• Snabbguide för att köpa ett trägarage – fördelar, kostnader och mer

  Snabbguide för att köpa ett trägarage - fördelar, kostnader och mer

  Att investera i ett helt nytt trägarage är ett stort beslut, men våren är nästan här och nu är det den perfekta tiden att bestämma vad som kommer att bli årets investeringar. Att göra lite forskning är avgörande, särskilt när det gäller att lägga till en ny byggnad i din trädgård eller bakgård. Så varför inte dra nytta av de senaste två månaderna av dåligt väder för att investera lite tid i att läsa några artiklar om trägarage och kolla in våra produkter.

  När det gäller trähytter erbjuder vi ett brett utbud av produkter som är mångsidiga, vackert utformade och gjorda av högkvalitativt trä (mer specifikt långsamt odlad nordisk gran som odlas i hållbart skogsbruk).

  Det är värt att nämna att timmergarage har blivit mer och mer populära de senaste åren och vi är inte förvånade. Liksom alla byggnader gjorda helt av trä har timmerverkstäder många övertygande fördelar som vi kommer att diskutera under följande stycken.

  De många fördelarna med trägarage

  Som nämnts ovan har trägarage många fördelar och därför väljer många människor dem framför sina motsvarigheter i metall eller betong.

  Temperatur – Trä är ett naturligt byggmaterial som har stora isoleringsegenskaper tack vare luftfickorna i dess struktur. Även om du inte planerar att spendera mycket tid i ditt garage under de kalla vintermånaderna, måste du ibland göra det. Du kanske måste leta efter en viss skruvmejsel, fixa något eller kontrollera din bil så gör du gärna dessa aktiviteter vid en behaglig temperatur. Trästubbar, inklusive trägarage, är i allmänhet mycket varmare på vintern än betong eller metall.

  Snygg design – Om du lägger till en ny byggnad i din trädgård skulle det vara synd att inte välja en som har en estetiskt tilltalande design.

  Våra trägarage är gjorda av det bästa nordiska träet som ser fantastiskt ut utan någon ansträngning från din sida. Dessutom har våra garagestugor ett modernt utseende och en unik Hansa Garden-design. Vi fokuserar på att skapa strukturer med modern design som passar dina behov och personliga smak och som komplimangerar alla landskap.

  Lätt att installera – Trästammar, oavsett syfte, anses vara de enklaste byggnaderna att installera. Dessutom är de enkla strukturerna utan mycket extra detaljer, garagen ännu vänligare i denna avdelning. Så om du letar efter ett garage som inte tar mer än några dagar att installera är ett trä det bästa alternativet.

  Mångsidig – Våra trägarage är multifunktionella. Det betyder att när du köper ett av våra trägarage kan du också få ett trevligt förvaringsutrymme eller till och med en trädgårdshus. Om det låter som något du vill ha, kolla in vår rymliga träkarport Arthur med Tool Shed.

  Denna överdådiga multifunktionella carport är 21m2 och är gjord av 70 mm tjock tunga och spårvirke som håller i livet. Detta garage är rymligt nog för att användas som extra förvaring och som en DIY-verkstad.

  Miljövänligt – Som nämnts ovan är våra timmerstugor gjorda av långvuxen nordisk gran som odlas i miljövänliga hållbara skogar. Eftersom det är ett naturligt material kan trä lätt kasseras utan att skada den omgivande miljön. Det kan enkelt fixas och återanvändas, så du behöver inte lägga för mycket på att bli av med det när tiden kommer. Om du bestämmer dig för att du inte behöver ditt trägarage kan du donera det till någon som behöver skrot eller använda det för ett annat projekt.

  Dessutom är trä en naturlig isolator så att du inte kommer att använda mycket el eller gas för att hålla det varmt.

  Hållbart – Trähus kan hålla en livstid om de tas om hand ordentligt. Om du målar om dem och fixar hål och läckor så snart du märker dem blir ditt timmergarage extremt hållbart. Våra timmerstugor är utformade för att klara det ljumma vädret i Storbritannien. Var det sol, regn, snö eller frost, ditt trägarage kommer att bli bra. Trägarages hållbarhet gör dem till en lönsam investering.

  Hur mycket kostar ett trägarage?

  Vi erbjuder ett brett utbud av trägarage, från små och prisvärda till rymliga och dyrare. Så, oavsett din budget, lovar vi att du hittar något som passar dina behov.

  scroll to top