• Anpassade och skräddarsydda fritidshus och timmerstugor

  Vi har ett av de bästa och bredaste utbuden av fritidshus, timmerstugor, friggebodar och andra typer av trädgårdsbyggnader för våra svenska, norska och danska kunder. Om du ändå inte skulle hitta ett hus som uppfyller alla dina krav och önskemål bland våra standardhus så ta gärna kontakt med oss så kan vi utan problem antingen ändra våra befintliga modeller eller bygga och leverera en timmerstuga helt enligt ritningar från kund.

  Anpassade och skräddarsydda fritidshus och timmerstugor

  Skräddarsydda timmerstugor kräver nya stugritningar och en lite mer komplicerad och tidskrävande produktionsprocess så räkna med mellan 2 och 3 veckor längre leveranstid och ett pris som ligger 5–10 % högre jämfört med våra standardstugor. Innan vi påbörjar byggandet av din stuga så e-postar vi dig ritningarna för godkännande för att försäkra oss om att allt motsvarar dina förväntningar fullt ut, samt för att ge dig möjlighet till ytterligare ändringar av din framtida timmerstuga, fritidshus, eller kontor.

  Alla våra skräddarsydda timmerstugor uppfyller samma höga Attefallshus24-standarder som våra standardstugor. Vår femåriga standardgaranti gäller givetvis även för alla våra skräddarsydda stugor.

  Varje månad producerar och levererar vi åtskilliga skräddarsydda stugor, allt från små trädgårdshus till 100 kvm stora fritidshus med två/tre sovrum så ta kontakt med oss så hjälper vi dig göra verklighet av din drömstuga.

  scroll to top