• Två nya trä carportar

  Vi utökar hela tiden vårt sortiment och lägger till nya produkter. Den här månaden är vi glada att kunna presentera våra nya trä carportar: Carport Henley i standardstorlek och en extra stor carport Henley XL.

  Båda modellerna är högkvalitativa trä carportar tillverkade av mycket slitstark limträvirke för att maximera styrka, stabilitet och livslängd. Alla stående stolpar och hela bärkonstruktionen är tillverkad av 120×120 mm tjocka stolpar och alla träkomponenter har förborrade hål för enkel montering och anslutning av fixeringsbultar och muttrar. Som standard inkluderar carport-satserna också alla skruvar, spikar, metallbultar och muttrar, 18 mm takplattor och justerbara metallstativ för basen på de upprättstående stolparna som fästs på betongplattan samt detaljerade monterings anvisningar.

  Den totala höjden för båda träkonstruktionerna kan sänkas genom att göra de upprättstående stolparna kortare.

  Dessa trä carportar är designade för snabb och enkel självmontering, men vi erbjuder också installationstjänster i hela Sverige vid behov. Förutom standardpaketet rekommenderar vi tak shingel av bitumen som är av superb kvalitet samt premium träkonserveringsmedel och fasad färg som finns i olika färger som kan ses på produktsidan.

  För närvarande kan du välja mellan Henley trä carport i standardstorlek med plats för en bil eller den större XL-versionen för att bekvämt rymma två bilar. Båda modellerna kan också användas som trädgårds paviljonger, tak för badtunnor eller spa, för att äta under tak i trädgården, för förskolors/skolor trädgårds områden.

  scroll to top