• Vad är en bespoke stuga och hur går det till?

  På alla våra stugor så kan man göra ändringar då kallas stugan en bespoke. Hur går man då tillväga om man vill göra en ändring på sin stuga så att den ska passa in just hos dig?

  Först av allt så väljer man en befintlig stuga från vår hemsida som grund. Sen kontaktar man oss via mail är lättast, ber att få ritningarna till den utvalda stugan så att ni kan se och planera de ändringar ni vill göra. Gör sedan en egen ritning med ändringarna ni har valt att göra och glöm inte skriva ner mått och storlek, även namn på orginalstugan.

  Vad är en bespoke stuga och hur går det till?

  Vi tittar på den och kommer med eventuella frågor ang vilken typ av fönster, längd på loftet eller dyl. När alla frågetecken fått svar så skickar vi den till fabriken för ett prisförslag. När vi fått pris från fabriken kontaktas ni och får det presenterat för er.

  Nästa steg är att beställa arkitektritningar så ni kan söka bygglov, detta görs så att ni betalar en liten kostnad för ritningarna (detta räknas bort vid hela köpet av stugan) och vi skickar ert förslag till arkitekterna som tar ca 2 veckor på sig att göra nya ritningar. När vi fått ritningarna av fabriken så skickas dessa direkt till er och ni kan använda dessa till att söka bygglov eller bygganmälan i den kommun där stugan ska stå. När bygglovet är klart (tänk på att detta kan ta tid innan svar hos kommunen) så är det dags för order av stuga.

  Ni kontaktar oss så skapar vi en beställningslänk till er på eran bespokestuga där ni själva lägger er order, där väljer ni också tillbehör som isolering, installation, färg eller takshingel.

  Sist så väljer ni betalsätt, direkt banköverföring, kort eller 40/60 (vid 40/60 görs en sedvanlig kretditupplysning). Du får en bekräftelse via din mail och sen närmre när stugan kommer att levereras. När leveransdatum är ca 2 veckor fram så kontaktas ni och får datum och en ca tid när lastbilen kommer att leverera er stuga.

  Har ni även beställt montering/installation av oss meddelas detta ca 1 vecka innan montering sker, dock oftast i samband med leverans av stuga.

  Vad är en bespoke stuga och hur går det till?

  scroll to top