• Trädgårdsstugan Linda den perfekta gäststugan

  Trädgårdsstugan Linda den perfekta gäststugan.

  Tidigare i år producerade och levererade vi timmerstugan Linda tillsammans med svart takshingel och sten furu / lärk som yttre träkonserveringsmedel till vår kund Laura. Basarbetet och stug monteringen slutfördes av vår kund tillsammans med lite hjälp från en lokal snickare. Därefter målades stugan både på innsidan och utsidan.

  Denna timmerstuga som är på 16 m2 installerades i trädgården brevid familjens sommarstuga för att skapa fler sovplatser för besöka vänner och ge dem mer avskildhet. Som ni ser på bilderna har stugan fördelats i två lika stora rum, den ena halvan för två sovplatser och sedan den andra halvan för att umgås i.

  Linda 44mm timmerstuga är en populärt trädgårdstuga bland våra finska och svenska kunder. Den kan enkelt installeras på två dagar av två vuxna om en av dem har tidigare erfarenhet av montering av träbyggnader. Eller så kan ni alltid använda er av våra tjänster där vi har ett byggteam som kommer och bygger upp er nya stuga till er. Och tack vare deras bredda erfarenhet av våra stugor kan de bygga upp Linda på en dag till er.

  Linda och Liam är av samma modell med olika tak formationer för att våra kunder ska kunna välja en modell som passar dem och matchar permanent boendet många redan har. Båda utförande är bästsäljande modeller. De båda stugorna har en väggtjocklek på 44 mm, även samma inre yta på 16 m2 samt yttre dimensioner på 6 x 3 m. Båda modellerna har uppgraderade dubbelglasfönster i standarduppsättningen med tyska sväng- och tiltsystem samt med uppgraderade dörrhandtag. Linda kommer med sadeltak och Liam har pulpettak.

  Båda modellerna används också som trädgårdskontor, trädgårdsförvaring, yogarum, trädgårdsspelrum, studior samt trädgårdsrum för en trevligare trädgårdsliv.

  scroll to top