• Äntligen är vi på gång med våra visningsstugor!

  Onsdagen den 24 mars anlände våra efterlängtade visningsstugor till Ödåkra Uteplantor där dom kommer att stå.
  Lastbilen som är lite över 11 meter fick denna gången även ha släp med sig då årets första leveranser var många.
  Stugorna som anlände var Sverige B 92 mm, trädgårdshuset Ryan, carporten Henley XL och Grillstugan Seattle 9 m2.
  Se film på vår skickliga chaufför som smidigt lastar av från släpet och över till lastbilen för att köra in och lasta av på rätt plats.

  Dessa stugor ska sedan monteras upp och målas under påskhelgen av vårt fantastiska monteringsteam. Beräknad tid för att få färdigt alla stugorna är ca 6 dagar.
  Våra visningsstugor kommer att stå hos Ödåkra uteplantor AB och platsen är magisk. Vår stugor mitt bland deras fantastiska miljö med blommor, träd, kryddor, växter och antikt.
  Ödåkra uteplantor ligger bara ett litet stenkast ifrån Väla köpcenter och det är smidigt och lätt att hitta dit.
  https://uteplantor.se/

  Lite information om visningsstugorna.

  Här finner ni ett lyxigt attefallshus med sovloft Sverige B som har generöst utrymmen. Först kommer de öppna ytorna i kök och vardagsrum som tillsammans är på 20 m2. Sedan finner ni ett sovloft på 2 x 4 meter som är rymmer både säng och förvaring. Ett rymligt badrum har också fått plats i dessa 23 m2. Så total boyta är strax över 30 m2 inkluderat sovloftet. Detta attefallshus kan ackommodera 4 personer utan problem. Sverige B kommer med 70 mm tjocka timmerväggar, 28 mm tjocka golvbrädor och järnstänger i väggarna för extra stabilitet och livslängd på attefallshuset. Vi har dock valt att uppgradera till 92 mm tjocka timmerväggar. Då våra kunder ofta väljer att uppgradera till 92 mm som räcker med isolering golv och tak mellan Skåne och Stockholm. Oändliga användnings områden på denna extremt rymliga timmerstuga. Bygg den i din trädgård och du har den perfekta gäststugan eller varför inte hyra ut den för extra inkomst. Bara fantasin sätter gränsen. Driver ni en camping? Bygg några sådana här och ni har perfekta familjestugor att erbjuda era gäster. Allt till ett mycket konkurrentkraftigt pris.

  Attefallshus med sovloft – Sverige B

  Klicka här för att läsa mer om Sverige B

  Ryan I är en prisvärd trädgårdsstuga på 15m2 med 44 mm tjocka väggar och dubbelglasade dörrar och fönster. Trots det låga priset är denna trädgårdsbyggnad utrustad med alla våra premiumfunktioner som tyskgjorda Turn och Tilt fönstersystem, härdat säkerhetsglas och europeiska dörrlås och handtag av hög kvalitet. Alla dess träkomponenter är tillverkade av högkvalitativt trä. Stärkande järnstänger i alla väggar garanterar extra stabilitet och mycket lång livslängd. Alla våra stugor har fem års fabriksgaranti.

  Trådgårdshuset Ryan 14 m² / 5 x 3 m / 44 mm

  Klicka här för att läsa mer om Ryan

  Henley XL timmer carport rymmer två bilar eller kan också användas som ett extra stort lusthus i din trädgård. Alla dess stödstolpar och hela stödstrukturen är tillverkad av limträ timmer för att maximera styrka, stabilitet och livslängd. Denna högkvalitativa carport har 5-års fabriksgaranti. Prefabricerade träkomponenter med förborrade hål för bultar, skruvar, spikar och alla metall komponenter ingår. Till skillnad från våra konkurrenter inkluderar vi också justerbara metallstativ för basen på stolparna som fästs på betongplattan. Alla dessa komponenter är av högsta kvalitet och noggrann design garanterar en lång livslängd, stark stabilitet och är både snabb och lätt att själv montera.

  Trä Carport Henley XL 5 x 6 m

  Klicka här för att läsa mer om Carport Henley XL

  Vi tog fram vår Seattle L grillstuga för att du ska kunna njuta av dem bästa grillstunderna året runt i alla väder. Desto värre vädret är desto gladare kommer du att vara att du valde och investerade i den här grillstugan. Med Seattle L kan du njuta av gott sällskap, tilltugg och god dricka samtidigt som maten lagas framför dina ögon.
  Alla våra åttakantiga grillstugor har sju fönster. Du kan dock minska antal fönster efter önskan och byta ut dem mot väggpaneler i stället. Dem flesta av våra kunder föredrar att ha två eller tre sidor utan fönster.

  Grillstuga Seattle L 9m² / 3,6 x 3,6m / 55mm

  Klicka här för att läsa mer om Seattle XL

  Håll utkick på vår facebooksida och vår websida för snart släpper vi datum för vårt första öppethus i Sverige! För oss är detta stort och vi är så taggade.

  scroll to top