• En specialbeställd och färdigmonterad timmerstuga

  Den senaste veckan har vi levererat och monterat flera stugor. Bland annat var det en Timmerstuga Dallas som vi gjort ändringar på för att passa kundens behov. Vi monterade stugan till kunden och fick väldigt bra bilder som vi vill dela med er.

  På fotona ser du en specialdesignad Dallas timmerstuga. Istället för de 70 mm tjocka väggar som är standard valde vår kund 92 mm väggar. Kunden valde även att förlänga terrassen och att byta ut några fönster och dörrar för att passa deras önskemål.

  Förutom den specialbeställda timmerstugan så levererade vi även Finsk takshingel, golv – och takisolering samt hängrännor i zink.

  Montering av stugan, isolering, takshingel och hängrännor tog fyra dagar. Efter vi var klara tog en lokal firma över målning inne och ute, installation av el och vvs. När allt detta är klart behöver stugan möbleras för att familjen ska kunna njuta av sitt nya sommarhus från mitten på April.

  Vi har över fyrtio fritidshus I storlekarna 25 m2 – 100 m2 att välja från. Vi har även tillval som tjocklek på timmer, isolering mm, utöver detta har vi även möjligheten att skräddarsy stugorna för att passa kundens önskemål.

   

  scroll to top