevliga stunder i trädgården. Den är dessutom extremt lätt att montera. Hela processen tar bara runt två dagar.

  Garden Room Jacob E with Veranda 8

  Du får en avkopplande tillflyktsort i trädgården.

  Den moderna människan tillbringar alldeles för mycket tid i bullriga miljöer. På arbetet, framför Tv:n, ute och handlar – det här konstanta bullret är väldigt stressigt. Du kan använda fritidshuset som din privata, lugna och vackra tillflyktsort i trädgården. I stället för att sitta i Tv-soffan, varför inte sitta och läsa eller måla någon timme i ditt fritidshus? Tänk dig hur avslappnande det kommer att kännas att ta sig bort från allt kaos och brus.

  En perfekt och prisvärd timmerstuga för det syftet är vår 3×3 Victoria B hörnstuga. Den här eleganta och flexibla byggnaden passar i princip i alla trädgårdar. Med sin femkantiga form är den perfekt att ställa i ett hörn så du får en fantastisk utsikt över hela trädgården.

  Du kan äntligen ägna dig åt dina hobbys

  Alla har vi någon hobby som vi tvingats lägga åt sidan för att det inte finns plats för den i vårt hem. De av oss med barn är nog mer än bekanta med det. Det är svårt att ha en studio i huset med barn som leker kurragömma och ska undersöka allt.

  En timmerstuga är en perfekt studio. När du skaffar en kommer du äntligen kunna börja måla, scrapbooka, skulptera, skapa keramik eller vad som helst annat som du gillar att göra. I stället för att ha alla dina hobbygrejer undanstoppade i någon låda och bara ta fram dem när barnen är ute så kommer du att kunna ha en plats som är dedikerad till kreativitet, där allt ligger som du vill.

  Dina drömmars hobbystudio passar perfekt i vårt 5.9×4.1 Barbados Hobbyrum. Den här moderna och vackra timmerstugan kan bli den perfekta platsen att låta fantasin flöda fritt. Den är utrustad med stora fönster så att du får mycket ljusinsläpp och den är väldigt flexibel. Så om du inte längre behöver ett hobbyrum så kan den enkelt konverteras till något annat.

  Timmerstuga Barbados

  Du kan ägna tiden åt något viktigare än att sitta fast trafiken

  Visste du att den genomsnittliga pendlaren tillbringar mer än 50 timmar per år på resor? Enligt en rapport från 2019 så tillbringar folk mer och mer tid i bilen på väg till jobbet. Det innebär att ditt jobb och din pendling kan uppta hela din dag. Om du alltid drömt om att lämna den tjatiga rutinen så är det nu dags att göra det. Timmerstugor blir perfekta hemmakontor och nu när fler och fler arbetar hemifrån har den här lösningen ökat i popularitet.

  Du kan flytta hela ditt kontor till trädgården, allt som behövs är en liten investering – vår 5×5 Hansa Lounge. Den här timmerstugan utrustad med tjocka väggar på 44 mm, en veranda och fönster med dubbelglas, har blivit extremt populär bland våra kunder som är ute efter en robust och modern byggnad som passar för ett hemmakontor.

  Hansa Lounge

  scroll to top