• Prisvärd trädgårdsstugor och timmerstugor med rum för badrum

  För den nya säsongen 2020 har vi designat många medelstora timmerstugor med ett litet rum som till största del är tänkt som badrum men även skulle kunna användas som ett förråd mm.

  Större delen är på 15-25m2 stora timmerstugor används ofta som campingstugor, trädgårdsgästhus och uthyrningsstugor med privata faciliteter samt trädgårdskontor, skönhetssalonger, studior, yogarum och gym med duschrum/badrum.
  Till stor del har våra nya stugor den mest populära väggtjockleken 44mm vilket gör att vi kan hålla stugpriset mycket överkomligt, och några av dem har tjockare 58mm och 70mm tjocka väggar. Beroende på din budget, användning och lokala väderförhållanden kan vi också förse dessa modeller med tjockare väggar om det skulle behövas. Oavsett storlek och väggtjocklek har alla timmerstugor dubbla fönster i dörrar och fönster, vilket säkerställer god väderbeständighet, medan alla öppningsbara fönster är utrustade med tyska tillverkade lutnings- och svängsystem, dörrar har europeiska lås och handtag, och alla trädelar är tillverkade av noggrant utvald nordisk gran. För våra kunders säkerhet använder vi bara härdat glas i dörrar och fönster.

  Alla våra stugor kan isoleras med tak- och golvisoleringssatser som vi också erbjuder våra kunder, och som avslut på stugan så kan man också köpa våra takshingel av högsta kvalitet eller takpapp. Isolerade timmerstugor med lätt uppvärmning kan användas större delen av året. För bästa möjliga skydd till din vackra timmerstuga erbjuder vi tyska Remmers träkonserveringsmedel som vi levererar till mycket konkurrenskraftiga priser. Alla dessa extra tillbehör förlänger den redan långa livslängden ännu längre och gör att din stuga håller sig vacker och fräsch under många år framöver.

  Vi installerar också våra stugor för alla kunder i hela vårt avlånga land. Vi gör inte bara installationer i Sverige utan i vårt fina grannland Norge också.

  Förutom kvaliteten och designen har våra timmerstugor många andra stora fördelar. Våra mycket konkurrenskraftiga priser och värdet för pengarna är mycket starka argument för att ta hänsyn till oss. Priserna för stugpaket för de mest prisvärda stugorna på 15 m2 med inbyggt duschrum och toalett börjar från mindre än 45 000 Kr. Även om ni väljer vår installationstjänster, värmeisoleringssats och premium takmaterial kan du hålla ditt totala stugpris inom en 75 000 Kr budget. Att välja våra timmerstugor sparar också din tid. Vi har möjlighet att leverera våra lagerstugor inom 2-4 veckor och stugor som beställs levereras vanligtvis inom 8 veckor. Slutligen, har vi en mycket kort stug installationstid. Vårt installationsteam montera de flesta av dessa stugor på en max två dagar. För större campingprojekt, involverar vi fler byggare, -Vi har vi byggt campingplatser med 8-10 stugor på loppet av en vecka.

  Följande är våra populära trädgårdshus och timmerstugor med duschrum och toalett.

  Timmerstugan Mia 1 med badrum / 5 x 3 m / 15m2 / 44mm

  Mia 1 är en prisvärd 44 mm timmerstuga med ett rum som kan användas som duschrum eller förråd. Vår standard stug levereras med härdat säkerhetsglas i dörrar och fönster för att uppfylla säkerhetsbestämmelserna. Som krävs för att bygga och använda dessa stugor på allmänna utrymmen som t.ex. en campingplats eller uthyrning av boende på din egen egendom. Dörrar och fönster är utrustade med europeisk tillverkad dörr- och fönsterhårdvara och system som garanterar smidig funktion och livslängd. Alla träkabinkomponenter är tillverkade av långsamt odlad nordisk furu.

  Timmerstugan Mia 1 med badrum / 5 x 3 m / 15m2 / 44mm

  Timmerstugan Mia 2 med badrum / 5 x 3 m / 15m2 / 44mm

  Trädgårdsstugan Mia 2 är en av våra billigaste medelstora byggnader med duschrum och toalett. Det är en idealisk stuga att använda oavsett om du bygger en campingplats, en uthurningsstuga, en gäststuga i din trädgård, kontor eller en studio. Standardstugpaketet innehåller 44 mm tjocka väggar, dubbelglas i dörrar och fönster, extra tjocka och hållbara 28 mm golvskivor, härdat säkerhetsglas samt högkvalitet europeisk tillverkad dörr- och fönsterhårdvara. Alla trästugkomponenter är tillverkade av långsamt odlad nordisk furu.

  Timmerstuga Mia 2 med badrum / 5 x 3 m / 15m2 / 44mm

  Timmerstuga med badrum Martin I / 6 x 3,3 m / 15 m2 / 70mm

  Timmerstugan Martin I med badrum är tillverkat med kraftiga 70mm väggar och dubbelglasade dörrar och fönster. Detta garanterar utmärkt väderbeständighet och styrka vilket vidare ger en lång livslängd. Dörrar och fönster är utrustade med europeiska högkvalitativa lås, handtag och är användarvänlig. Vi rekommenderar starkt våra prisvärda golv- och takisoleringssatser som kommer att förbättra värmebeständigheten avsevärt. Isoleringen i tak och golv kombinerat med en värmekälla gör så kan man använda stugan större delen av året. Denna super kvalitet timmerstuga är idealistisk som campingstuga, trädgårdsgästhus eller uthyrningsstuga för att tjäna extra inkomst.

  Timmerstuga med badrum Martin I / 6 x 3,3 m / 15 m2 / 70mm

  Timmerstugan Malaga I med duschrum och WC / 7 x 4 m / 22m2 / 58 mm

  Detta lyxiga trädgårdsrum har extra tjocka 58 mm timmerväggar, dubbelglasade fönster och dörrar, väldigt robusta 28 mm golvbrädor, stärkande metallstavar införda genom hela väggen i alla fyra hörnen samt många andra fantastiska funktioner som ingår i standardpriset. Fem öppningsbara golvhöga fönster släpper in mycket naturligt ljus och låter naturen vara er tavla.

  Lodge Malaga II med duschrum och WC / 7 x 4 m / 22m2 / 58 mm

  Denna trädgårdstuga med dusch och toalett inuti kan användas som ett rymligt pensionat, sommarhus, kontor, träningsrum, studio eller ett mycket generöst trädgårdshobbyrum. Massiva 58 mm väggar säkerställer god styrka och en mycket lång livslängd. Alla fem golvhöga fönster kan öppnas på två sätt. Helt öppen eller lutad uppifrån för ventilering. Alla dörrar och fönster är dubbelglasade. Robusta 28mm golvbrädor ingår också i standardpriset.

  Malaga II 22m2

   

  scroll to top